Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge zgłośić skarge na ośrodek wczasowy o ile można ten syf tak nazwać

Polecane posty

Gość gość

no więc zarezerwowaliśmy domek w górach na zdjęciach ok wszystko fajnie wpłącilismy zaliczke wydało mi się to podejrzane bo 100 zł za domek dla 4 osób i był wolny a w okolicy prawie nie było miejsc w dużo droższych pensjonatach dojechaliśmy na miejsce właścicielka nas oprowadza i dosłownie szok w pierwszej chiwli myślałąm że coś jej sie pomyliło i mówie że chyba pomyłka bo ja zamawiałam inny domek a ona mówi źe takiego domku ze zdjęć z internetu to ona nie ma bo na czymś trzeba zarobić czyli wstawia zdjęcia innych domków a w środku to nieszło wytrzymać nawet doby szafki poobrywane niewadomo czy dotknąć to czy się rozwali czajnik jakiś przedpotopowy z urwaną pokrywą aż niemiło było tam wode zagotować w łazience śmierdziało wilgocią nie było kabiny tylko płytki i zasłona brzydziłabym się tam umyć możnabyło jakiegoś grzyba złapać naprawde przeżyłam szok jak tam ktoś może wytrzymać no i od razu zrozumiałam dlaczego domek taki tani i jest wolny oczywiscie natychmiast zabraliśmy swoje rzeczy i znaleźlismy miejsce w pensjonacie w pobliskiej miejscowości pani właścicielka niestety nie zwróciła nam zaliczki pomimo że zarządałam jej zwrotu z powodu że okłamała nas i nie oddała więc chciałąbym sie dowiedzieć gdzie moge podać taką szanowną panią

Gość gość
sąd i powództwo cywilne. Ewentualnie jeszcze urząd skarbowy pt. "uprzejmie donoszę" (to podziała jeśli działa w szarej strefie)

Gość gość
Najpierw trzeba polubownie. List polecony: W związku z tym, tamtym i sramtym proszę o zwrot zaliczki (czy czego tam) w kwocie, wpłaconej dnia .... na moje konto nr .... Wpłaty proszę dokonać do dnia ... W przypadku niedokonania wpłaty zostanę zmuszona wystąpić na drogę postępowania cywilnego.

Gość gość
Napisz gdzie to było by ktoś inny sie nie nadzial

Gość gość
trzeba byc debilem żeby się nie zorientowac że to przekręt