Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerf bez matury

Broken dalej popierasz Korwina???

Polecane posty

W końcu to PiS-Zjednoczoną Prawica jest szansą dla nas Polaków. Ja ostatnio pobiłam się z koleżanką bo powiedziałam, że Korwin jest żydem a ona, że Kaczyński jest żydem.

Gość Pani Pseudonim
Ty żydówko !!

70% polityków to żydzi, i niby jak w kraju ma być dobrze, kiedy rządzą nim obce nacje.

o PiS-Zjednoczoną Prawica x Lewica-Zjednoczona Prawica?:D poza JKMem, partiami, które założył bądź współzałożył i ewentualnie RNem reszta to jedna wielka postkomunistyczna ściema:D Środowisko Po udaje postępactwo, środowisko Pis udaje katolików wszystko po to, żeby w imię wspólnego, przez nich zdefiniowanego dobra wyduszać z nas kasę dlaczego mam nie głosować na osobę ze zdrowymi poglądami?:D nawet jakby miała być Arabem!!!! albo kosmitą.

poza tym nie słyszałam od nikogo innego, poza nim i Braunem, o rozmontowaniu tego wstrętnego ludowego ustroju, udającego wolnościowy, a uzależniający mnie od Twoich poglądów i na odwrót, czyli demokracji

Smerf bez matury dziś Ale żyd żydowi nie równy usmiech.gif x Ale w oczach żyda każdy goj to sługa.

Ja bym chciała, żeby do sejmu wszedł Ruch Narodowy oraz ta Zjednoczona Prawica - Prawo i Sprawiedliwość - Polska Razem - Prawica Rzeczypospolitej - Solidarna Polska Korwinowi dałabym 5%

A ja nie napiszę co wolałabym, bo to jak wybór między dżumą a cholerą i daleko nic.

Prawo i Sprawiedliwość - Jarosław Kaczyński Solidarna Polska - Zbigniew Ziobro Polska Razem - Jarosław Gowin Prawica Rzeczypospolitej - Marek Jurek Oni muszą mieć minimum 80%, druga opozycja to niech będzie Ruch Narodowy - 15 i Korwin - 5%.

Ale ja podejrzewam, że to Stonoga maczał w tym palce. Hojarska co mówiła, że Stonoga jej pomógł po śmierci męża? Dziwne, tak nagle się zjawił?

ja tam nie wiem, ja się w te teorie spiskowe nie zagłębiam, boję się takich tematów podejrzewam, że JKM też swoje za uszami ma, wiele na to wskazuje, ale no cóż, nie oszukujmy, nie może być transparentnego polityka w kraju postkomunistycznym, jest to fizycznie niemożliwe.

Ostatnio Stonoga wymyślił, że Kaczyński jest gejem co jest perfidnym kłamstwem. x a co, spałaś z nim????? :classic_cool: bo inaczej pewności nie ma chyba, że stonoga ma..... eeee.....:O

Gość gość
kor'winizm = ideologia zwyrodnialców gdzie bogaci mają wszystko a biedni niech zdychają, ewentualnie mogą być niewolnikami, wolność dla bogatych, zniewolenie biednych, kor'winizm tworzy slumsy, wycina klase średnią etc. etc. etc.

No właśnie Korwin nie myśli o ludziach biednych, ani zasiłki, ani nic. Chcę wszystko prywatyzować. Platforma prywatyzuje wszystko i chce podnosić podatki, to PiS myśli jedynie o ludziach biednych.

Gość gość
Korwin właśnie myśli o ludziach biednych. Proponuje system, w którym każdy, kto pracuje, może stać się bogatym. Socjalizm to zarządzanie biedą. Dadzą zasiłek i mają wdzięczny elektorat. Na tym to polega. W systemie Korwina nie byłoby skąd dawać. Na wszystko trzeba by było zapracować. W socjaliźmie nikt nie chce zmian. Oligarchowie, właściciele wielkich firm nie chcą zmian, np. obniżki podatków, bo po co im konkurencja na rynku? I wspierają polityków, którzy tych zmian nie przeprowadzają, albo je pozorują. Tak działa ten system.

Gość gość
brołken ile ty już tu gnijesz na tej kafeterii że nastukałaś 30tys postów? :o😭