Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci mnie nie chcą albo podrywają tylko na seks??

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata. Jestem szczupłą blondynką. Wygląd mam przeciętny ale na pewno nie jestem brzydka. Skonczyłam jedną z lepszych uczelni w polsce. Teraz idę na mgr na najlepszą uczelnie w polsce więc wykształcenie mam. Pracowalam w dużej korporacji, na dobrym stanowisku. Faceci podrywaja mnie ale czuje ze tylko na seks bo od razu jakies aluzje robią z których nie korzystam. Jak znaleźć chłopaka na zwiazek?

Gość gość
Nie chodzą do klubów. Tz chodze ale nie często. Ostatnio byłam rok temu na dyskotece. Faceci tak chamsko podrywają na basenie, siłowni, w parku.

Gość gość
Taka wykształcona a Polska pisze z malej litery?

Gość gość
nie dziwie się jesteś skromna, że hej i tylko liczy się twoje wykształcenie, nie masz innych cech tylko tę uczelnię? nazwy państw pisze się z dużej litery tak samo początek zdania, jak już chwalisz się tak tym wykształceniem to chociaż pokarz, że coś potrafisz, o przecinkach też nie słyszałaś widzę:P

Gość gość
a pokaRZ pisze się pokaż :D więc kto tu mnie poucza

Gość gość
Poza tym wiem jak się pisze ale to nie żaden list czy ważne pismo tylko zwykłe forum. mogę pisać jak chce. Nie chodzi o to że się chwalę tylko chodzi o to ze nie jestem pusta, mam dobrą pozycję społeczną a i tak nie mogę znaleźć nikogo na związek

Gość gość
Pokarz co potrafisz :-D Hahaha

Gość gość
Na forum możesz pisać jak chcesz, ale to jak piszesz świadczy o Tobie. Nieważne, nie chce mi się rozpisywać.

Gość gość
No uczepiliście się mojego pisania. Czy to z powodu pisma nie potrafię znaleźć faceta na związek??? :P

Gość gość
Tego problemu tu nie rozwiazesz ,nie masz talentu ,myslisz ze spotkasz ksiecia ktory cie pokocha bez wysilku z twojej strony,niestety musisz sie czegos nauczyc o mezczyznach ,oni tez czekaja na ksiezniczke ktora ich zabierze do raju.

Gość gość
Skoro masz taką pozycje społeczną to pewno faceci czują, że jesteś kobietą samowystarczalną to po co by ci byli potrzebni? Nie mają ci nic do zaoferowania (poza seksem jak sama widzisz). Przy tobie jeszcze sie nabawią kompleksów, że kobieta ich przerasta.

Gość gość
Może po prostu takich przyciągasz :-)

Gość gość
Ja mam inną sytuację, szukam dziewczyny na związek, ale żadna nie chce ...

Gość gość
Już tłumaczę jako facet, tacy właśnie podrywają co szukają laski na szybki seks, tacy jak ja spokojni z zasadami ułożeni nie podrywają wcale. Takich jak ja się poznaje przez znajomych i raczej pierwszego kroku ja nie zrobię.