Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i tylko dziewice rozpatruję w kategoriach partnerki,

Polecane posty

Gość gość
Proponuje rozpatrzyć ten wątek w kontekscie zaginienia różnych kobiet. Napisał, że torturowałby nas wszystkie. Może już to robił.

Gość gość
Ktos sie powinien tym zając i zbanować tego frustrata bo zakłada 50 watkow dziennie ziejacych nienawiscia, wychwalajacych dziewice. Nudne sie to juz robi. Zdradzę ci sekret - porządna kobieta bedzie trzymała dziewictwo dla faceta który zasługuje na to a na ciebie sie można co najwyżej wysrac a nie uprawiać z toba seks. Po co sie zadawać z obrzydliwym z wyglądu i ziejącym nienawiścią typem nie wspominając nawet o seksie z nim skoro można miec lepszego, normalnego faceta? Po poziomie olbrzymiej frustracji da sie wywnioskować ze jakies 100% jego awansów było odrzucane przez kobiety ze względu na to ze wstyd byłoby sie gdziekolwiek z nim pokazać. Idź sie od razu powieś, przestań przedłużać swoje cierpienie. Podczas gdy ludzie dobrze sie bawią, korzystają z zycia i pieprzą na potegę to ty siedzisz i zakładasz Watki na babskim forum przegrałeś życie ahaha

Gość gość
O nie, przepraszam bardzo, ale to jest mój pierwszy wątek o dziewicach, a co do reszty przyznaję rację. Jestem sfrustrowany waszym leceniem na tępotę, patrzeniem jak patologia się mnoży, jak wiedziecie ten świat ku zagładzie, mnożąc się z bezmózgimi przystojniakami, tępymi wyrokowcami mającymi wszystko w d***e.

Gość gość
16:18 zgadzam się, dlatego ja mam zawsze przy sobie gaz pieprzowy, a na nogach glany.

Gość gość
Myślicie tylko o własnej, chwilowej fizjologicznej przyjemności, a wyższe wartości macie za nic. Po to moi i wasi dziadkowie i pradziadkowie walczyli, ginęli na wojnach w cierpieniach, żebyście wy teraz łaziły i w myśl zasady "carpe diem" dawały doopy wszystkim, którzy dobrze wyglądają i mają dużo wolnego testosteronu w osoczu, a nawet czarnym i arabom.

Gość gość
16:23 zaraz się okaże, że gwałcisz kobiety, by im pokazać, że są k*****i i chodzą z bad boyami (z******te spolszczenie), którzy są wysocy i co tam jeszcze było?

Gość gość
16:27 dodaj jeszcze, że powinno się nas gwałcić, bo gwałt był używany podczas wojny ,by zhańbić wroga.

Gość gość
Ciekawe, czy znajdzie się ktoś, kto będzie Cię rozpatrywał w kategorii partnera ?

Gość gość
Korzystacie z internetu, światła, elektryczności, podcieracie sobie c**y papierem toaletowym, wkładacie tampony, a wiecie kto to wszystko wymyślił? Interesujecie się naukowcami? Czy znacie tylko nazwiska tępych przystojnych celebrytów? Ile kobiet wie kto zagrał Graya, a ile kto wymyślił neta światłowodowego?

Gość gość
chłopcze, martyrologii narodu polskiego w to nie mieszaj, dotychczas grałeś intelektualistę, frustrata, psychopatę a teraz w tony patriotyczne uderzasz, trolliku :D

Gość gość
Rozumiem, że Ty sobie fiuta nie myjesz i nie podcierasz? Ohyda! A tampon, to ja Ci zaraz do gardła mogę wsadzić.

Gość gość
"Ciekawe, czy znajdzie się ktoś, kto będzie Cię rozpatrywał w kategorii partnera ?" xxx Otóż już się znalazło wiele takich osób. Zakład o dowolną kwotę, że mnóstwo kobiet na mnie leci? W każdej chwili mogę to udowodnić. Ile o 1000 ? 10000? Widzisz, kolejny dowód, że nie weryfikujecie komu dajecie d**y, bo jesteście płytkie. Pewnie niejednemu utajonemu psycholowi dałyście. Taka wasza natura. Wygląd i wsio.

Gość gość
Możecie tu pisać komu byście dały, a komu nie. Praktyka pokazuje co innego. Szmaty.

Gość gość
Autorze! Kiedy mam się Ciebie spodziewać, aż wylecisz zza rogu z żyletką w celu obrzezania ? Chciałabym się przygotować i przypierdolić Ci glanem, byś dostał martwicy jąder, może jak Ci amputują, to przestanie Ci sperma podchodzić do resztek mózgu i się uspokoisz socjopato.

Gość gość
te wszystkie oskarżenia o kryminalistów, arabów, murzynów rodzą się w twojej chorej głowie. Lecz się zanim kogoś zamordujesz.

Gość gość
dajcie spokój, najlepsza metoda to ignor na debila i już, nie ma co odpisywac bo to tylko woda na młyn dla takiego trolla

Gość gość
Czy zdarzyło ci sie już zrobić coś jakiejś kobiecie, bo wydawało ci się że jest niemoralna?

Gość gość
Psychol zagrażający bezpieczeństwu ludzi nie powinien chodzić na wolności.

Gość gość
Ciekawe, czy znajdzie się ktoś, kto będzie Cię rozpatrywał w kategorii partnera ?" xxx Otóż już się znalazło wiele takich osób. Zakład o dowolną kwotę, że mnóstwo kobiet na mnie leci? W każdej chwili mogę to udowodnić. Ile o 1000 ? 10000? Widzisz, kolejny dowód, że nie weryfikujecie komu dajecie d**y, bo jesteście płytkie. Pewnie niejednemu utajonemu psycholowi dałyście. Taka wasza natura. Wygląd i wsio" Hahahahhahahahahahahahhaahahahahhahaahahhahahahahahahaha! Uważaj bo ktos ci uwierzy. Sam sie przyznałeś ze jestes pasztetem którego wszystkie baby zlewają dla normalnych kolesi i co im sie dziwić. Ja tam mam bekę z takich jak ty, uświadamiasz mi jak fajne mam życie, ze sa ludzie tacy jak ty którzy maja ode mnie 100 razy gorzej, którzy nigdy nie znajda drugiej połówki ze względu na swoje ułomności zawsze beda odrzucani i szykanowani, taki męski nieudany odpad faceta na którego nikt sie nigdy nie skusi bo warty jest mniej niz zero,zarówno z wyglądu jak i z charakteru. Słabszy w przyrodzie ginie zapamiętaj to sobie, w sparcie zrzuciliby cie z klifu od razu po narodzeniu,ciesz sie ze żyjesz w innych czasach i okazano ci laske :)

Gość gość
A mi się wydaje, że to jakiś muzułmanin, który nauczył się polskiego.

Gość gość
No to załóż się dziw*ko a nie hahahahaha. Co boisz się, bo wiesz, że przegrasz?

Gość gość
Nie, to polski naziol, zgwałcony w dzieciństwie przez księdza. Wcześnie wpojono mu nienawiść do kobiet.

Gość gość
"Słabszy w przyrodzie ginie zapamiętaj to sobie, w sparcie zrzuciliby cie z klifu od razu po narodzeniu"- Ciekawe kto jest słabszy. Troll kafeteryjny, czy jednostka na tyle durna, że daje mu się tak wciągnąć, pisząc długaśne komentarze. Koleś tnie z ciebie, jak i innych bekę, a ty buzujesz. :D

Gość gość
Autor był jechany w d. przez autobus arabów i wtedy polubił islam.

Gość gość
Posłuzył tym arabom zamiast kozy :D:D:D

Gość gość
16:49 Autorze! Chętnie obetnę Ci c***a sekatorem i wsadzę Ci do ust psycholu. Do tego przywiążę Cię do drzewa, powieki haczykami do góry i wysmaruję cię rybą, by ptaki mogły wyżreć ci oczy na żywca :)

Gość gość
Stąd motyw arabów często przewijający się w jego urojeniach na temat kobiet.

Gość gość
Po reakcjach emocjonalnych wnoszę, że trafiłem. Faktycznie jesteście tak prymitywnymi k****ami jak pisałem i wiecie o tym.

Gość gość
Jak takie masz powodzenie to po co rzucasz sie jak gowno, badz z ta swoja dziewica i krzyż na drogę w czym problem? Czy jednak ciezko ci idzie a powodzenie masz tylko w mokrych snach? Bo jakos najwięksi uwodziciele w historii zawsze twierdzili ze uwielbiają kobiety i nie mogą zdecydować sie na jedna a typy wiecznie poniżane i odrzucane przez kobiety z frustracji stawały sie czesto seryjnymi mordercami, g****icielami. Tobie jest blisko do tej drugiej opcji wiec kogo ty chcesz oszukać, ty sam wiesz najlepiej jak beznadziejne masz życie po co nas tutaj przekonujesz ze jest inaczej? My mamy to w d***e a rzeczywistości i tak nie oszukasz.

Gość gość
Autorze! Nie denerwuj się tak :) Chętnie załatwię Ci miejsce w ośrodku dla groźnych psychopatów o zaostrzonym rygorze, wszystko będzie dobrze :) Dostaniesz ładny kaftan, garść leków i będzie ok :) Strasznie ubolewam nad tym, że nie stosuje się już elektrowstrząsów, bo wierzę, że doszedłbyś z rozkoszy. :)