Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgasla lampka

Za stara na zycie w zwiazku

Polecane posty

Gość Zgasla lampka

Dobijcie mnie bo już nie mam siły. Mam prace, własny kąt, nie jestem pasozytem. Trzy lata temu, nawet z kawałkiem, rozstalismy się z bylym (różnice widzenia wspólnej przyszlosci). Potem wpadłam w jakiś niebyt, ponad rok wyjety z życia uczuciowego. Potem się pozbierałam. Potem były spotkania z przyjaciółmi. Potem randki takie trochę na sile-mysle kto szuka ten znajdzie. Teraz już ostyglam w poszukiwaniach. Nie wiem. Nie ma nikogo dla mnie. Albo żonaty, albo chce jedynie seksu albo kompletnie sie nie dogadujemy. Od paru miesiecy już się nawet nie staram i poddałam się. Nie szukam. Przegrałam życie uczuzciowe i rodzinne..dzięki za przeczytanie jak się komuś chciało.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ile masz lat ?

Gość Zgasla lampka
Jako siła robocza mam dużo lat to emerytury. Jako kandydatka na ha ha żonę to jestem emerytka :(

Gość gość
panika by przekazać swe geny !!! panika i alarm!! nie zaznasz spokoju póki nie bedzie faceta? życie to nie tylko związki

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jesli wierzyc w statystyki to najtrwalsze i najbardziej udane zakladane zwiazki to te gdzie obie strony sa okolo 30

Gość Zgasla lampka
Sama się już nazylam. Nikt mi nie powie ze to jest lepsze. Na dzieci to i tak już machnelam ręka. Trudno. Jak to się mówi.

Gość gość
A ile masz lat autorko?

Gość Zgasla lampka
Koło 30tki to ja właśnie spotkałam byłego. I co? I zobacz jak to się skończyło. Dokładnie to miałam 31lat:( Ale cóż moze i dobrze żeśmy się rozeszli bo to juz zamierzalodo nikad. Nieważne. Było i minęło.

Gość Zgasla lampka
38 :( :/ Jakbym była facetem to byłabym jeszcze młoda. A tak to zimna zupa :/

Gość gość
też czuję się stara u zmęczona

Gość Zag
Ja się nawet dość młodo czuje póki w pesel nie zagladne i nie pomyślę o przyszłości.

Gość Zgasla lampka
21:59 To ja. Nawet Nick mi ucielo :/

Gość gość
takie myślenie, że "za stara" to będzie samospełniające sie proroctwo, jak odpuścisz sobie te tragiczne mysli i zaczniesz o siebie dbać, dbać o swoje samopoczucie, nastrój, wyglad to jest nadzieja

Gość Zgasla lampka
Dbam. To nic nie daje. :/ Nawet z nudów zrobiłam kurs językowy i na fitnes się zapisałam. I chodziłam. A nawet w pracy awansowała i dostałam podwyżkę. I nic.

Gość gość
jesteś za bardzo zdołowana by kogoś przyciągnąć, masz pieniadze czyli masz dużo więcej mozliwości poznawania: wycieczki, imprezy kulturalne......nawet w sklepie mozna przez przypadek kogoś poznać

Gość gość
szukaj dalej i miej nadzieje :)

Gość Zgasla lampka
Myślicie więc, ze w tym wieku jeszcze można coś z kims stworzyc? Na wycieczce właśnie byłam i też nic :/ same pary albo rodziny z dziećmi.

Gość gość
ja tam wierzę, że można, jak się jest otwartym na to i nie zgorzkniałym

Gość gość
Wygląda na to że najlepszą część życia masz już za sobą. Teraz będzie tylko coraz gorzej.

Gość Zgasla lampka
Jaką najlepsza? Przecież pisze ze mam 38 lat i jak do tej pory życie uczuciowe to jedna Wielka porażka. No tak może być gorzej jak trafię na jakiego brutal lub alko:(

Gość gość
można dbać o siebie, rozwijać się, bywać w wielu miejscach ale prawda jest taka że w tym wieku kobiecie trudno poznać kogoś,większość mężczyzn jest już od kilkunastu lat żonata. A Polska to nie południowa Europa gdzie ludzie są bardziej towarzyscy, kontaktowi, nie boją się zagadywać.

Gość Zgasla lampka
No i klops :(

Gość gość
ja się czuję tak jak autorka, mam 30 lat. starałam się "wychodzić do ludzi" ale wszędzie przeważały kobiety a faceci zajęci. Nie mam już gdzie kogoś poznać.

Gość gość
38 lat? No to lata twojej świetności już minęły. Teraz ciesz się jak cie w ogóle zechce zauważyc a o miłości zapomnij.

Gość gość
możesz w internecie, teraz 1/3 małżeństw tak się poznaje, tylko nie poznasz jak będziesz się szybko poddawać albo jak będziesz szukac drugiego Clooneya (zarówno pensja jak i wygląd)

Gość gość
38 lat? No to lata twojej świetności już minęły. Teraz ciesz się jak cie w ogóle zechce zauważyc a o miłości zapomnij.

Gość gość
tr00lu przestać ją zniechecać, bo jeszcze ci uwierzy...co za głupie określenie "najlepsze lata" najlepsze lata można miec w każdym wieku bo to zależy od tego jak cżłowiek się czuje, ja np czuję się lepiej teraz niż kiedy miałam 20 parę lat

Gość gość
zawsze mozna znalezc kogos

Gość gość
szukaj w internecie