Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna_Kobieta_

Mój eksperyment potwierdził, że niektóre z nas są nieprawdopodobnie naiwne.

Polecane posty

Gość Normalna_Kobieta_

Obejrzałam ostatnio film Compliance i uznałabym go za bardzo głupiutki, naiwny film i całkowicie nierealny, gdyby nie fakt, że został on oparty na autentycznych wydarzeniach. Otóż do makdonalda zadzwonił dowcipniś i podając się za policjanta oskarżył jedną z pracownic o kradzież pieniędzy i kazał ją rozebrać do naga a nawet zmusił do seksu z fagasem szefowej. Fabuła skrajnie naiwna. Niestety to wszystko przydażyło się niejakiej Louise Ogborn. Co więcej, okazało się, że dowcipniś dzwonił do wielu jadalni i kazał rozbierać młode dziewczyny i one naprawdę się rozbierały. Byłam zaszokowana ich naiwnościa i postanowiłam sama sprawdzić czy te młode dziewoje są naprawdę takie bezmózgowe. Prowadzę salonik kosmetyczny i powiedziałam praktykanstce, że zginęło mi 400zł, a przecież nie było w tym czasie żadnej klientki więc... Dziewczyna zaczęła sie zapierać, że nic nie ukradła, a ja mówię, że nie wezwę policji jeśli pozwoli mi się przeszukać. Poszłyśmy na zaplecze i kazałam jej zdjąć ubrania. Do bielizny rozebrała się bez oporu. Potem była nieco speszona, gdy zażądałam zdjęcia także majtek i biustonosza ale i to wykonała. Nie od razu pozwoliłam jej się ubrać. Ciekawiło mnie jak daleko muszę posunąć zanim ona zacznie protestować. Daleko musiałam się posunąć. Zrobiła prawie wszystko to co na filmie. Oprócz seksu ma się rozumieć. Kazałam jej podnosić do góry ręce, obracać się dookoła, stawać w rozkroku, pochylać i rozwierać dłońmi pośladki - dokładnie to co na filmie i ona to naprawdę wykonywała. Nawet te najwstydliwsze pozycje. Czy można być aż taką naiwniarą? Można. Ja swoją praktykantkę trzymałam nagą z 10-15 minut ale prawdziwa Louse Ogborn pozostawała naga przez ponad pięć godzin. Jest mi wstyd ze inne dziewczyny, kobiety, że niektóre z nas są tak głupio naiwne :(

Gość gość
Może i niektóre kobiety są naiwne, ale żadna nie jest na tyle naiwna, żeby uwierzyc w to prowo 🖐️

Gość gość
Naruszylas ich prywatnosc.Uwazaj bo jeszcze bedziesz miala problemy z tego powodu.

Gość gość
chłopie! twoja obsesja na punkcie lesbijek jest niewiarygodna

Gość gość
Ja p*****le! Wyguglowalem te Ogborn to i rzeczywiscie prawda! Ale k***a szok!

Gość gość
A ile było historii z ,,Tulipanem" który omamiał kobiety i je okradał.Zresztą kobiety wykształcone i z pozycją społeczną!

Gość Asikasi
Autorko, jezeli opisalas prawde, to tamta powinna Cie podac do sadu o odszkodowanie. Nie mialas prawa robic jej rewizji osobistej. Nawet policja nie zawsze ma takie uprawnienia. Poza tym zachowalas sie jak ostatnia swinia. Co ci dalo gapienie sie na cudze cycki i tylek? Nie masz swoich?

Gość gość
W USA twoja pracowniczka podała by cię do sądu i płaciłabyś gigantyczne odszkodowanie. No ale to Polska kraj bezprawia.

Gość gość
Dzięki za reklamę filmu, ale zapewne jesteś mężczyzną i mitomanem :D

Gość gość
Tak są wychowywane kobiety. Od dziecka przyzwyczajane do przemocy psychicznej , uleglosci. To jest karygodne. Nie maja pojecia o swoich prawach osobistych. Nic dziwnego że dają się latwo wykorzystywać przez mężczyzn

Gość gość
Czytam o tej historii i ta pracownica podala do sadu McDonalds i ci musieli jej wyplacic odszkodowanie. Skazany tez zostal czlowiek ktory zmusil ja do seksu oralnego. Natomiast faceta ktory sie podszywal pod policjanta to praktycznie nic mu sie zrobiono, bo tylko telefonowal. Zeby bylo smieszniej kierowniczka McDonalds ta sama ktora na podstawie telefonu kazala rozebrac sie dziewczynie tez poczula sie ofiara i podala McDonalds tez do sadu i TEZ WYWALCZYLA odszkodowanie. Szok normalnie.

Gość gość
jak widać kobiety są barddziej naiwne niż się wydaje, skoro są w stanie łyknąć tak grubymi nićmi szyte prowo :o

Gość gość
Link do wywiadu z Louise Ogborn. Obejrzyjcie do końca bo są tam sceny z wideokamery gdy ona naga robi różne rzeczy na polecenie faceta: skacze, biega w miejscu, przekłada się przez jego kolano i pozwala bić po pupie: x https://www.youtube.com/watch?v=UFXeXK3szOk x Po tym co zobaczyłam, to wierzę, że autorka mogła podobnie zrobić z jakąś smarkatą praktykantką. Mało głupich na świecie?

Gość gość
O, kuźwa...