Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i tylko dziewice rozpatruję w kategoriach partnerki,

Polecane posty

Gość gość
Wy płytkie jaskiniowe, niedorozwinięte w ewolucji peezdozwierzaki, dajki dla samców alfa z szerokimi plecami.

Gość gość
14:32 nie wiem, czy wiesz, ale bycie przystojnym to pojęcie względne i co ma do tego wzrost? Sama miałam wysokiego, przystojnego w mojej ocenie i ponadprzeciętnie inteligentnego faceta, ale to nie znaczy, że od razu rozłożyłam przed nim nogi, więc nie waż się wyzywać kobiet, których nie znasz od k***w hipokryto.

Gość gość
Skoro się puszczałaś z przystojnym, wysokim tępakiem, bo na bank był tępy tylko dorobiłaś mu inteligencję za wygląd i byłaś z nim tylkoza wygląd, wzrost. TO JESTEŚ DZI*WKĄ I K*RWĄ.

Gość gość
14:45 Tyle, że ja się z nim nie puszczałam, a inteligencję, to Ty dorabiasz sobie prostaku. On przynajmniej wiedział kim był James Joyce.

Gość gość
Głupie k*rwy jednak mają obsesję na punkcie wyglądu i tu je boli, że chcą się p*****ać z tępymi, wysokimi cwaniakami, którzy tylko pozornie coś sobą reprezentują, a lawirują jak nie wiem. Wychodzi prawdziwa natura, dalej tępe mózgi kobiece nie zajarzyły, że to mózg faceta zdobywa świat, bo kobiety przez nieróbstwo są zapoźnione w ewolucji.

Gość gość
Autorze, czyżby bolało Cię, że jesteś niskim hipokrytą, który książki na oczy nie wiedział?

Gość gość
14:52 A ja nienawidzę mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet. Ktoś Cię bardzo skrzywdził w dzieciństwie? Ojczym Cię molestował, a matka nie reagowała i dlatego gardzisz kobietami? Do książek byś przysiadł psychopato. Na mowę nienawiści jest paragraf.

Gość gość
14:52 ja tam jestem dziewicą, ale nie zamierzam się oddać nawet prawiczkowi, skoro ma pomiatać mną jak ścierą.

Gość gość
Jesteś pedofilem?

Gość 22l
Autorze czytam cie i pierwsze co przychodzi mi do glowy to kupić sobie przez neta wibrator i samej sobie błonę przebić :/ i chyba tak zrobię, bo nie chce mieć takiego pustaka jakim jest autor

Gość gość
Po prostu przyznajcie, że was dupa boli bo w głębi duszy marzycie o PRZYSTOJNYM, WYSOKIM i TĘPYM bad boyu i każda z was taka jest. Wasz gadzi mózg jest silniejszy niż ta mniej prymitywna część i zawsze steruje waszą decyzyjnością.

Gość gość
Wy za to chcecie TYLKO LADNA (no bo przeciez brzydka? nigdy!) I TYLKO DZIEWICE :D bo tak jestescie zakompleksieni, ze boicie sie, ze bylibyscie slabi w lozku i laska majaca za soba chocby jednego partnera moglaby was porownywac

Gość gość
15:14 no niestety, ale obawiam się, że bardziej tępego niż Ty nie spotkam. Mam ochotę uszyć Ci kaftan bezpieczeństwa i wysłać pocztą, bo jeszcze komuś krzywdę zrobisz socjopato.

Gość gość
ty masz cos z tymi przystojnymi, wysokimi, tępymi bad boy'ami, obsesja jakaś, prawdziwa czy stworzona na potrzeby kafe w ramach tego durnego prowa ? przystojny i wysoki chyba nie jesteś, za to tępy na pewno.

Gość gość
Pierwsza żona mojego męża była dziewicą. Zdradzała go po ślubie - wpadli- na prawo i lewo, zostawiała mu syna i poszła w tango. Teraz ogłasza się jako panienka do towarzystwa. Rzeczywiście cenne to jej dziewictwo było.

Gość gość
Jesteś zwykłym hipokrytą. Miałam właśnie takiego partnera jak Ty. Puścił się z młodszą, atrakcyjniejszą po paru latach związku. I co to ja jestem k...ą? Zawsze powtarzał, że jestem jego, jedyna i że bardzo mnie szanuje za to że był moim pierwszym. I jakie prawo mają robić z kobiet szmaty tacy ,,faceci" jak Ty. Jak czytam co piszesz, to mam nadzieję że urosną ci wielkie rogi, bo nie zasługujesz na taką kobietę jaką masz.

Gość gość
Bo lecicie tylko na wygląd, kasę i pozory jakiejś inteligencji dla szpanu. Mam np. takiego znajomego co już 5 raz studia zaczyna, zdania nie umie sklecić, tylko jakieś tanie, sarkastyczne żarciki, a kobiety się łapią na to i dają d**y bo wysoki i przystojny. Weryfikacja inteligencji kończy się na tym czy umie sypnąć tanim żartem, a w głowie może być siano i zerowa wartość, brak pasji, rzetelnej wiedzy z jakiejkolwiek dziedziny i zainteresowań.

Gość gość
15:35 za to Ty dyskutujesz godzinami o obrazach Beksińskiego, oraz książkach Joyce'a , Bułhakowa, Kafki i Wiktora Hugo.

Gość gość
Nie, ale mogę godzinami rozprawiać o neurobiologii, neurotransmiterach, zaburzeniach psychicznych, kognitywistyce, receptorach, dietetyce, inhibitorach hormonów jak żaden debil, z którym jakakolwiek z was się puściła, ale jakoś nigdy żadna mi za pasję i intelekt, oraz to, że mogę godzinami o tym rozprawiać i mam wiedzę większą niż niejeden profesor biologii loda nie zrobiła.

Gość gość
Codziennie od 4-8 godzin dziennie czytam książki, opracowania naukowe, badania, artykuły, fora na ten temat, nawet z domu nie wychodzę od roku, żeby móc o tym czytać, ale wy wolicie kretynów, którzy są DEBILAMI. Właśnie za to was nienawidzę, chociaż mam intelekt i zainteresowania to wy zakłamane k*RWY całe życie patrzyłyście tylko na mój wygląd im mniej mówiłem tym lepiej na tym wychodziłem. Po prostu obrzydza was rzetelna wiedza naukowa, intelekt to jest NUDNE. Chętnie bym was za to torturował puszczalskie k*rwy, za to, że nie widzicie we mnie człowieka, ciężko pracującego nad rozwojem tylko kawałek ładnego mięsa zakończonego fiutem, który bylby bezwartościowy bez wyglądu, mimo całej tej wiedzy i pasji. Chętnie tukłbym waszymi głowami o krawężnik, aż na miazgę.

Gość gość
Jednak wolę Bułhakowa i Kafkę. Aczkolwiek biologiczne mechanizmy zachowania nie są mi obce, ponieważ studiuję psychologię.

Gość gość
Tępe k*rwy zawsze ciągną jak magnez do ładniejszego kawałka mięsa z niższym poziomem kortyzolu, wyższym testosteronu oraz bardziej rozwiniętym koścem. Nienawidzę was zdegenerowane, jaskiniowe, płytkie szmaty oceniające powierzchownie i różnicujące ludzi po centymetrach wzrostu, a nie wartościach moralnych, rzetelnej wiedzy i ciężkiej pracy nad samorozwojem. Wprost nie potrafię oddać słowami tej nienawiści i tego co bym wam zrobił, gdybym mógł. Całe życie odczuwałem w jak głębokim poważaniu macie wiedzę zawierającą się w moim mózgu i jak płytko jestem skanowany po wzrokowych i słuchowych doznaniach, występujących u was głupie c**y na widok sylwetki, twarzy, wzrostu i po usłyszeniu głosu. Kłamiecie, że liczy się to, by facet coś sobą reprezentował, ale w d*pie macie tak naprawdę to jak wartościowym człowiekiem on jest. Liczy się jego pozycja w stadzie, wygląd i szacunek. To wszystko k*RWY< K*RWY ZJ*BANE.

Gość gość
Dajcie spokoj, żadnej dziewicy czy niedziewicy to on nie ma, sam opisuje sie jako chudego niskiego brzydala sfrustrowanego brakiem powodzenia w stosunku do bardziej atrakcyjnych kolegów którzy korzystają z zycia a ze on nie moze i to go boli to sączy jad. Zadna dziewczyna na niego nawet nie splunie, pozostają mu marzenia o dziewicy bo dzieki temu bedzie miał poczucie ze jest wyjątkowy, lepszy, dziewczyna naiwna go nie wyśmieje za małego członka i chude ciałko bo nic innego nie widziała i nie czuła. Za brak orgazmu bedzie winiła sama siebie i da sobie wmówić ze to z nia cos nie tak i ze rozmiar nie ma znaczenia hehehe. A co do dziewicy to nigdy nie mozesz miec pewności, duzo jest takich ktore zrobią loda nowo poznanemu kolesiowi, za tydzien innemu a błonę zachowają. Wiekszosc dziewczyn zaczyna inicjacje od innej formy seksu niz waginalnego. Rekonstrukcja błony u chirurga tez istnieje i jest popularna wsrod muzlumanow, a maz zadowolony z dziewicy. A moja przyjaciółka np wogole nie miała błony. Żebyś chociaż chłopie miał w czym wybierać to pół biedy a on "rozpatruje dziewczyny" na partnerkę haha juz to widzę jak w kolejce stoją po takiego smutnego przykurcza.

Gość gość
"Kretyni, którzy są debilami"- no to albo jedno albo drugie, bo juz z tej frustracji nie panujesz nad tym co piszesz

Gość gość
Normalnie złapałbym was każdą, oglądającą się za szerokimi ramionami i rozwiniętymi mięśniami grzbietu, zarostem i niskim głosem za łeb i tłukł nim o kant krawężnika, rozwalał czaszkę na miazgę. Wy tępe k*rwy ściągniecie ten świat na dno swoim prymitywizmem i puszczalstwem, jesteście tak k*rewsko podatne na efekt aureoli, że byle zwierzę domowe widzi więcej. Reagujecie z takim automatyzmem, od razu, powierzchownie, aż szlag mnie trafia.

Gość gość
"Dajcie spokoj, żadnej dziewicy czy niedziewicy to on nie ma, sam opisuje sie jako chudego niskiego brzydala sfrustrowanego brakiem powodzenia w stosunku do bardziej atrakcyjnych kolegów którzy korzystają z zycia a ze on nie moze i to go boli to sączy jad. Zadna dziewczyna na niego nawet nie splunie, pozostają mu marzenia o dziewicy bo dzieki temu bedzie miał poczucie ze jest wyjątkowy, lepszy, dziewczyna naiwna go nie wyśmieje za małego członka i chude ciałko bo nic innego nie widziała i nie czuła' xxx I takie rozprawki pokazują co się dla was liczy TĘPE K*RWY. Piszecie zestaw cech, który się liczy, ale w pojazdach WYCHODZI NA JAW PRAWDA. Widzicie k*rwy? Pamiętajcie to.

Gość gość
Straszny frustrat, brrr

Gość gość
No i żadna ci loda nie zrobi, co jest dowodem że to ty jestes rozwiązły, a dziewczyny NIE. Prędzej ci zgnije ta brudna niemyta glista, niż któraś zechce się z tobą bzykać, bo jesteś chory psychicznie z nienawiści i własnie dlatego będziesz zawsze robił sobie dobrze własną garścią aż ci odpadnie. Dlatego sramy na ciebie z obrzydzenia i rzygamy ci prosto do ryja.

Gość gość
Co za psychopata! Kto jest za wysłaniem mu kaftana bezpieczeństwa? Serio jest niebezpieczny dla otoczenia, niepoczytalny mizogin jakiś...

Gość gość
ty w ogóle nigdy nie będziesz miał żadnej partnerki. Normalne kobiety nie sa dla ciebie, dlaczego miałbys zniszczyć którejś zycie.