Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i tylko dziewice rozpatruję w kategoriach partnerki,

Polecane posty

Gość gość
17:28 może lepiej nie? Jeszcze mi się oberwie za groźby, które były jedynie inspirowane kilkoma filmami z motywem zemsty na facetach. :)

Gość gość
To teraz cie tak urządzimy że będziesz w tym goownie po uszy. Przekonasz się co możemy.

Gość gość
"prowo nie prowo, powinien za to odpowiedzieć przed sądem." xxx Czekam na policję i wezwanie do sądu. Nie mogę się doczekać, by publicznie powtórzyć jakimi jesteście k*rwami i co bym wam zrobił. K*RWY, K*RWY, K*RWY!

Gość gość
Kobiety, myślę, że nie ma co już dyskutować. Dla mnie ten tutaj pisze tak samo jak ten http://wizaz.pl/forum/member.php?u=1392071, spójrzcie w ostatnie posty. Nie wiem czy to ta sama osoba, ale uważam, że najwyższy czas aby temu przyjrzała się policja. Tak autorze, to nie jest żart, nawet jeżeli masz zmienne IP to policja może sprawdzić kim jesteś, a tym razem nie zamierzam odpuścić. Za dużo wątków założyłeś atakując kobiety. Ponieważ moderacja na Kafe nie zadziałała, obiecuję zająć się panami osobiście. Do wtorku :)

Gość gość
olej leszcza, toto przecież z domu nie wychodzi, a internet pewnie mu matka opłaca. Popluje , popluje to i lepiej będzie spał w nocy

Gość gość
Moim zdaniem jego wpisy kwalifikują się do zgłoszenia nie tylko do admina, ale i na policję. Lepiej dmuchać na zimne, nie uważacie? Mnie niejeden facet upokorzył, a nie każdy był typowym przystojniaczkiem, bad boyem - w zasadzie mało który. Sporo łez wylałam, nieźle się nacierpiałam przez mężczyzn i jakoś nie wypisuję po forach, że wyjdę na miasto z piłą mechaniczną obcinać prymitywnym ku/taphonom łby.

Gość gość
Skończysz jako stary prawik i potem tylko na d***** będziesz chodził, bo nikogo nie znajdziesz

Gość gość
"e tam, brzydcy mają kobiety, biedni maja kobiety, nawet kalecy miewają kobiety. " xxx Gdyby tak faktycznie bylo to pogodziłbym się z ewentualnym faktem nieposiadania nikogo( co jest nieprawdą). Niestety lejecie na takich i oni są dopiero drugim sortem. Mógłbym być sam do końca życia, ale jak patrzę co robicie z tym światem, jak go degenerujecie, mnożycie się z patologią, a porządnych olewacie i wykorzystujecie jako jeleni po wpadce, albo wyszumieniu się to mam ochotę ROZ*JBAĆ WAM ŁBY O KRAWĘŻNIK NA MIAZGĘ. Tak. Mam powtórzyć to jeszcze raz?

Gość gość
Tak ci się tylko wydaje, że można ludzi obrażać i grozić im w nieskończoność i nic cię za to nie spotka. W tym wątku pisałeś tez groźby karalne. A jeśli chodzi o mozliwości, to owszem, mam.

Gość gość
Najwyższy czas, żeby po tym wszystkim przestał dobrze sypiać.

Gość gość
Mam powtórzyć to jeszcze raz? jesli chcesz to proszę, ale najpierw ładnie wysmarkaj nosek

Gość gość
"Moim zdaniem jego wpisy kwalifikują się do zgłoszenia nie tylko do admina, ale i na policję. " xxx To zgłaszaj, już mówiłem, zgłaszaj, żebym mógł powtórzyć przed sądem to co tutaj. Im więcej ludzi pozna prawdę na wasz temat tym lepiej, a potem sobie spokojnie wyjdę z sali na wolność. Chociaż nie dojdzie do żadnej rozprawy, bo nikt jej nie założy. Kto pokryje koszt z góry przegranej sprawy? Ale jak chcecie to chętnie poczekam tutaj na policję.

Gość gość
Prędzej czy później przyjdą po ciebie. Głowy o chodnik i tortury, powiadasz?

Gość gość
Przesadziłeś szczeciński koleżko,tyle co można było sprawdzić zrobiłam sama. Resztą zajmie się odpowiednia służba, tylko jutro mam zajęty czas więc wtorek :)

Gość gość
"Tak ci się tylko wydaje, że można ludzi obrażać i grozić im w nieskończoność i nic cię za to nie spotka. W tym wątku pisałeś tez groźby karalne. A jeśli chodzi o mozliwości, to owszem, mam. " xxx Pisanie co chciałbym zrobić, nawet o zamiarze popełnienia przestępstwa nie jest przestępstwem. Czekam, czekam i nie mogę się doczekać. Dzwonisz, czy będziesz powtarzać w kółko to samo, bo rzygam?

Gość gość
Pewnie porywa kobiety i je torturuje w piwnicy.

Gość gość
Ale czy jego groźby wzbudziły w Tobie uzasadnioną obawę, że zostaną spełnione? Poza tym te groźby były kierowane do ogółu kobiet, jako grupy, a nie personalnie.

Gość gość
* poznańsko szczeciński, bo twoje wątki pochodzą z dwóch miejsc

Gość gość
"Przesadziłeś szczeciński koleżko,tyle co można było sprawdzić zrobiłam sama." xxx Mam do szczecina kilkaset km...

Gość gość
no ale jako potencjalnie niebezpieczny zawsze możesz trafić na przymusowe leczenie psychiatryczne do ośrodka zamkniętego

Gość gość
Przyłączę do osób które wniosą oskarżenie, moje ip jest na pewno widzialne dla moderacji.

Gość gość
Do poznania też mam kilkaset km. Hahahaha...Nie wyrabiam z was już.

Gość gość
Wszysycy sie głowią czemu jest tak duzo zaginięć, a może te kobiety konają w męczarniach u takich psychopatów jak autor.

Gość gość
takich facecików - ch/uj/ow/in/ków/ należy kastrować z urzędu lub nawet poddać eutanazji.

Gość gość
Myślę, że on pisze z zakładu psychiatrycznego. Serio ubolewam, że niektóre metody leczenia zostały uznane za niehumanitarne. Bo takich psycholi powinno się co najmniej izolować.

Gość gość
Hm na pewno masz kilkaset km? Coś ci się myli, bo pobrałam inne dane, także ten. Jeżeli uważasz, że nie można sprawdzić użytkowników na forum to pozdro, pisz dalej :D

Gość gość
Czyli Poznań?

Gość gość
Jasne, myli mi się, bo nie wiem gdzie mieszkam...Cholera...

Gość gość
Kłamiesz żeby ratować własna skórę, to jasne. Niestety za późno, tym razem bekniesz.

Gość gość
Może ten koleś jest jak morderca z książki "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" ?