Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moda na rodzenie dzieci po 30 stce

Polecane posty

Gość gość
nigdy mnie tu starsze mamusie nie nazwały patologią póki co to ty tutaj się ciskasz jak połamana :o

Gość gość
a ja urodziłam w wieku 35 lat i nie uważam, że 25 latka to patologia, nie wiem o co krzyczysz wspaniała młódko nie dopowiadaj sobie na siłę byle wyszło na twoje, bo to ty jesteś żałosna

Gość gość
a mi się wydaje że ty piszesz te posty i jesteś jedną i tą samą osobą :-p i chcesz tu coś komuś udowodnić tylko co i po co zrozum jeden lubi schaby a inny ja mu gacie śmierdzą każdy ma prawo żyć jak chce mnie to wali :-D ale ja bym nie urodziła po 40 i już

Gość gość
Nie pisze za 10 osób :D wyobraź sobie zresztą nie wiem do kogo kierujesz teraz te słowa ja jestem ta 28letnia Ty byś nie urodziła po czterdziestce i spoko kto cię zmusza ale jak czytam teksty typu, że babcie i że bleeee kierowane do innych to mam cię za typowego garkotłuka no sorka ale tak się jawisz w tych postach :o

Gość gość
dziś Ty się lepiej wcale nie rozmnażaj

Gość gość
Niech się mnoży na potęgę debili też potrzeba żeby na nas tyrali i żeby nimi sterować i aby się z nich pośmiać :P

Gość gość
no a Ty nie masz czegoś takiego co dla innych jest super a dla Ciebie jest niesmaczne no nie wiem np. jak matka ma 9 dzieci w 30 metrowym mieszkaniu itd. itp. jak nie masz to zazdroszczę i po raz kolejny powtarzam że to jest tylko moje zdanie ja nikogo tu nie kopiuję nie wyzywam i nie poniżam a mi się oberwało hmm poza tym ja wiem że szczerość to nie chamstwo no ,ale cóż niektóre kobiety nie potrafią się z tym pogodzić i walczą o to żeby było po ich wolą żeby ktoś je kłamał w twarz bo to jest prościej łatwiej niż pomyśleć i pogodzić się że ktoś ma inne zdanie w roli ścisłości jestem przed 40 :-)

Gość gość
godzina 15 i 15 :02 o typowe przykłady pań z klasą kafe :-D ŻAŁOSNE nie potrafią pojąć że po za ich niewyparzonymi paszczkami może być coś jeszcze :-D ech

Gość gość
No ja uległam modzie na rodzenie po trzydziestce.... podobnie jak modzie na kredyt mieszkaniowy, a kilkanaście lat temu uległam też modzie na wyjazd za granicę do pracy. Ot taka głupia modowa fanaberia :o

Gość gość
Mam 35 i nawet planow nie ma..... Bez mieszkania nie rozpladzam sie...jesli na nie nazbieram to moze tak..jesli nie coz...plakac nie bede.przeraza mnie 1600placic za kawalerke a za co niania i zyc..ja podziekuje