Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna_Sam

Dlaczego zwlekacie z nawroceniem się?

Polecane posty

Gość Mężczyzna_Sam

Przecież nie znacie dnia ani godziny. Przyjdzie taki czasy kiedy staniemy przed Jezusem. Zapyta się o to, co dla niego dobrego zdobiliśmy, czy wzrastaliśmy w wierze, czy poszukiwaliśmy Boga Ojca, czy mnożyliśmy dobroć i miłowaliśmy Boga z calej mocy poprzez świadectwo dobrych czynów i dobrych intencji wobec bliźnich.

Gość gość
Przekonaj mnie jakoś do wiary bo ja ciągle wątpię. :( Czy Bóg wysłuchuje Twoich modlitw?

Gość gość
wredny malpiszon z kafeteria to islamistka!! na stos znia!!!

Gość gość
I mnie przekonaj...bo msm lryzys aktualnie i nie potrafie wrozic...

Gość gość
23:32 Wrozyc?

Gość gość
Przekonaj nas, o Panie! Za pomocą tego człowieka ;)

Gość Mężczyzna_Sam
Modlę się za innych codziennie. Wierze w to, że Bóg zawsze wie najlepiej co jest najlepsze dla każdego z nas. Skoro nie objawia się wszystkim, to znaczy, że wymaga od nas wysiłków wiary. A trudno jest wierzyć w Boga, który jest poza zasięgiem zmysłów. Objawia się w Słowie, ludziach i uczynkach. Dla dusz wybranych objawia się przez zmysły. Ktoś zapyta: dlaczego nie mam duszy mistycznej i nie widzę Boga oczami? Być może zgrzeszyłbyś pychą, a Bóg oczekuje wytrwałości w wierze i rozwijania się w cnocie cierpliwości. Może gdyby Bóg się tobie objawił byłbyś tak zachwycony Jego pięknem, że przestałbyś zajmować się życiem.

Gość gość
A jak byl u mnie we śnie to objawienie? Jak może objawiać się w ludziach?

Gość gość_sama
Mężvzyzna_sam Pięknie napisane :) Jestem po wrazeniem.

Gość gość
Bo po nawróceniu to już tylko samotność, strach, mrok kościoła i op*****l spowiednika. Najpierw żyć, a nawracać sie na starość.

Gość gość
w*********j j****y katolu na jakies forum religijne. Musicie ciągle wp*****lac swoje poj****e wątki. Narzucacie jak araby na targu. To że jestescie p******i i wierzycie w jakiegos niestniejącego boga to nie znaczy wszyscy muszą o tym wiedziec!!!!!! J****a patoligia

Gość gość
Ciekawe czy nawrócił się człowiek,który zabił siekierą dziewczynkę,matka małej Madzi,człowiek który zakopał żywcem psa i wielu innych.Wystarczy obejrzeć Wiadomości a obecnie raczej kronikę kryminalną w nich zawartą.

Gość gość
wypierdalać debile!!! Co trzeba być pojebanym żéby wierzyć w boga!!!!!!

Gość gość
Właśnie tacy potrzebują nawrócenia, a nie robić nie wiadomo jakich grzeszników ze zwykłych ludzi którzy się zmagają z problemami w swojej codzienności.

Gość gość
tylko idiioci wierzą w boga i tylko najgorsza patologia chwali się tym na forum. Wypierdalać!!!!!!!!

Gość gość
A po co takim "ludziom"nawrócenie?Większość psycholi czuje się bezkarna bo później przeproszą w Kościele i z głowy.Znam mnóstwo ludzi,którzy są potworami ale chodzą codziennie na mszę bo są tacy wierzący.Ale bić dzieci,kopać zwierzęta,zonę itp to przecież nic takiego.

Gość gość
Gdybyś był wszechmocny, czy uratowałbyś dziewczynkę, którą psychol zabił siekierą w biały dzień? Bo gdybym ja miała taką moc, zrobiłabym to bez wahania. Coś z tym waszym Bogiem chyba jest nie tak...

Gość gość
Mężczyzna Sam kim jesteś? ;)

Gość gość
Gdybyś był wszechmocny, czy uratowałbyś dziewczynkę, którą psychol zabił siekierą w biały dzień? >>> ale ona u Niego w niebie już nie cierpi a na ziemi czy to życie jest takie szczęśliwe?

Gość gość
00:03 z nim nic nie jest nie tak. Jego po prostu nie ma. Ale żeby to pojąc to tzeba miec mózg. J****e katole to najbardziej prymitywne stworzenia na ziemi

Gość gość
Tak, zapewne nie cierpiała też w momencie kiedy otrzymała cios w głowę. Jakie to szlachetne i miłosierne...

Gość gość
Znam mnóstwo ludzi,którzy są potworami ale chodzą codziennie na mszę bo są tacy wierzący. >>> to prawda, ale to są ludzie jak wszyscy, bywają też zwyczajnie fałszywi i nieszczerzy. Czasami mieli dobre chęci ale zły do tej pory atakował pokusami aż ulegli ku zadowoleniu przeciwników KK

Gość gość
Spi/erd/alaj z tym swoim jeb/any/m przez pedałów w paszcze bogiem.

Gość gość
Gdybyś był wszechmocny, czy uratowałbyś dziewczynkę, którą psychol zabił siekierą w biały dzień? Bo gdybym ja miała taką moc, zrobiłabym to bez wahania. x Ja też bym uratowała. Podobnie jak wszystkich innych niewinnych ludzi.

Gość gość
00:05 jebany pierdolony matole. Oby tobie całą rodzine ktos zajebał albo umarla na raka. Żebys to widział jak cierpią. Też bądą szczęsliwsi. Jeszcze tak chorej wypowiedzi nie czytałem

Gość gość
Trzęsienia ziemi, tornada, wybuchy wulkanów, tsunami i inne cuda natury to też wspaniały powód, żeby wierzyć w miłosiernego dziadka, który wszystkich kocha. Serio, umieranie kilka dni pod gruzami zawalonego domu musi być wspaniałym doświadczeniem.

Ja wierzę w boga. To znaczy w takim sensie, że wiem o tym że on istnieje. Chodziłem do kościoła, ale p*****le to bo nie chce być takim samym, jak te wszystkie "świętoszki" katolickie, które udają tę pseudomiłość która kierowana jest tylko do tych, którzy są też codziennie w kościele, w pierwszych ławkach pod ołtarzem. Katolicy to sekta. Po uwolnieniu się od nich dopiero to zauważyłem. Pieprzyć ich.

Gość gość
oby wszystkim p*******m katolom najbliższa rodzina umarła w cierpieniach na raka. Dziękujcie wtedy swojemu wymyślonemu bogu że wam zesłał taką dobroć. Jak można być takim debilem

Gość gość
zapewne nie cierpiała też w momencie kiedy otrzymała cios w głowę. >>> dużo można dywagować ale lepiej uszanować cierpienie jej bliskich i nie rozstrząsać w ten sposób tej tragedii :(

Gość gość
oby wszystkim p*******m katolom najbliższa rodzina umarła w cierpieniach na raka. Dziękujcie wtedy swojemu wymyślonemu bogu że wam zesłał taką dobroć. Jak można być takim debilem