Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę ciąży naturalnej, chcę CR!

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę rodzić naturalnie, nie chcę karmić piersią, nie chcę ciąży naturalnej. Poczekam z macierzyństwem, aż będą dostępne inkubatory, w których będą rosły płody zamiast w brzuchach kobiet. Bo tak bardzo boję się tej ciąży i szkoda mi figury i rezygnować z fajek i browarów. Jak myślicie, jest sens czekać? Mam 19 lat, może w ciągu 10 lat już będzie można wybrać sobie cr -ciążę robota? Może wynajdą też roboty-mamy? Będzie można zaprogramować im model wychowawczy, do tego parę bajerów, jakieś kołysanki itd. Przecież ja też muszę mieć coś z życia, nie męczyć się ciążą, karmieniem, porodem i wychowaniem. Muszę mieć czas i figurę dla mojego Misia Pakerusia Łysusia.

Gość gość
wyczuwam sarkazm...

Gość gość
surykatkę możesz sobie załatwić, to będzie dla ciebie zdecydowanie lepsze wyjście :D

Gość gość
Sarkazm sarkazmem, ale mając dwójkę dzieci dałabym każde pieniądze za robota, który nosi na rękach, reaguje na "pobaw się ze mną " i uspokoi w nocy.

Gość gość
Oj dziecino słabiutkie to prowo 0/10

Gość gość
gość dziś też mam dwójkę maluchów, też mi jest ciężko, ale jednak nie chciałabym aby robot zajmował się moimi dziećmi :) Gogorobot wychowa? Robot wychowa małe robociki.

Gość gość
Bo to nie prowo tylko żarcik. Rozróżniasz to, gościu? ;) to naśmiewanie się z osób, które są takie super ekstra wspaniale wyzwolone a trzesą dupcią ze strachu przed najbardziej naturalnymi zjawiskami (typowe u roszczeniowego postkomunistycznego społeczeństwa)

Gość gość
Celne w hoooj! Moze niektorym egoistkom da do myslenia. Dziecko to nie zabawka.

Gość gość
W samo sedno autorko, przed chwila sama pisałam o tym w innym temacie... Po prostu ludzkie jest skazana na wymarcie....

Gość gość
Fajnie by było ,tak bym się na 3-cie zdecydowała jakby rodzić nie trzeba było :) Ja raczej po sn kończyłam tragicznie,transfuzja krwi 6l ,powikłania po porodzie i źle szyta :\

Gość gość
gość 8.47 a słyszałaś cokolwiek na temat rozwoju emocjonalnego dziecka, że takie brednie wypisujesz? prponuje weź sobie za męża robota,niech cię przytula i wspiera ....idiotka

Gość gość
Tutaj chyba odpisują ludzie z tym autyzmem poszczepiennym, bo nic nie kumają ironii...