Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci żenią się z bardzo brzydkimi kobietami

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie przeglądając profile na fejsa to jestem czasem w szoku... całkiem fajny facet takie ciacho, a żona naprawdę brzydka, albo gruba albo z twarzy jak czarownica. Rozumiem że miłość nie wybiera i charakter też jest ważny, ale przecież mogliby trochę poczekać i wziąć sobie kobietę zarówno ładną jak i mądrą. A nie ma taki 24 lata i się żeni z pasztetem, pierwszym lepszy jaki się nawinął. I skoro taka kobieta ma 24 lata a jest brzydka jak czarownica to jak będzie wyglądać za 10 lat? Mam czasem takie wrażenie że ci faceci to są homosie a ślub to tylko przykrywka... I jak to się ma do tego że podobno faceci to wzrokowcy??? Wzrokowcy a się żenią z naprawdę paskudną babą?

Gość gość
Bo na żone można wybrac brzydka byleby była pracowita, a ładna to mozna miec kochanke

Gość gość
Tak, niech czekaja do 50stki na piękna rusałkę i na starość beda sami....

>>>Czemu faceci żenią się z bardzo brzydkimi kobietami <<< x Bo dla nich te kobiety są widocznie piękne :P. x Czego TĘPY PUSTAK nigdy nie pojmie :P :P :P.

Gość gość
może są dobre w łóżku

Gość najgorsza na świecie
"Czego TĘPY PUSTAK nigdy nie pojmie jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif " Tępy pustak to bierze sobie właśnie brzydką i ma brzydkie dzieci z nią, byleby z*****ać. :P

Gość gość
Jakiś facet ożenił się z brzydka a ciebie nie zechciał? Jaka szkoda

Paradoksem jest to, że im GŁUPSZY PUSTAK, tym za piękniejszą się uważa :P :P :P.

Gość gość
Misio każdy ma lustro i widzi czy jest ładny, zgrabny. Wygląd nie ma nic wspólnego z inteligencją, może głupi grubas, chudy mądry i odwrotnie. Jeszcze wieżyszysz w te bradnie. A jak ktoś jest ładny to tak powinien się czuć!

Gość gość
bo nie maja wyboru

Gość gość
Piękno to pojęcie względne, widocznie te dziewczyny są dla swoich parterów najpiękniejsze na świecie, milosc chodzi swoimi nieutartymi drogami, co widocznie jest niepojęte dla idiotek zakładających podobne tematy. Co cie obchodzą wybory innych ludzi? 0 co ten bol d**y? Ze ktos żyje w szczęśliwym związku i nie ma czasu na zakładanie idiotycznych i pelnych jadu wątków?

Gość gość
bo nie chcą zostać uznani za gejów albo prawiczków wśród kolegów i rodziny

>>>Misio każdy ma lustro i widzi czy jest ładny, zgrabny.<<< x A bajkę o królewnie Śnieżce i siedmiu krasnoludkach pamiętasz :D ? Nawet tam nie było ważne to, co królowa w lustrze widziała, ale to, co usłyszała (i w co wierzyła) :P. x Znałem wiele pięknych dziewczyn uważających się za brzydule :( i sporo koślawych pustaków, kreujących się na piękności :(. x >>>Wygląd nie ma nic wspólnego z inteligencją<<< x Tu masz rację :).

Gość gość
Ja też tego kompletnie nie rozumiem. Widuje facetów tak mega przystojnych, takie ciacha że mniam mniam. Modelami z takim wyglądem mogliby być, a tu idą z dziewczyną o twarzy tak jak mówisz czarownicy. Że ich coś takiego pociąga w ogóle? Znam dziewczyny ładne jak i mądre. A przystojny facet może sobie wybierać. Szkarady raczej powinny akceptować i brać to co się nawinie.

Gość gość
Mi się swego czasu podobała bardzo jedna dziewczyna, rok za nią latałem, na końcu i tak mnie olała, byłem w nią zapatrzony jak w obrazek. Dzisiaj po prawie 3 latach od tamtych wydarzeń patrząc na nią i na jej foty co wstawia na fb zastanawiam sie co ja w niej widziałem i czy mnie naprawdę aż tak wtedy p****ało? No ale niestety, tak działają różowe okularki, tak w zasadzie urzekła mnie charakterem i sposobem bycia, uroda była na drugim planie, ale wtedy faktycznie mi się podobała

Gość gość
Wyglad czarownicy bo nie maja tandetnego blondu na łbie i czerwonych usteczek?

Gość gość
ja raczej widzę coś innego - ładne, zgrabne kobiety wiążą się z przeciętniakami czy nawet brzydalami. Atrakcyjnych facetów jest mało więc nie ma w czym wybierać.

Gość gość
Wygląd czarownicy czyli po prostu bardzo brzydka nieciekawa twarz, nawet jak się umaluje to paszczur

Gość gość
Na piękną kobietę składa się wiele cech. Niektóre mogą być tak z******te, że standardowa ładna buzia może zejść na drugi plan. Liczy się całość. Mój znajomy ma brzydszą kobietę , ale podobno ma cipkę w jego typie. Więc żadna ładna buzia tego nie przebije. Żadna na niego tak nie działa i to wystarczy. Wiele czynników składa się na to w kim facet się zakocha. Dla niego piękna dla innego brzydka.

Gość najgorsza na świecie
No czyli pisałam tępe pustaki zdolne tylko do podniecania się tzipskami biorą brzydule i płodzą kolejne takie. :P

Gość gość
Niestety, twarz w tych czasach znaczy coraz mniej....

Gość gość
Debilko czytaj ze zrozumieniem. To jedna z cech, a jest ich wiele innych, nie tylko ładna buzia sprawia, że facet wybiera ją na żonę.

Gość gość
Co z tego, że ryj w miarę ładne jak biustu i pupy brak?

Gość gość
Po co ci ładna twarz jeśli kobieta jest głupia.

Jednemu podoba sie synowa ,drugiemu tesciowa.Jednemu bedziesz piekna,inny okresli Cie mianem paszczura.O gustach sie nie dyskutuje.A co do slubu,to licza sie tez inne zalety,niz tylko prosty noseczek i rozowe usteczka ;)Kazda chemia z czasem blaknie.Gdy nie ma wspolnych pasji,radosci z bycia razem to zadna uroda nie utrzyma zwiazku.

Gość prawdą międz oczy
Chemia do ślicznotki nie blaknie tylko do tych paszczurów, ale one są dobrymi maciorami dla dzieci. No i chcą tylko miętkich siurków (zwanych przystojniakami przez was) na mężów.

Gość gość
Moja podobno z urody nie jest fajna. Ale ma kilka takich cech. Które w niej odkryłem, że nawet jestem zazdrosny i nikomu jeszcze tego nie powiedziałem bo jeszcze ktoś mi ją zabierze.

Gość gość
Każda chemia blaknie. Zawsze.