Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatka198801 To jakiś zjeb genetyczny.

Polecane posty

Gość gość
Agatko co to jest "mieś" od czego to skrót? od MIEŚĄC? :D Może czas do szkoły wrócić? Jak ty dziecko wychowasz? chyba na taką samą sprzątaczko-kuchtę bez wykształcenia, uzależnioną od pana i władcy jak ty :D rzeczywiście dostajesz tytuł Matki Dekady i medal z cebuli :D

Gość gość
Agatko a moje dziecko w wieku 3 miesięcy obroniło doktorat z fizyki kwantowej! Twoj****chorstwo jest opóźnione :D

Gość gość
gość dziś Agatko co to jest "mieś" od czego to skrót? od MIEŚĄC? smiech.gif Może czas do szkoły wrócić? Jak ty dziecko wychowasz? chyba na taką samą sprzątaczko-kuchtę bez wykształcenia, uzależnioną od pana i władcy jak ty smiech.gif rzeczywiście dostajesz tytuł Matki Dekady i medal z cebuli xx hahaha wygrałaś temat :D

haha dobre jeździ autem . Zazdrościcie mi bo moja naprawdę jest nieprzeciętnie rozwinięta. Żadnej z was dziecko nie mówiło jeszcze zdaniami w wieku 15 mieś a moje już mówi , pokazała na kota i powiedziała leży tu .

Gość gość
Agatko, a ile MIEŚIĘCY miała jak przeczytała pierwszą książeczkę?

Gość gość
I sra tęcza jeszcze

Gość gość
Agatko co ci z tego, że jest taka super rozwinięta i mądra ta twoja córka? i tak wzorem ciebie na studia nie pójdzie i niczego nie osiągnie, bo zrobisz z niej nic nie wartą posługaczkę, kucharkę i sprzątaczkę jaką sama jesteś :D przecież to jedyna słuszna droga dla kobiety twoim zdaniem :) do garów sługo! ziemniory obieraj, a nie za internety się bierzesz! Stary wróci i ci na rajstopy nie da :D

Gość gość
Ona już ziemniaki ugotowała. Takie odsiedziane najlepsze. Pyszności

gościu z 11:05 wypraszam sobie. Po pierwsze pracuje na 1/2 etatu więc na rajstopy mam. A gdybym nie pracowała to mąż i tak oddaje mi całą wypłatę :) żebym miała na zakupy Po drugie moje dziecko jest mądre i zdolne więc może pójdzie na studia ale na jakieś dobre studia po których będzie praca

Gość gość
A czemu ty nie zrobiłaś żadnych studiów?

nie była ze mnie zbyt pilna uczennica, nie opłacało mi się iść na studia byle jakie po których i tak pracy nie ma bratowa ma studia ale jakiś kokosów to chyba nie zarabia , musi w domu dorabiać a efekty są takie że ma syf , zaniedbuje meża i dziecko i jest nadęta jędzą

Haha, i myślisz że Twoje dziecko z Twoimi genami będzie podnadprzeciętnie inteligentne? Nie sądze.

Gość gość
Genów nie oszukasz;p i ktoś kto chce nawet po kulturoznawstwie znajdzie pracę w zawodzie. I nie znasz życia skoro nie wiesz że czasem praca nie kończy się w pracy i trzeba ją wziąć do domu. Segregatory... Ty pewnie nawet grama z tego co w tych segregatorach jest nie rozumiesz. Obieraj ziemniaki i zmywaj podłogę dalej

Gość gość
Mąż oddaje ci wypłatę jak 50 lat temu robol żeby nie przepił oddawał swojej Kryście i Krycha zawsze czymała kasiurę :D hahahaha padłam :D Poza tym już wszyscy wiemy, że bratowa ma syf i skończyła studia i bierze robotę do domu. Zmień pytę katarynko i sprzedaj jakies nowe niusy, a nie za każdym wpisem to samo o córce, oknach i bałaganie bratowej :P Wysil się troszkę, postaraj się dla twoich wiernych fanek :D

Gość gość
To chyba ponad jej możliwości. Ja mam głowę pełną pomysłów chyba zacznę trolowac

Gość gość
Ja nie wiem co moje dziecko będzie robiło jutro, a ty wiesz, że twoje pójdzie na dobre studia i je skończy :D hahaha dobreeee! a możesz mi podać numery totka jak tak już wszystko wiesz? Poza tym nie łudź się. Byłaś nieukiem i leniem opóźnionym w rozwoju, że nie mogłaś nawet na jakiekolwiek studia pójść, a twoja córka będzie prymuską? hahaha przecież ona będzie takim samym tłukiem i praczką jak ty :) geny to geny!

Gość gość
Ta piosnka. Hahaha nie moga :-D

Gość gość
Ale ta Agata szmata jest pusta.bratowa jest normalna a ciebie jeszcze życie doswiadczy. Zobaczymy czy drugie dziecko będzie takie zdolne,mąż ma dwie lewe ręce ze nie potrafi naprawić auta tylko brata wciąż wołasz.jesteś pusta i głupia.jakiegoś grata masz a nie samochód ze wciąż go trzeba naprawiać i to 3popołudnia plus sobotę na złom z nim.to ze twoja córka teraz jest niby do przodu według ciebie nie znaczy że będzie zdolna.sama studiów nie masz,mąż na bank też nie a dziecko inteligencję dziedziczy po rodzicach.żeby ci tak kiedyś córka bratowej nasrala na łeb pustaku.

Agata w tej chwili świniom gnoje powyrzucać, bo kwiczo i kwiczo łod rana, a ty na internetach siedzisz i ściemniasz! Twoja córka już dwa tygodnie na rehabilitacji dla opóźnionych nie była, a ty pierdzielisz i rodzinę obgadujesz! Tu cię mam dziewucho! Skaranie boskie z tobą! Bratowa ci robotę w chlewie załatwiła żebyś miała na chleb, bo konkubent cię w du/pę kopnął a ty co? Debilem byłaś i debilem zdechniesz jak twój ojciec! Już wiem po kim moja wnuczka taka opóźniona. W chałupie masz syf, że ho ho już dwa razy opieka społeczna ci groziła, że dzieciaka zabioro! i dobrze zamieszka ze mno, bo u ciebie tylko bajzel, bieda i internety! Skaranie boskie!

Gość gość
Hahaha :-P

Mój mąż nie ma lewych rąk , nie każdy się zna na samochodach prawda? a że brat mechanik to wiadomo że naprawi i to nie jest gruchot, samochody tak mają że się psują, A moje dziecko się super rozwija i ja i mama tak zauważyłyśmy

Gość gość
To niby czm się twój mężusz zajmuje

Gość gość
Samochody się psują. Ale nie co chwila ;p jeśli tak jest to jest to gruchot;p

Agata jaki samochód? ciebie nawet na bilet na PKS nie stać leniwa brudasko,a o mężu to ty możesz jedynie pomarzyć chyba, że cie który stasiek spod sklepu zechce albo spocony janusz Janusz z zabawy w remizie..... ale wuntpie, bo juz cię trzy wsie wychędożyły :( ale już do świń, bo znów robotę potracisz!! nie mom już nerwów do tyj dziewuchy! przepraszam was kobietki za mojo córkie :( tak mi przykro, bo tak się starałam żeby mieli godne życie i syn wyszedł na ludzi, fajno żone sobie wziął, o dom dba obiady synowej i wnuczce gotuji, taka dumna jestem!!! a Agata.... taki wstyd, Taki wstyd!! Łokna czorne, a jak procesja szła to Agatka z goło dupo po wsi biegała! jezusie!

Gość gość
No jesli ma porównania z wlasną córka to wnuczka na pewno się szybciej rozwija.

Gość gość
Mama agatki the best :D

Gość gość
Współczuję takiej córki ;p