Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgniecionazyciem

Zazdrość która wyniszcza

Polecane posty

Gość zgniecionazyciem

hej, nie wiem co mam robić, mój facet jest o mnie piekielnie zazdrosny. Zawsze mi sie wydawało że nie daje mu żadnych powodów do zazdrości. Mówi mi o słabym poczuciu własnej wartości. nie oszukując. jest osobą niepracującą z nałogami, ja w zasadzie nas utrzymuje. jestem kierowniczka sklepu dusza towarzystwa. on zawsze cichy na dystans. kiedyś taki nie był. jest cudownym człowiekiem na co dzień czuje jego ogromną miłość i powiedzmy szacunek, ale jego zazdrość mnie wykańcza. w znalezieniu pracy w małej mieścinie pomógł mi znajomy, w firmie jego matki znalazło się zatrudnienie. było fajnie dopóki nagle coś mu nie odwaliło i zaczął wymyślać że specjalnie mi tą prace załatwił by mnie zdobyć a prawda jest taka ze kontakty z tm znajomym nawet się zmniejszyły od tego czasu. teraz mam problem że każe znaleźć mi inna prace, przykładów zazdrości jest mnóstwo. pełna inwigilacja fb mój w jednym palcu. nawet na iphone namierzanie lokalizacji. przykładów przesadnej zazdrości jest mnóstwo ale ciężko tak wymienić. jak sie zachowywać jak uspokoić? bo ja ni potrafię sobie z tym poradzić :( czuje się upodlona na maxa w ten sposób, bo czuje że w głowie robi ze mnie kur... nawet dostał w twarz gdy zaczął do mnie krzyczeć i gestami ciała atakować mnie że jstem taka czy owaka... podkreślę że był moim pierwszym poważnym partnerem leci nam już 6 rok odkąd jesteśmy razem chaotyczne okropnie ale musiałam sie wygadać i poprostu zadać pytanie JAK RADZIĆ SOBIE Z MĘSKĄ ZAZDROŚCIA?

Szuka pracy? Od czego jest uzalezniony? Przeczytaj swój opis 100 razy i może d Ciebie dotrze w jakiej patoli mieszkasz.

Gość zgniecionazyciem
tak, znalazł własnie. zaczyna od jutra. Patola mówisz. a może poprostu bezinteresowna miłość? nie wiem.. wiem czuje że sie wyniszczam ale nie moge dopuścić mysli dni bez niego. bo jest cudowną osobą mimo wszystko i walczy z nałogiem dość trudnym(meta) czuje że są momenty wyjścia na prostą. chodził do psychiatry w związku z nałogiem. podjrzewa lekarz u niego chyba schozofrenie leki na nią dostał i bierze regularnie. mimo braku związku małżeńskiego ponoć "w zdrowiu i chorobie".. nie wiem pytałam ogólnie jak uspokoić zazdrosnego faceta?

Gość gość
provo :D niema takich durnych kobiet

Gość zgniecionazyciem
co masz na myśli?

to Prawda:))juz jedna osobowosc na kaffe zniszczylo:))Potwornie duzo gega!:((((hahahaha takze uwazajcie :)))

Napisałaś, że Cię szanuje, rozumiem, że te krzyki i jaies machanie dłońmi w złości, to taki sposób okazania Ci swojego szacunku i miłości? W zdrowiu i chorobie, ta zabawne.

Gość gość
Ja serdecznie polecam wrozkę Sofii. Rozwiałaby Twoje wątpliwosci i pokazalaby do czego to wszystko zmierza.Wrozy online i konkretna i szybko wysyła odpowiedź. Wróżę u niej systematycznie i uważam , ze ma bardzo wysoką sprawdzalność. Polecam . tarocistkasofii@wp.pl