Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgasla lampka

Za stara na zycie w zwiazku

Polecane posty

Gość gość
A nie była to przypadkiem jakaś "psycholożka" z kafeterii?

Gość martka2
gość dziś Nie brałam udział w dyskusji powyżej, ale przeczytałam cały wątek i przykre jest, że zamiast wszyscy poczuć się jednak lepiej czują sie po takiej rozmowie tylko gorzej... chyba nie temu służy forum :( Jeśli masz takie problemy, zdecydowanie potrzebujesz profesjonalnej pomocy. Bo tutaj byle komentarz może Ciebie zranić, nawet jeśli się zarzekasz, że spływa to po Tobie, ale z doświadczenia wiem, że ludzie się przejmują. Dwie próby samobójcze to rzeczywiście dzwonek ostrzegawczy, że jestem zdolna zrobić sobie krzywdę. Trochę Cię rozumiem, bo moja najlepsza przyjaciółka popełniła samobójstwo - niestety skutecznie :((, do dziś rozmyslam, jak to możliwe, że osoba tak entuzjastyczna i miła, mogła targnać się na życie i mam poczucie winy, że jakby za mało ją znałam... :(

Gość prawik26
biorę się za siebie żeby w przyszłości było o jedną stara pannę mniej szukam pracy dokładniej

Gość gość
Prawda jest taka, że mało napisała o swoich problemach, a oburza się że ktoś ją źle ocenił. Chce trafniejszych opini to na terapię, a nie tutaj szuka jasnowidzów. W tym wieku już powinna o tym wiedzieć.

Gość gość
gość dziś Drogi gościu nie szukam tu pomocy ,o fachową pomoc zgłosiłam się do fahowchców. Jeżeli nie masz wystarczających faktów powstrzymujesz się od oceny, tak postępuje człowiek myślący.

Gość gość
W pierwszym poście napisała..." dobijcie mnie" no i dobili...

Gość gość
Ja nie jestem autorka tego watku , moj pierwszy post jest z dziś . Ja nie prosilam o dobicie. Z

Gość Zgasla lampka
Tu autorka. Ostatnio trochę mi lepiej. Może jeszcze ułoży sobie fajnie z kims życie. Nie, nikt się nie pojawił, ale znowu nam nadzieję, trochę po byłam z ludźmi, porozmawialam z zameznymi koleżankami i jest w porządku.

Gość gość
Moge sie tu tez podobijac? Nie jestem autorka, pisze pierwszy raz. Mam 30 lat no i wg mnie to juz czas sie skonczyl, teraz nawet jakby ktos sie trafil, to nie ma czasu tego kogos poznawac itd, trzeba od razu szybko seks, wspolne mieszkanie, zeby sprawdzic dopasowanie w tym "prawdziwym zyciu". Slabo. Chodzic i poznawac to mozna bylo jak sie mialo 20.