Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i tylko dziewice rozpatruję w kategoriach partnerki,

Polecane posty

Gość gość

niedziewice są aseksualne to po pierwsze, a po drugie mam do nich zerowy szacunek. Nic na to nie poradzę. Tak to odczuwam i narzekanie sfrustrowanych kafeterianek, które sobie nagrabiły, bo grawitowały do tępych, bardzo wysokich facetów nic nie zmieni.

Gość gość
Więc jeżeli już spotkasz tą swoją wymarzoną dziewice to zostaniesz z nią na zawsze czy jak Ci sie znudzi rzucisz ją?

Gość prawictwo pospolite 193
dziewice sie całuje po stopach , udach i posladkach traktuje jak królowe .. Nie ma mowy o porzuceniu gdy sie zmudzi .. Dziewica nigdy sie nie nudzi

Gość gość
Już odpowiadam. Jestem w stałym związku od ponad roku z atrakcyjną dziewicą, która miała na tyle wysokie poczucie własnej wartości, że nie musiała puszczać się z bad boyami 193 wzrostu bez wykształcenia i zamierzam z nią zostać do końca życia.

Gość gość
Czyli zgwałcona kobieta też odpada?

Gość gość
Tak, też odpada, chyba, że miałbym dowód, że straciła dziewictwo w gwałcie.

Gość gość
Więc nie uwierzyłbyś dziewczynie że została zgwałcona bez dowodów?

Gość gość
Nieczuły prostak

Gość gość
prawictwo pospolite 193 dziś .. Dziewica nigdy sie nie nudzi x O ile ciągle pozostaje dziewicą:) xxxx gość dziś niedziewice są aseksualne to po pierwsze, a po drugie mam do nich zerowy szacunek. x Aha, czyli mogę mieć nogi prostowane na beczce, 40kg nadwagi, twarz w pryszczach, świńskie oczka, tłuste niezadbane włosy, słowem mieć wszystkie niedoskonałości, tylko mieć na czole wypisane dziewica i będę wtedy cię podniecać?

Gość gość
Nie nieczuły, same sobie na to zapracowałyście, bo łżecie jak najęte, więc nikt nie da wiary w tampony i rower, czy gwałt. Będziemy was oceniać stereotypowo. Tak jak nam się ciągle zbiera za myślących fiutami bad boyów, dla którymi jesteście zlewami na spermę i którzy po zaroochaniu traktują was jak powietrze i nazywają doopami. Generalizujecie to na wszystkich facetów, więc ja będę generalizował zakłamanie na wszystkie kobiety. Jaki gwałt? Puściła się szmata i tyle.

Gość gość
"Aha, czyli mogę mieć nogi prostowane na beczce, 40kg nadwagi, twarz w pryszczach, świńskie oczka, tłuste niezadbane włosy, słowem mieć wszystkie niedoskonałości, tylko mieć na czole wypisane dziewica i będę wtedy cię podniecać? " xxx Nie, bo wiem, że u takiej kobiety dziewictwo jest na 99% tylko z przymusu, a nie wyboru, ale jeśli widziałbym, że miałaś okazję się puścić a nie zrobiłaś tego to już masz większy szacunek u mnie niż najatrakcyjniejsza lalunia, która choć raz z kimś się przespała.

Gość gość
Oby Ciebie ktoś kiedyś zgwałcił to inaczej byś mówił.

Gość gość
13:53 Jak śmiesz?! Ciekawe, czy dalej byś tak gadał, gdyby Ci kiedyś córkę zgwałcili!

Gość gość
Jak mniemam będziesz czekał do ślubu na pierwszy raz.

Gość gość
Będziesz czekał do ślubu na pierwszy raz?

Gość gość
Nie będę, ale jestem z dziewicą i zamierzam z nią zostać do końca, nigdzie nie napisałem o ślubie. Chodzi o to, by kobieta miała jednego partnera. Facet nie musi mieć jednej partnerki, bo prawiczki są szykanowane i tępione społecznie, więc facet ma prawo mieć więcej. Nawet na forum pogardliwie się o nich wyrażacie, a o dziewicach każdy wyraża się dobrze i szanuje, więc jest inna sytuacja. Prawiczek może się nawet powiesić za szykany i znałem kilku takich.

Gość gość
A jesteś prawiczkiem? Bo jeśli nie, to jesteś zwykłym k......m, który nie jest wart takiej dziewczyny. Zwykłą szmatą, która do czystości związku z dziewicą wnosi szambo.

Gość gość
G****o prawda, już pisałem facet nawet jakby chciał nie może być prawiczkiem, bo presja otoczenia go zabije. Nawet kamieniami go obrzucą, wy też tępicie prawiczków i wolicie "doświadczonych", czyli tępych roochaczy. Prawiczek jest tak postrzegany wśród mężczyzn jak niedziewica wśród kobiet. Dotyczą nas inne stereotypy i uwarunkowania kulturowe.

Gość gość
Co byś zrobił gdyby Twoją dziewicę kochaną ktoś zgwałcił? Domagałbyś się dowodów od kobiety którą kochasz? Rzucił byś ją bo już nie jest wartościowa, bo była z innym mężczyzną?

Musiałam wkleić swoją wypowiedź z innego wątku, bo autor mi nie odpowiedział i założył kolejne Autor trochę przedpotopowo myśli, bo nie bierze pod uwagę, że np. teraz masa nastolatek (przed 15) uprawia seks analny, żeby było na legalu ich zdaniem. Anale i orale z połową szkoły, klubu ok, to ma być dziewictwo? Żeby nie było, nie piszę o sobie, ale moje koleżanki w dużej części owszem. Już pomijając, ile same pozbywa się błony, czy to tamponami, czy masturbacją czy ćwiczeniami. Nawet jeżeli miałaby ten kawałek skóry nazywany błoną (który często jest nawet przy uprawianiu seksu) to kto powiedział, że nie puści się za moment z kimś innym będąc w związku. Jeżeli dziewczyna zwróci uwagę na jakiegoś przystojnego dla niej faceta, albo kilku to może nie być sposobu, aby ją zatrzymać. Ja bym się powstrzymała, ale kto wie co inne dziewczyny wybiorą, dla wielu przystojni faceci to zbyt duża pokusa, żeby ją pokonać.

Gość gość
O to ja już wykryję spokojnie, potrafię doskonale poznać kiedy ktoś kłamie, a do tego mam wszędzie znajomości, które powiedzą mi co trzeba. To już leży w interesie faceta, żeby pilnować kobiety. No i nie oszukujmy się, rzadko się zdarza inicjacja zaczęta od anala. To są kolejne mity i wymówki niedziewic. Nie masz błony, masz problem i kropka.

Gość gość
A jakbyś jej nie upilnował to co ?

Gość gość
Właśnie To jak sprawdzisz czy np nie ma takich analów, orali czy innych za sobą? Błonę może mieć, ale to niczego nie gwarantuje. Nie pomyślałeś o tym, bo w ogóle nie jesteś zbyt lotny. Chyba że dla ciebie tylko sama błona jako skóra jest ważna, a doopa może być zaliczona, bo tam nie było błony. To wszystko się koopy (lub doopy) nie trzyma.

Gość gość
Wybacz, ale to co napisałeś jest zwykłym usprawiedliwianiem tego co robiłeś wcześniej. Brak Ci zwykłej uczciwości. Nie jest ważne co piszą inni, tylko to jakie jest Twoje postępowanie. I nie pisz proszę, że nigdy nie zostawisz takiej kobiety, skoro nawet nie myślisz o legalizacji związku, bo życie bywa przewrotne.

Gość gość
Autorze jesteś hipokrytą, skoro facet ma prawo się puszczać, a kobietę najlepiej zaszyć.

No i nie oszukujmy się, rzadko się zdarza inicjacja zaczęta od anala. x heh nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz, to samo tyczy się seksu oralnego. Dziewczyny raczej wolą zachować błonę a kolegów inaczej zaspokajać, w tym sobie nie żałują.

Gość gość
14:14 Odpisałam w swoim wątku, Pani nie zrozumiała, co miałam do przekazania, więc może Pani wrócić i doczytać. I nie zakładam innych wątków. W moim wątku krytykuję fiksację na punkcie dziewictwa, bo i tak wychodzi na to, że nie ważne, jak kobieta inteligentna, wartościowa, bo jak nie jest dziewicą to jest człowiekiem gorszej kategorii. A patrzenie przez pryzmat dziewictwa to uprzedmiotowienie człowieka, takie samo, jak zaliczanie każdej spotkanej kobiety.

Oj przepraszam najmocniej, pomyliłam osoby. Nie no, ja do dziewictwa nic nie mam (sama jestem) ale dziwi mnie podejście niektórych tutaj osób. Już pisałam, że sama błona nic im nie da, bo moje koleżanki niektóre nie rozdziewiczyły się waginalnie, ale analnie i oralnie już dawno, i co to mają być dziewice? Jak ma się do tego ten kawałek skóry, on wymazuje grzechy w innym miejscu?

Gość gość
No tak, jest odsetek, który zaczyna się od anala i co z tego? Mam zrezygnować z błony, bo być może coś innego robiła? Jajca. Jak jest błona to jest większa szansa, że nie, więc nie zrezygnuję dla mniejszej szansy. A co do tego cytatu o przystojniakach. TY PŁYTKA K*RWO. Na prawdę aż taką macie chcicę na tępych, WYSOKICH przystojniaków? GŁUPIE K*RWY. TO TAKA JEST O WAS PRAWDA TAK? Jakbym się dowiedział, że mnie laska zdradziła z tępym przystojniakiem to hohoho. Konsekwencje byłby straszne.