Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facetem sześć miesięcy ale mnie zdradzał do tego okazało się że jest żonaty,nie wiem dlaczego to ukrywał. Bawił się moimi uczuciami:_( Chce zapomnieć o nim szybko ale nie mogę:_( Ciągle dręczą mnie te wspomnienia z nim. Żałuje ze poświęcałam dla niego czas. Nie na widzę go:_/ jest jakaś szybka metoda?

Gość gość
mi w tym Bóg pomaga :)

Gość gość
Yhh,niestety nie ma na to żadnej metody.Ja również jestem w sytuacji,że nie mogę być z tym facetem...Nie widziałam go już od kilku miesięcy yhhhhh.......

Gość gość
szkoda:_(mam dość już tego ,chcę żyć dalej,nawet postanowiłam że będę singlem. Myślę sobie pewnie jest z nią szczęśliwy co bardziej doprowadza mnie do szału. Mam nadzieje ze wyjedzie z Polski i wróci do Anglii. Po prostu sytuacja bez wyjścia:-( :-(

Gość gość
Wiesz,jak ta osoba,o której nieustannie myślę,wyjechała by z Polski,to mimo tego,że nic z tego nie będzie,nie potrafiłabym sobie z tym poradzić.

Gość gość
Twoje dylematy moze wyjasnic tarocistka. Napisz do mojej. Jestem z niej bardzo zadowolona, wrozy emailowo. ;tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
soffi zaprasza do kasy :D

Gość gość
A wystawia faktury VAT?

Gość gość
czuje teraz do niego nienawiść,czasem myślę niech się gnojek spali w piekle albo niech zdechnie:-/ Dlaczego muszę cierpieć przez niego?