Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zaprosił na imprezę rodzinną

Polecane posty

Gość gość

jestem z facetem rok czasu, ja jestem ciągle niepewna jego w tym związku, poniewaz przez usta mu nie przechodzi słowo kocham, mówi,że seks to dal niego równa sie wyznawanie uczuć, że on tak ma. tak, czy inaczej ostatnio mnie zabił tym,że powiedział,że jedzie na impreze rodzinną i żebym sobie jakies zajęcie znalazla, bo on jedzie sam. Wkurzyłam sie totalnie i z tej złości z nim zerwalam. on nawet sie nie probował tłumaczyc, dlaczego mnie nie zaprosił. Ani słowa. Przeszedł nad tym do porządku dziennego.

Gość gość
jedni wyznają miłość sercem a on k/u/t/a/s/e/m więc nie dziw się że to c/h/u/j/o/w/a miłość

Gość gość
hm właściwie dobre porównanie

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Nie warto byc z kimś kto nie chce Cię zapoznawac z rodziną

Gość gość
ja właściwie znam jego rodzinę całą więc sie bardzo zdziwiłam,że mnie nie chiał wziąć na spotkanie rodzinne i pojechał sobie sam, jakby nie był w związku, nie jestesmy gówniarzamy, mamy powyżej 30 lat

Gość gość
przecież ona nic nie zrobiła - dalej siedzi ze swoim misiem, który ją kocha - ale tylko parę minut dziennie

Gość gość
Moj mówił że mnie kocha, a z dnia na dzień zostawił. Facet mojej koleżanki tez nie mówi że ją kocha, powiedział jej (kiedy zapytała) ze gdyby jej nie kochał to by z nią tyle czasu nie był. Ale widać ze coś do niej czuje. Może to ten sam typ co u ciebie

Gość gość
byc może to ten sam typ, ale to okropne jak ktos nam nie mówi o swoich uczuciach, dlaczego mu to nie chce przejśc przez usta, czemu mnie nie chciał zabrac na impreze, a jak się wkurzyłam to czemu nie zadzwonił żeby wytłumaczyc?

Gość gość
Rozmawiałas z nim o tym? Powinnaś wiedzieć na czym stoisz. W ogóle czułości nie okazuje?

Gość gość
ja w tych wielkich emocjach po prostu z nim zerwałam, ja się do niego nie odzywam i on do mnie też, cisza całkowita. A tak ogólnie to nie okazywał czułości, tylko podczas seksu