Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeżeli czuje że ktoś mnie nadal kocha i myśli to rzeczywiście tak jest?

Polecane posty

Gość gość
jesli ja kochasz to walcz o milosc dlaczego chcesz sie poddac? piszesz jakbys byl zrezygnowany

Gość gość
A kiedy się poznaliscie?

Gość gość
Jakoś sierpniu 2013

Gość gość
22:15 To niezależne ode mnie nic nie mogę zrobić.

Gość gość
to dlugo sie znacie... czemu nie rozmawiacie

Gość gość
😍 Paa Moje Kochanie,.......

Gość gość
ma męża? ma dzieci? co to za przeszkody? jesli sie kochacie to badzcie ze soba, po prostu... :) milosc jest piekna :) nie poddawaj sie autorze :) a moze to tylko zauroczenie? jak ktos kocha to jest w stanie zrobic wszystko...

Gość gość
Ja kocham już 5..i pół roku a On mówi że to tylko zauroczenie:-(

Gość gość
to daj sobie z nim spokoj zacznij zyc swoim zyciem 5 lat??? omg! koniecznie musisz sie z niego wyleczyc

Gość gość
To jest niewykonalne.Nigdy go nie zapomnę.Nigdy nie pokocham innego.

Gość gość
ja myślę, że w większości przypadków, jeżeli czujemy, że ktoś nas kocha, to tak jest - wiemy to, bo sami to czujemy, inaczej w naszej świadomości nie pojawiłoby się to przeświadczenie i niewytłumaczalne uczucie , słodki niepokój.... jak to popularnie się dzisiaj trywializuje i nazywa "chemią", ale przecież ta chemia nie bierze się z powietrza - jest po prostu coś, co przyciąga dwoje ludzi i nie daje im spokoju, to siła i cud - niewidzialna energia pomiędzy dwoma ciałami, która JAKOŚ musiała byc zainicjowana. Ja wierzę jeszcze w coś takiego, jak telepatyczne porozumienie dusz - nie zawsze występuje, ale czasem tak - rozumiemy się bez słów, jak byśmy byli dwoma pasującymi do siebie idealnie elementami. Gdy te dwa elementy los rozdzieli, myślą o sobie, o tak - trudno nie myślec, gdy ktoś siedział jakiś czas w naszym sercu. Możliwe nawet, że ta osoba odbiera te myśli w tej chwili, gdy Ty o niej myślisz. ... dlaczego nie próbujesz odnowic kontaktu ? CZy coś popsułeś lub ona popsuła ? Warto próbowac byc z tą osobą, nawet jeżeli Cię odrzuci, raz czy drugi, czy nawet trzeci - czasem emocje są tak ogromne, że spotyka nas pozorne rozczarowanie i osoba odrzuca, chociaż w głębi duszy pragnie.

Gość gość
wierz mi, że słowo "niewykonalne" siedzi tylko w Twoim mózgu, który narzuca Tobie granice działania - "niewykonalne" bo pojechała do na księżyc i nie zamierza wracac ? Możesz zawsze spróbowac poleciec tą samą drogą, co ona ? Jej się udało, więc i tobie się uda ! Jest z kimś ? Jeżeli jemu się udało, to czemu nie Tobie ? No chyba że to nie taka miłośc, jak myślisz ....

Gość gość
gość dziś z drugiej strony nigdy nie mamy 100 % pewnosci czy nasze odczucia pokrywaja sie z uczuciami tej drugiej osoby moga sie pokrywac, ale nie musza a tego zazwyczaj dowiadujemy sie po czasie... ludzie czesto przez nadmierne idealizowanie milosci i osoby, ktora kochaja, nie potrafia obiektywnie ocenic sytuacji przez to niejednokrotnie cierpia miesiacami, tudziez latami...

Gość gość
Będziesz tylko ty...spełnisz moje sny.. Tylko moje sny. Będziesz tylko ty...spełnisz moje sny.. wytęsknione...wymarzone sny.

Gość gość
uśmiech.gif :P

Gość gość
gość dziś dokladnie! zgadzam sie z toba :) moze to wcale nie takie silne uczucie... :) albo cos z tym zrobisz albo przez cale zycie bedziesz zadawac sobie pytanie: 'dlaczego tego nie zrobilem?' wybor nalezy do ciebie ty sterujesz swoim zyciem...

Gość gość
gość dziś najczęściej się i tak nie dowiadujemy prawdy, bo ludzie, którzy nie mówią o swoich uczuciach, mają do tego powód. Czy łatwiej im będzie wyznac to za 10 lat ? Raczej nie , będą ukrywac, myślec i siedziec na forum, z czasem po prostu luźniej wspominac, ale pamiętac. O obiektywną ocenę sytuacji bardzo trudno, jak się jest zakochanym i fakt, czasem widzimy rzeczy, których nie ma.

Gość gość
napisz do niej to sie dowiesz:P pewnie sie ucieszy

Gość gość
Mam podobną sytuację. Tez od 2 lat jestem zakochana . Wiem, że nigdy nic między nami nie będzie ale wiem też co do siebie czuliśmy. I tęsknię tak bardzo! Ukrywam skrzętnie na dnie.. Patrzyłam dzisiaj w jego niebieskie oczy, teraz nie mogę przestać myśleć i zastanawiam się czy On czuje to co ja?

Gość gość
gość dziś tak, masz racje zamiast marzyc, trzeba dzialac co zrobisz dalej autorze? zrobisz cokolwiek?

Gość gość
Nie napiszę co dokładnie się stało ale coś co przekreśliło nasze szanse. Myślę że to było prawdziwe z obu stron.. Tylko w Bogu nadzieja

Gość gość
Prawie codziennie o niej śnie i zawsze jest smutna, nieobecna

Gość gość
autorze... wszystkiego jestesmy w stanie dokonac, uwierz mi... niewazne, co sie miedzy wami wydarzylo, wazne jest to czy tobie zalezy na tym, by to naprawic niestety mam wrazenie, ze nie do konca tak jest Bog i modlitwa nie pomoga, jesli sam nie podejmiesz inicjatywy

Gość gość
możliwe ..

Gość gość
Bog i modlitwa nie pomoga, jesli sam nie podejmiesz inicjatywy - bo Bóg może stwarzać kolejne sytuacje, okazje ale nic się nie stanie dopóki ktoś nie wykaże inicjatywy.

Gość gość
ja też mam to ucZcie ze ta osoba o mnie np myśli i głupia pewność ze coś do mnie czuje:-p Między nami coś było kiedyś. Sama nie wiem czy tylko mi się wydaje, najdziwniejsze to jego wzrok gdy patrzy, patrzy inaczej na mnie, długo i głęboko w oczy:-/