Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hybydyby90

Noc

Polecane posty

Nie wiem jaki podać temat nawet, Wyrzuciłam dzisiaj swojego męża z domu, znalazłam maile dowodzące teg że mnie zdradza z kobietami poznanymi na czacie, mamy jedno dziecko 4 letnie a drugie w drodze(5 miesiąc) Jestesmy już po rocznej przerwie od półtora roku jesteśmy znowu razem, sąd skierował nas na mediacje a ja gupia pozwoliam mu wrócić, znalazłam raz już rozmowe z klijentką ale była to tylko rozmwa, wybaczyłam, teraz znowu tym razem masa mejli i masa dziewczyn, pracuje na miescie więc często się spóźnał... mam straszny mętlik, nie pisze po to żeby wzbudzić współczucie pisze żeby wylać wszystko z siebie, i ostrzec dziewczyny NIGDY nie wracajcie do takich facetów. Nie mam pojęcia jak to się skończy boję się. Nie spałam całą noc zastanawiam się jak córka znowu zniesie brak ojca na co dzień jak ja jej to powiem rano... nie spałam całą noc... a jutro obiecane zoo...

Gość gość
Ja byłą pogoniłem z miejsca jak się dowiedziałem, że się puściła. Dziecko 3 letnie zostało ze mną. Teraz ma 12 lat i świetnie nam się żyje. Była kombinowała jak wrócić, ale nie pękłem. Z jednej strony mocno ją kochałem a z drugiej chciało mi się żygać gdy ją widziałem. Serducho wyleczyłem, a była jest mi obojętna bardziej niż obcy przechodzień na ulicy. Poradzisz sobie.