Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o uchodźcach? Tylko szczerze...

Polecane posty

Gość gość
gość 100% RACJI

Gość gość
Czekali tak dlugo, zeby zamknąc granice, kedy cale masy zalały Europe, tak cała unia bedzie teraz pracować na uchodźcow, tak jakby w Afryce miejsca nie bylo, przecież są kraje sąsiednie. Za chwile ruszy uchodźctwo z powodu głodu, bo w Afryce susza. I to nie żart.

Gość gość
Ja jestem na nie-wszystko zostalo powiedziane juz DLACZEGO-sensowne argumenty nie trafiają tylko do impotentów umysłowych. Mam nadzieje ze jesli wpuszcza tych ciapakow do naszego kraju osoby ktore tego chciały doświadcza na własnej skorze ile sa warci i co potrafią zrobic bliźniemu podobnie jak ta ładna Szwedka która była za multi kulti-murzyn ja zgwałcił i zabił! A taka była do przodu!

Gość gość
Niech się osiedlą w krajach bogatych zbliżonych religijnie i kulturowo nie w Europie

Gość gość
Niestety, ale obawiam się, że nie będą wybierali swoich ofiar wg klucza, czy ktoś był za ich przyjmowaniem czy nie. Będą zabijać wszystkich innowierców oraz niewierzących, bo dla nich jesteśmy wszyscy do unicestwienia. Jeśli ktoś myśli, że przedtem będą bawić się w jakieś pytania o wiarę to się grubo myli.

Gość gość
Imigranci zrobią w PL porządek, ukrócą władzę kościoła katolickiego i wprowadzą muzułmanskie prawo szariatu. Będzie wspaniale, bo to jest ideologia sprawdzona od siódmego wieku n.e. Tylko musimy wpuścić jakieś 100.000 a oni szybko się rozrodzą.

Gość gość
Wojsko powinno do nich strzelać!wtedynikt by się tu nie pchał dlaczego nie chca np do Australii?

Gość gość
Czy ktorys z politykow zastanawial sie czy nie jest to jakas sponsorowana ekspansja tych ludzi z kad maja takie pieniadze 3tys.euro od osoby to nie malo.Malo Polakow byloby stac tak z dnia na dzien opuscic Polske z cala rodzina.

Gość gość
Australia bardzo pilnuje swoich granic, tam nawet nasionka rosliny innego gatunku niz rodzime wwiezc nie mozna.

Gość gość
Nie chcę ich tu i cała rodzina i wszyscy znajomi też ich nie chcą. Nikt ich nie chce ani Czesi ani Słowacy ani Węgrzy ani Niemcy ani Anglia ani Szwecja. NIKT. A tam gdzie są ludzie najchętniej by ich w******i i głosują na narodowców, np. we Francji Marie Le Penn. U nas jedynie K O R W I N się określił w spr imigrantów i ma duże szanse na dobry wynik dzięki temu.

Gość gość
Ja nie imigrantów się boję. Ja się boję tego motłochu co widzę tutaj. W samym tym wątku: "Jak dla mnie mogą się potopić" "Powinno się do nich normalnie strzelać, kogo się zabije to zabije i super" "Hitler by zyl odrazu by zrobil pozadek z nimi" W tę sobotę przez środek stolicy przeszło stado nazioli, którzy nieśli razem krzyże celtyckie i flagi polskie z symbolem Polski Walczącej i śpiewali "Auschwitz Birkenau sialalala". TO jest zgroza... Przez środek Warszawy, gdzie tyle ludzi umarło w imię wolności i walki z nazistami :( Strach było iść z dzieckiem na spacer. Jakby Hitler żył i wygrał wojnę, to nas by już dawno nie było. Byliśmy następni po Żydach do eksterminacji. Mam się bać rodzin muzułmańskich, kiedy za odmienne poglądy mogę zostać skopana tutaj przez "prawdziwego Polaka"? Ciemnoskóremu studentowi mojego taty ci pseudopatrioci rękę połamali glanami :(. Za kolor skóry. WSTYD. Dzieci toną a wy dalej ze swoimi rasistowskimi gadkami. Ja rozumiem doskonale, że ktoś jest przeciwny przyjęciu imigrantów. Każdy ma prawo do swojego zdania i ja się mogę nie zgadzać, ale szanuję. Ale to tutaj???

Gość gość
ale ty głupia jesteś :o który uchodźca ma 3-5 tys dolarów na mordercza morską przeprawę i dlaczego nie idą bezpiecznie lądem bezpiecznie do Jordanii czy Turcji tylko się pchają do tej złej, niedobrej i rasistowksiej Europy? Zastanawiałaś się ptasi móżdżku? Piszesz "stado nazioli", bo tak w TVNie powiedzieli? Owszem naziole tam były i ja ich nie popieram ale zdecydowana większość to byli ludzie optujący za zdrowym rozsądkiem, kontrolami dokumentów i kontrolami na granicach, bo jak do tej pory to mógł sobie wejść każdy lekarz, rolnik, nauczyciel i równie dobrze terrorysta. Obserwujesz co się dzieje na świecie czy tylko TVN i kafe? Słowacja, Austria, Dania i Niemcy już wprowadziły kontrole na granicach. Strefa Schengen praktycznie przestała istnieć tępa dzido! coś co było symbolem zjednoczonej Europy znika na naszych oczach. Aha i jeszcze jedno! od nazioli to sobie wyzywaj Arabię Saudyjską, bo oni tych "uchodźców" w ogóle widzieć nie chcą i nie przyjmą ani jednego!!! no popatrz co za islamofoby. Ja nie mam nic do uczciwych ludzi którzy tu studiują czy pracują i niech sobie mają nawet zieloną skórę dlatego należy rozróżnić kontrolowany napływ imigrantów od tego dzikiego, wymykającego się spod kontroli, exodusu setek tysięcy no właśnie kogo? ....uj wie kogo, bo połowa z nich dokumentów nie ma...., że nie wspomnę o tych dzikich bandach zdrowych chłopów w wieku poborowym którzy walą scieme

Gość gość
Piszę stado nazioli, bo ich widziałam. Mieszkam w Warszawie, w Śródmieściu. Dlatego piszę, że strach z dzieckiem wychodzić. Ta "większość normalnych ludzi" jednak SZŁA pod flagami z celtykami, z PRZYZWOLENIEM na rasistowskie przyśpiewki i hasła. Tak więc chcąc nie chcąc sami się określili.

Gość gość
Gdybym ja uciekała przed wojną, prosząc o azyl, to sprzedałabym wszystko, co ma jakąś wartość i wzięłabym ze sobą wszystkie oszczędności. Ty co byś zrobiła - uciekała w jednych onucach i podartej koszuli?? Arabia Saudyjska? Tam słowo demokracja i prawa człowieka brzmi jak przekleństwo. Firma mojego męża ma tam inwestycje i pracował tam przez trochę czasu. Nie chciałam tam z nim jechać. Więc nie wiem co tu porównywać - autorytarny reżim petrodolarowy do UE? Strefa Schengen to już dawno kucała, nie pierwszy raz zamykają granice z tego powodu (patrz 2011 rok).Też znam problem z pierwszej ręki - nie z telewizji. Z problemem uchodźców i nielegalnych imigrantów od lat borykają się Włochy - i WSZYSCY umywali ręce. Nie od wczoraj ludzie umierają na morzu. Już dawno Unia powinna była opracować spójną politykę w tej kwestii - ale wszyscy wolą pozamykać granice i udawać, że nic się nie dzieje. W ten sposób rzeczywiście nie ma kontroli nad niczym. To jest olbrzymi kryzys Unii ale przede wszystkim kryzys wartości. Bo w dalszym ciągu umierają dzieci. A wy na forum macierzyństwo - tym od fasolkowania i karmienia piersią!!! - piszecie, żeby tonęli, i żeby do nich strzelać. Przyznajecie się otwarcie do rasizmu. A jak to wytykam, jeszcze słyszę, że to normalne i że jestem tępą dzidą. NIKT tutaj się nie obruszył na odwołanie do Hitlera - jestem pierwsza!!! To czego ja mam się bać - kilkunastu tysięcy uchodźców, którzy będą w Polsce, czy tych normalsów co idą pod celtykami? Tyle w temacie. Mam nadzieję, że ten wątek zniknie.

Gość gość
Masz racje nie boj sie :D bedziesz sie bala jak z domu wyjsc nie będziesz mogla :) zrozum kobieto, ze my nie jestesmy rasistami. Nie mamy nic przeciwko uchodzcom. Chcemy pomagac kobietom i dzieciom, a nie 12 tysiocom mezczyzn w sile wieku:o, z ktoryh zaraz zrobi sie 100 tys. Na dodatek zachowuja sie jak dzicz. Zg****ili pracownice urzedu imigracyjnego we wloszech zbiorowo Rzucaja jedzeniem i piciem Rozwalaja smochody Zdenolowami i pobili pracownikow budynku, ktory dostali od panstwa Mało k***a? Chcesz tego w PL?:o Chcesz taka k***a dzicz tutaj? Wez tych biednych mezczyzn do siebie pod dach :)

Gość gość
I jeszcze jedno - jeśli to nie jest jasne - uważam, że potrzebna jest spójna polityka Unii i odpowiednie regulacje statusu uchodźców i innych imigrantów. Oraz egzekwowanie prawa europejskiego od wszystkich jednakowo i uznania wartości na których ono się opiera. Tylko, że ja nie wiem których wartości wy chcecie bronić, sądząc po waszych wpisach :(

Gość gość
JESTEM PRZECIWNA. mamy dosc nierobow we wlanym kraju, a nie zeby jeszcze jakis muslimow tu sciagac.

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz uważnie ten wątek a potem napisz raz jeszcze że nie jesteście rasistami. Nie wiem skąd pomysł, że jestem zwolenniczką bezprawia. A dzicz w PL to właśnie widzę. I nie są to akurat uchodźcy.

Gość gość
Mam znajomego muslima, zapytalam go dlaczego uciekaja sami mezczyzni a nie ma kobiet z dziećmi wiecie co odpowiedzial? Ze kobiety i dzieci unarli po drodze:D Dodal jeszcze, ze oni w ogole nie są agresywni, ze media z nixh takich robia i ze Europa chce wojny:D Samo to swiadczy o tym, ze cos jest nie tak. Tylko ludzie ślepi wierza, ze to sa "uchodzcy" To nie sa k***a zadni uchodzcy, ci psychole maja wpojone od dziecka zabijac innowiercow i dążyć do zasiedlenia calego swiata. To sie nazywa Dżihad:) Bardzo chetnie przyjmiemy nawet milion arabow,jesli tylko nie wyznaja islamu Tu nie chodzi o zadna rase ani kolor skory tepaku. Tu chodzi o islam. Islamiści dokładnie wiedzą gdzie uderzyć. Wiedzą że Europa jest czuła a jednocześnie lewacka i poprawna politycznie. Ich celem jest stopniowe skolonizowanie Europy i wybicie białych ich własną bronią. Doskonale wiedzą, że militarny podbój nie wchodzi w grę. Potrafią wyciągać wnioski z historii. Mają czas, rozcieńczą krew i zajmą Europę Zachodnią. To zemsta za to co się działo w średniowieczu. Ich plan się powiedzie jeśli Europa szybko nie otworzy oczu i nie zmieni frontu.

Gość gość
Tak k***a jestesmy rasistami. :D Chcemy pomóc kobietom i dzieciom Nie przeszkadzaja nam uchodzcy z Ukrainy. Nie mamy nic do Chinczykow, murzynów. Nie chcemy tylko i wylacznie ludzi ktorzy wyznaja CHORA RELIGIE jaka jest Islam Nie chcemy ich bo roz******laja miasta. Wprowadzaja szariat, gwalca kobiety i dzieci.uprawiaja seks z dziewczynkami w wieku 9 lat Biora je za zony:D Tego k***a chcesz w Polsce dla swoich dzieci???? Myslisz , ze sie dostosuja do naszego panstwa kuktury i prawa?:D Jestesmy rasistami bo chcemy normalna katolicka polske a nie jakiś piertolony Islam Rasisci z nas z krwi i kosci:D :D

Gość gość
Weź k***a stąd idź bo nie moge czytac tego co piszeszm ty wlasnie w tym momencie zdradzasz ojczyzne chcac przyjmowac jakichs j******h islmistow. Zeby ci zrobili z naszego pięknego kraju dzicz. Wiesz ze jesli muslimow w panstwie jwst 10% moga sobie wprowadzić prawi szariatu? I c***a im k***a zrobisz. Wiesz ze we francji sa dzielnice muzulmanskie, do ktorych policja NIE MA WSTĘPU? Wiesz, ze w Niemczech wpiertolilu do jakiegos miasteczka liczacego 1800 ludzi, 3500 tysiaca biednych uchodzcow? Wiesz co sie tam dzieje? Nikt nie wychodzi z domu:D Dlaczego? Przeciez to biedni uchodzcy, ktorzy topia sie po drodze:D Zrozum ze ta dzicz NIGDY sie do nas nie przystosuje, nigdy nie zaakceptuje naszych zasad. I zrozum jeszcze jedno oni cie NIENAWIDZA oni niemawidza kazdego czlowieka, ktory nie wierzy w allaha, dla nich jestes zwyklym gownem, ktore nalezy zabic w imie allaha. Wiesz, ze za zabicie innowiercy wg ich religii czeka ich raj? Nie wierzysz poczytaj koran a teraz wypiertalaj stad zdrajco POLSKI !!!!!!!

Gość gość
ja mogę przyjąć osoby kulturalne i łagodne i z otwartym umysłem ,a te chłopy ich takie są??? a jak są to ilu ? ja tego nie wiem,wiem jakie mają ogólnie poglądy ,stosunek to praw ue do kobiet dla religii zrobią bezwzględnie wszystko a to niebezpieczne podejście ,więc jestem na nie ,zawsze bezkrytyczne podejście do religii jest zagrożeniem dla innych ,i w ich wykonaniu i w wykonaniu starej naszej inkwizycji ,to ma być zmienione ,kościół się ukorzył i teraz czas na nich jak tego nie zrobią nie powinni być wpuszczani

Gość gość
Jak dla Ciebie nie jest dziwne to, ze wojna w Syrii trwa od 2011 roku nagle po 4 latach ludzie stwierdzili ze uciekajam dziwnym trafem ida najdalej jak moga, dziwnym trafem sa to same chlopy w kwiecie wieku Dziwnym trafem dwmoluja wszystko po drodze Rzucaja jedzeniem i woda Nie chca do Polski i dp innych biedniejszych krajow tylko do niemiec :D gdybys ty uciekala przed wojna rzucalabys jedzeniem? Cxy dla ciebie bylaby jakakolwiek rozmica czy wyladujesz w Polsce w niemczech czy k***a w Rumuni? Bo dla mnie np nie a oni jeszcze stawiaja warunki, nic im sie nir podoba demoluja wszystko gwalca po drodze. Jezeli to dla ciebie nie jest dziwne i dalej wierzysz w bajeczki ze sa ta biedni uchodzcy to zycze powodzenia:D

Gość gość
Jezeli porownujesz ludzi, ktorzy moga uprawiac seks z dziewczynkami od lat 9ciu (wczesniej moga uprawiac z nimi stosunek udowy:D) Ludzi, ktorzy zabijaja kobiety za to ze zostały zgwalcone Dokonuja zamachow terrorystycznych w imie Allaha:D Uginają innowiercom glowy i jeszcze sa z tego dumni, w ogole ich to nie rusza Czytaja jakis zjenanu koran bachorom pd drugiego roku zycia W przedszkolu dzieci obcinaja misiom glowy i spiewaja piosenki ze zydy to psy. Pierwszych morderst dokonują chlopcy w wieku okolo 14 lat Nie wspominajac o tym jak traktuja kobiety (w koranie kest wyraznie napisane ze kobieta jest gownem i mezczyzna jest ponad kobietom) Ty ta cala jenana piertolona dzicz, ludzi ktorzy wyznaja tak CHORE zasady porownujesz do nas Polakow, ktorzy napisza kilka brzydkich slow na kafeterii na temat islamu. Ty nas nazywasz dzicza? A oni kim k***a sa? Co ty w ogolesz porownujesz bluzgi na kafe do mordowania ludzi faktycznie dzicz równa dziczy Idz stad w chuj siac swoje poglady gdzie indziej zegnam

Gość gość
a w przepowiedni jest wojna religijna ,będą chcieli nas przemocą wdrożyć w ich religię

Gość gość
Niech każdy ma swoje poglądy, a ja zdania nie zmienię, nie chce ich i już. Rozumiem pomoc kobietom dzieciom, starszym osobom, a nie młodym bykom. Oni powinni zostać tam i walczyć z rezimem. W czasie 2 wojny światowej nasi chłopcy nie uciekali jak tchórze. Coś jest nie tak. Co czeka Europę, martwię się o przyszłość naszych młodych,

Gość gość
O co tu sie martwic nie badzmy rasistami przyjmijmy biednych uchodzcow:D

Gość gość
Mam nadzieje ze te wybory wygra k***in i zrobi porządek z ta piertolona dzicza, on ich tu za c***a nie wpusci :)

Gość gość
oni chcą podbić świat,zapładniac niewierne ,żeby jedyną na świecie religią był islam,to jest misja