Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatka198801 To jakiś zjeb genetyczny.

Polecane posty

Gość gość
22:50 zacytuj mi zdanie w ktorym napisalam ze jestem fanka agatki amebo;) ale dla takiej ociemnialej baby hejt na antyfanke agatki jest rownoznaczny z popieraniem bohaterki topicu:) prosci ludzie, proste skojarzenia:)

Gość gość
no już nie płacz bo się cała osmarkałaś i poplułaś weź już skończ dramatyzować nikogo nie obchodzisz.... fanko agatki :D

Gość gość
bydło jest w oborze, a w stajni to są konie wielka damo z klasą, inteligencją i obyciem XD

Gość gość
Gosc powyzej brawo

Gość gość
Haha tępe szczury

Gość gość
wielkie damy haahhahahahahahahahahaha

Gość gość
P*****lnięte kwoki. Kurniki wysprzątane? Ze stajni gnój wywalony?

Gość gość
15:02 ile ty masz lat maly pyskaty trollu:)

Gość gość
S*******ny, s*******ny

Hej dziewczyny jestem. W tamtym tyg pracowałam od 09-15 i w czasie pracy byłam na kafe, w tym pracuję od 12-18 . teraz mała jeszcze śpi więc weszłam na chwilkę, ale zaraz muszę się wziąść za sprzatanie i musze nastawić pranie. w weekendy nie wchodzę na kafe gdyż szkoda mi czasu który chcę spędzić z córką i mężem . najlepiej mi wchodzić na kafe w pracy jak nie ma szefowej

Gość gość
Agatko nikt cię nie pytał co robiłaś :o po raz 150 opisujesz swój grafik i relacjonujesz co robiłaś jakby to kogoś obchodziło, no i musisz "wziąść" się za sprzątanie.... Jesteś kobieto mega słabym projektem ale teraz przyznaję, że nawet się uśmiałam już tego twojego kretynizmu :) słabe to twoje trollowanie ale mnóstwo ludzi się jednak nabiera i ci odpisuje i się z tobą kłóci :D Nie wlewaj sobie jednak, że to zasługa twojego wzorowego trollingu :) to raczej nikły iloraz inteligencji tych, które się tam z tobą wykłócają ale próbuj dalej :D

Gość gość
A odpowiesz może na pytanie które ktoś zadał wcześniej. Czy masz jakieś zainteresowania? Nie dotyczące męża i córki? Coś co robisz tylko dla siebie i dla swojej przyjemności i satysfakcji ?

Dobra Agatko, jakie masz plany, marzenia, zainteresowania? Ale takie tylko dotyczące siebie. Co byś chciała umieć, wiedzieć? Jakie książki przeczytać, filmy obejrzeć? Jakiego wykonawcę na żywo zobaczyć? Gdzie pojechać? A gdybyś miała całkiem wolny wybór to gdzie byś mieszkała? Pytam, gdyż jestem ciekawa, czy masz w ogóle tego typu aspiracje, czy rzeczywiście żyjesz tylko tym ciepłym obiadem, nocnikowaniem córki i zła bratowa? xx Nie narzekam mam wspaniałego męża i córkę i są dla mnie całym światem. Uwielbiam zajmować się córką, gotowaniem , prasowaniem sprzataniem , uwielbiam chodzic po sklepach i robić zakupy. Jedyne czego bym chciała to mieć więcej kasy żeby móc gdzieś pojechać i mieć więcej na wydawanie w sklepach Książki czasem czytam , najbardziej lubię sagi norweskie

Gość gość
dziwnym trafem agatka nie odpowiada na wpisy gdzie ktoś jawnie pisze o jej trollingu :) serio takie głupie jesteście, że nie widzicie że to jakiś denny projekcik? Ona z was ryje, bo nawet nie musi się wysilać tylko w kółko to samo o córce, mężu, sprzątaniu i pracy, a wy dalej i dalej....... teraz to już nie wiem kto jest głupszy ona czy wy :o Kurde chyba będę jej musiała pogratulować, bo jesteście głupsze niż myślałam :o

nie odpowiadam na wpisy o trollingu bo ja wcale nie trolluje , pisze prawdę o sobie i chciałam się pożalić na bratową myśląc że znajdę zrozumienie i inne dziewczyny z podobną sytuacją i tyle

Gość gość
i zapewne dlatego podbijasz temat o tym jakim zje/bem genetycznym jesteś :) fakt jesteś zje/bem :D

Gość gość
Do Agatka1988 , wiesz co ja lubię twoja bratową. Z tego co piszesz , twoja bratowa robi karierę , bravo . Twoj brat "robi z samochodami " złota raczka lub mechanik , brawo . Twoj maż zna się na komputerach , bravo . Twoje dziecko " jest na ponad rozwinięte " mówisz , bravo . A ty , co z tobą ? Kariera , nie ? Ja wiem nie wszyscy musza i chcą . Ale twoim jedynym " talentem " jest ? Próbujesz się odbudować , opowiadając wszystkim jaką okropną ma szwagierkę . Najbardziej podobało mi się jak pisałaś że rozmawialas z mamą i stwierdziłyscie Że najlepiej będzie jak bratowa będzie pracować na pół etatu . Ty jesteś kompletnym zerem jesteś zazdrośnica masz tak ohydny charakter Że aż głowa boli i dlatego uważam że twoja szwagierka jest super kobietą. A tobie po prostu żal i zazdrość dupę ściska

nie nie zazdroszczę bratowej bo nie mam czego, tego że ma syf w domu? ze jest niezorganizowana fajtłapa ? że ma chorowite i opóźnione dziecko? A moje talenty : super gotuję i piekę pyszne ciasta, mam super podejście do dzieci, umiem szyć proste rzeczy na maszynie np. skrócić spodnie, uszyć firankę czy obrus na stół. Poza tym umiem oszczędnie i z głową wydawać pieniądze :)

Gość gość
i co w związku z tym????

Gość gość
Agatka - a czy wiesz , że to jest choroba narcyzm się nazywa i powinnaś się udać na terapię.

Gość gość
musisz mieć niską samoocene jak się tak próbujesz dowartościować na forum kosztem bratowej,współczuje twojemu dziecku :-(

Gość gość
Kobieto wsciaskajac wszem i wobec na forach te same SUPERLATYWY o sobie tylko pokazujesz jak bardzo zakomplesiona jestes kobieta. Kobieta zadowolna, szczesliwa nie zyga wszedzie na forach filkami swojego szczesci bo nie ma takiej potrzeby. Ty o tym piszczech bo tak jakbys sie sama utwierdzasz ze jestesc taka szczesliwa a w rzeczywistosci jest inaczej

Gość gość
Niezorganizowana fajtłapa, jak określiłaś swoją bratową robi karierę, rozwija się, a ty szloro jej po prostu zazdrościsz :) :)

Gość gość
Po co dyskutujecie z chorą osobą.

Gość gość
ja nie piekę super ciast, ale za to robię karierę o jakiej ty możesz pomarzyć i w miejscu, o którym ty też możesz pomarzyć jakoś nie czuję się gorsza od ciebie, dziwnym trafem zresztą i gratulacje dla bratowej, ma dziewucha głowę na karku, żeby jej rodzina z głodu nie pomarła

Gość gość
"ja nie piekę super ciast, ale za to robię karierę o jakiej ty możesz pomarzyć i w miejscu, o którym ty też możesz pomarzyć" xxx jesteś specjalistką od pisania dennych postów na kafe :D ?

tak jestem szczęśliwa i mam udane życie , nie rozumiem dlaczego tak was to dziwi??piszę o tym żeby podzielić sie swoim szczęściem wszystkie jesteście takie nieszczęśliwe , wiecznie narzekające marudy że kłuje was w oczy cudze szczęście. Po prostu mi zazdrościcie

Gość gość
Czego zazdroscimy? Tego ze jestes kura domowa i pracujesz w jakimś sklepie z firankami? Nie bądź smieszna.

Gość gość
dziś "ja nie piekę super ciast, ale za to robię karierę o jakiej ty możesz pomarzyć i w miejscu, o którym ty też możesz pomarzyć" xxx jesteś specjalistką od pisania dennych postów na kafe smiech.gif ? xxxxxxx ubodło?