Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i tylko dziewice rozpatruję w kategoriach partnerki,

Polecane posty

Gość gość
Dobra nie tłumacz się. Dla mnie wszystko jasne a ty będziesz miał komu się tłumaczyć.

Gość gość
Jesteście płytkimi, tępymi k*RWAMI! HAHAHAHAHAHAHA! Kierujecie się tylko plytkimi, fizjologicznymi odruchami i powierzchownymi wrażeniami, nie myślicie, nie analizujecie, dajecie się ponieść hedonizmowi i emocjom.

Gość gość
Wsadźmy go przynajmniej do psychiatryka. Facet jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa publicznego.

Gość gość
Chciałbym, żeby tak było, chciałbym kiedyś publicznie wygłosić to co piszę tutaj, szkoda, że to tylko mrzonki.

Gość gość
Kochany kolego od roztrzaskiwania głów kobiet o krawężnik, mi z kolei wasza płeć dała mooocno popalić. Morze łez, nastroje depresyjne, apatia, generalnie uczucie życiowej pustki jaka mi towarzyszy to w dużej mierze efekt tego jacy jesteście (tzw. samcza natura) i jak mnie potraktowaliście (konkretne doświadczenia). Uwierz, wiele złego mnie spotkało ze strony facetów, ostatni z nich był niskim aspołecznym prawiczkiem (dopóki mnie nie spotkał, hie hie). I co, mam wypisywać teraz jak to bardzo chcę wszystkim porozwalać tępe, prymitywne, ograniczone mordy i że moim życiowym celem jest zakłada samców? No proszę Cię. Trochę oleju w głowie. Porysuj sobie w jakiejś fajnej appce, jakieś obrazki ukazujące tortury kobiet, pokaż swoim genialnym kolegom-mizoginom, pośmiejscie się razem przy jakimś fajnym rozweselaczu i do tego ogranicz swoje manewry, bo takim grożeniem po forach, to nic dobrego i tak nie wskórasz. Pozdrawiam. Sfrustrowana stara panna

Gość gość
Wasza znajomość prawa, przytaczanie jakichś przepisów własnego autorstwa, kompletny brak obeznania z tym wszystkim stanowią tak komiczną całość, że zaraz się udławię. Widać, że kobiety interesują się tylko dawaniem d*py bad boyom, a o niczym innym nie mają pojęcia.

Gość gość
Ależ wygłosisz, tylko nie nam. Z policją sobie podyskutujesz to może ci ulży w tej frustracji.

Gość gość
Najbardziej boli to, że i tak nie uchronię tego świata przed zagładą, spowodowaną masowym mnożeniem się kobiet z tępymi bad boyami i płodzeniem armii dyslektyków.

Gość gość
17:59 Dalej się pogrążaj, wyzywaj i groź nam. Serio powinieneś zażywać leki. Przyznaj się, za co tak nienawidzisz kobiet, męski szowinisto?

Gość gość
"Z policją sobie podyskutujesz to może ci ulży w tej frustracji. " xxx Ośmielam się wątpić w skuteczność tego pisania o policji co trzy posty. Za każdym kolejnym razem utwierdzam się w przekonaniu, że na pisaniu się kończy. Wyobrażacie sobie tą piękną scenę. Laska dzwoni na policję, oni jeżdżą do zabójstw, pobić, a ona mówi: "Na forum kobiecym jest koleś co pisze, że zrobi złe rzeczy niedoprecyzowanej zbiorowości kobiet." Policjant: "BUAHAHAHAHAHAHA" trzask słuchawki i rumieniec upokorzenia na twarzy panienki.

Gość gość
18:04 dysleksja nie jest dziedziczna inteligencie, chociaż zapewne miałeś na myśli analfabetyzm, który również nie jest dziedziczny.

Gość gość
Dysleksja to nic innego jak usprawiedliwianie dla dzieciaków waszych mezomorficznych bad boyów na ogólną tępotę odziedziczoną po tatusiu z przygodnego romansu.

Gość gość
18:12 Jakich dzieci? Z tego, co jeszcze wiem, antykoncepcja jest jeszcze legalna, pigułka po również.

Gość gość
Ale jak cherlawy, niskiego wzrostu brzydalek będzie miał NISKIE IQ, to rozumiem że zgodnie z głoszoną przez Ciebie logiką, również nie powinien się rozmnożyć czy jemu wolno?

Gość gość
Więc strach pomyśleć ile się puszczacie w skali tego co się rodzi.

Gość gość
A mnie ciekawi, jak definiujesz tego swojego "bad boya" ?

Gość gość
Tak, jak będzie niski cherlawy, ale bez inteligencji, wartości i dobrego charakteru to też nie. Problem, że wy inteligencję i dobry charakter przypisujecie za wygląd ryja, szerokie bary i wzrost.

Gość gość
16:18 A Ty ile się puszczasz? A nie! Zapomniałam, faceci się nie puszczają, oni zaliczają, bo mogą, bo ... bo tak.

Gość gość
"A mnie ciekawi, jak definiujesz tego swojego "bad boya" ?" xxx To przystojny, mezomorficzny, wysoki koleś, który ma wysoki poziom testa i szuka takich zlewów na spermę ja wy, albo od początku będąc agresywnym, albo siląc sie na bycie miłym do czasu zalania. Nie ma inteligencji, zasad moralnych i własną matkę sprzedałby za to, żeby móc się jak najszybciej w was spuścić. Jesteście zauroczone chemikaliami i idziecie za nim posłusznie jak pies, a potem, albo zostajecie i syndrom sztokholmski, bo bad boy chamski, ma was gdzieś, pwiko, mecze, zdrady, albo to się rozpada i narzekacie, że was skrzywdził.

Gość gość
Nie jest to zasadą, ale chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że spory odsetek tych niskich facecików z krzywą buzią, niestety nie otrzymała od natury także za dużego rozumku czy jak kto woli ilorazu inteligencji. Natura to kur/wa niestety kochanieńki i na nią się gniewaj. Wy też lubicie młode szczupłe dziunie z buziami aniołków i biustami jak ze Słonecznego Patrolu, a im dalej od ideału tym większe gnojenie i olewactwo. Tak to już jest. :(

Gość gość
Ma też niski próg lęku i ogólnie wszystko w d***e, chodzi wyluzowany, nie przejmuje się niczym, dzień jutrzejszy ma za nic, mówi powoli, obniżonym głosem i przeważnie nic błyskotliwego, a wy macie już sieczkę z mózgu, motyle i iskry.

Gość gość
"Nie jest to zasadą, ale chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że spory odsetek tych niskich facecików z krzywą buzią, niestety nie otrzymała od natury także za dużego rozumku czy jak kto woli ilorazu inteligencji." xxx I to jest właśnie dopisywanie cech na siłę, efekt aureoli, wymyślanie nieistniejących korelacji, bo w istocie faceci z wysokim testosteronem, atrakcyjni, mają średnio najniższe iq. I o tym mówię. Kolejny dowód Ładny= mądry Brzydki= tępy Kobiece myślenie.

Gość gość
Hmmm, a modus operandi to na podstawie obserwacji, czy własnych zachowań z młodości? 1. Nadal wyglądasz na większego socjopatę; 2. Syndrom sztokholmski nijak się ma do tego obrazu. 3. To żaden "bad boy" tylko raczej pusty s******l

Gość gość
Właśnie...wyglądam. To jest najważniejsze. Powierzchowne wrażenie i osąd: "Nadal wyglądasz na większego socjopatę"

Gość gość
co ty p********z, jaki pseudopsychologiczny bełkot, niski próg lęku i ogólnie wszystko w d***e, to się wzajemnie wyklucza, pewnie chciałeś tu błysnąć i miało być : wysoki próg lęku ( że niby niczego sie nie boi ) ale nie rozumiesz pojęć a silisz się na eksperta, beka :D

Gość gość
I tu się mylisz, bo to kobieta prędzej dostrzeże przymioty ducha, intelektu faceta niż facet u kobiety i widzę potwierdzenie tego niemal na każdym kroku. Nie zmienia to faktu, że niejeden niezbyt ładny i niezbyt zaradny mężczyzna jest niestety do tego również niezbyt inteligentny - choć jest szansa że będzie po prostu dobrym człowiekiem, ale i to niekoniecznie. Cóż poradzić, niektórzy po prostu mają przes/rane po całości i nie ma to nic wspólnego z efektem aureoli. A uwierz, że jednemu bad boy'owi trochę podkopałam poczucie własnej wartości, bo byłam jedyną kobietą, która śmiała zakwestionować to jaki jest zaje/bisty, inteligentny i ch/uj wie jeszcze jaki.Tak więc nie przeczę, że kobiety generalnie lgną do bad boy'ów, ale też z tego co widzę, jest to zazwyczaj określony sort kobiet. Podkreślę - zazwyczaj. Tak więc ten bad boy miał wiele fanek, ale az się bałabym sprawdzić co to za dziewuchy, bo żadna normalna by z takim nie wytrzymała. Zresztą one też w końcu przejrzały na oczy i tego psychopatę kopnęły w zad.

Gość gość
18:34 No sorry, ale jak ktoś gada o tym, że KAŻDA kobieta, nawet zapewne jego matka i siostra to k***y, którym chciałby porozwalać łby o krawężnik, to nie trzeba być psychiatrą, by stwierdzić, że jest zaburzony i potencjalnie niebezpieczny. :)

Gość gość
Dlatego kobietom bad boye wkręcają mnóstwo historyjek, a one( w przypadku wystąpienia atrakcyjnego wyglądu) w ogóle nie weryfikują tego głębiej i dają c**y. Ilu to ja znałem kolesi co wkręcali samicom jakieś historyjki, gdzie nie byli, co nie potrafią, jakim językiem biegle nie władają, potem zaroochali, dostali co chcieli. Kobieta tępakowi z atrakcyjnym wyglądem, który nic sobą nie reprezentuje da sobie wmówić wszystko. Jego moralności i tego czy jest dobrym człowiekiem nawet nie zweryfikuje, a już nasienie zalewa jej peezdę.

Gość gość
gdyby nie internet to w zyciu nie wiedzialabym jakimi zakompleksionymi wymoczkami sa niektorzy faceci :D

Gość gość
Skończ juz te swoje wywody, pajacu