Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekonanie o ciązy a dwa negatywne testy

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkie kobietki starajace sie o dziecko;) Otoz moja sytuacja wyglada tak.... okresy mam raczej regularne ruchomosc max 1-3 dni, chociaz w poprzednim miesiacu spoznil sie az o 2 Tygodnie..ogolnie uprawialam z chlopkiem seks bez zabezpieczenia poniewz intensywnie staramy sie o dziecko. nie liczę dni lecz w dzien owulacji przed i po hehe uprawialismy seks( czyli jakies 2-2,5 tyg temu) i od okolo tygodnia piersi zaczely sie powiekszac, brodawki tez są wieksze a otoczki sa ogromne oraz zauwazylam na nich kilka krostek. piersi bolą lecz dzisiaj jakos mniej..od paru dni jakis tydzien tez zauwazylam u siebie dziwny sluz tak jak na dni plodne a znam swoj organizm i wiem ze zawsze ale to zawsze mam bardZo sucho jesli zbliza sie okres.. Na piersi zauwazylam niebieskie zyly ktore jescze wczoraj byly mniej widoczne. Nie sa bardO widoczne ale jak mozna zauwazyc.. Tak samo dzisiaj przed lustrem zauwazylam dwie ogromneee dlugie zyly po bokach brzucha oraz na ramieniach takie same zyly tylko w ksztalcie nog pajaka.. Od tygodnia jestem senna i zmeczona...nie ma opcji zebym w trakcie dnia nie zasnela,a potem i tak wstaje zmeczona.. Od 3 dni czuje dziwne bulgotanie w brzuchu tak jakbym opila sie wody i ta woda mi tam bulgocze albo bulgotanie jak z glodu....jestem osoba ktora uwielbia slodycze a od tygodnia slodycze moga mi po prostu nie istniec.. Baa.. Nie moge na nie patrzec a leza od ponad tygodnia w domu.. Od paru dniu rowniez zauwazylam u siebie zwiekszony poped seksualny.. Nie mam apetytu wogule..jem bo wiem ze organizm potrzebuje jedzenia ale nie ja.. Oraz pare razy mialam delikatne mldlosci, odbijanie sie, ale bez wymiotow..brzuch oczywiscie wzdety jak na miesiaczke ...wsYstko pieknie ladnie wyglada jak ciaza ale dzisiaj zrobilam 2 testy ciazowe i niestety jedna kreska:((( okres spoznia sie juz 5 dzien.. Nie wiem co mam myslec chyba potRzebuje zeby ktos mi powiedzial ze jestem w ciazy ..prosze o pomoc

Gość gość
Zapomnialam dodac ze codziennie wieczorem albo i w dzien mam wybuchy a to goraca a to zimna