Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 Witajcie, szukam sprawdzonego dentysty. Czy ktoś z Was leczył się u http://www.halodoktorze.pl/lekarz/karol-koch,41662/stomatolog/warszawa/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Ja do swojego jeżdżę aż do Wrocławia ale mają często mocno odległe terminy wizyt tylko ja jeżdżę z koronami i implantami bo mi odbudowują pół szczęki :( www.omnident.pl robiłam u nich licówki, korony a teraz dwa implanty, możesz donegocjować fajną cenę jak robisz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2016 Jeżeli chcesz maksymalnie uniknąć bólu, a do tego szukasz takiego dentysty, który jest cierpliwy i empatyczny, to śmiało mogę polecić Bożenę Hoffman - na stronie internetowej www.bozenahoffman.pl znajdziesz namiary na jej gabinet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TamaKa Napisano Maj 11, 2016 Jeśli szukasz dobrego i taniego stomatologa w Warszawie to polecam dr Annę Jaśkowską z Ursynowa http://www.anident.pl . Robiła mi dwie licówki porcelanowe, mam jeszcze do zrobienia dwa implanty, ale to już u chirurga, który podobno też jest dobry w tej klinice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2016 Ja mogę polecić super stomatologa, do którego trafiłam na zabieg najcięższego kalibru, bo z ósemką o usunięcia. Chirurgia stomatologiczna to nie przelewki, więc wybrałam lekarza, na którego namiar dostałam od siostry - pana doktora Jakubowskiego z kliniki Dent SM, http://www.dentsm.pl. Stresu było co nie miara, na szczęście pan doktor ma świetne podejście. Zabieg bezbolesny, choć oczywiście nie należy do przyjemnych i troszkę dochodzi się do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polkomonot Napisano Maj 30, 2016 ja chodzę tylko do państwa Ratyńskich, którzy przyjmują w Dental Clinic Józefów - są naprawdę doświadczeni i wiem, że u nich nie muszę się obawiać bólu, więc bardzo polecam w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rafalala021 Napisano Maj 1, 2017 Leczyłam się w Dentalux. W żadnym wypadku nie można powiedzieć, że to sprawdzone miejsce. Jakość daleka jest od najwyższej a ceny bardzo wysokie. Nikomu nie polecam, ale do niczego też nie zmuszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleśkoleś2 Napisano Czerwiec 26, 2017 Ja uczęszczam do profesjonalistów z www.maestria.clinic . Poziom profesjonalizmu tej kliniki jest wprost nie do opisania, każdy członek mojej rodziny, który miał z nimi do czynienia chwali sobie niezwykly fach. Wszelkie zabiegi są bezbolesne, a o ewentualnych skutkach ubocznych (ktore jak narazie nie mialy miejsca) jestesmy informowani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkkkaaaa Napisano Czerwiec 27, 2017 Od dłużego juz czasu jeżdzę do Kik Stomatologia do Michałowic a leczę zęby u doktor Olgi - jest najlepsza i nic nie boli nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2017 Na ulicy Okrzei 18 znajduje się gabinet http://ferreus.pl w którym od kiedy pamiętam uczęszczamy całą rodziną. :) Mają pełen zakres usług, od chirurgii po stomatologię dziecięcą, zaś atmosfera zawsze jest tam przyjemna. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2017 Ja mogę polecić wam gabinet stomatologiczny www.super-dent.pl na Wawrze. Zwiedziłam kilku dentystów, ale dopiero z ich usług jestem w pełni zadowolona iż czystym sumieniem mogę polecić ich również wam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że najlepszy gabinetem stomatologii jest http://dentalwhite.pl mam dużo problemów z zębami i odwiedziłam wiele dentystów, ale dopiero tam mi na prawdę pomogli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2017 Ja ostatnio też szukałam dobrego dentysty i znajoma powiedziała mi o http://stomatologialis.com, poszłam i muszę przyznać, że miała racje. Bardzo dobry gabinet stomatologiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KarinkaKari Napisano Luty 3, 2018 Na Rodziny Hiszpańskich jest klinika Maestria, moim zdaniem jako pacjenta który miał tam leczenie stomatologiczne + implant to bardzo dobre rozwiązanie. Cenowo fajnie, nie zbankrutuje się, opieka kompleksowa i miła. Kontakt z polecenia więc nie miałam żadnych obaw, że coś będzie nieokej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2018 Tylko Enel-Med - bardzo polecam. Niestety dużo za długo szukałam dobrego dentysty i zanim trafiłam do enelmedu, moje zęby były w fatalnym stanie. Nie mija pół roku, a ja mam już większość leczenia za sobą. Używają bardzo nowoczesnych urządzeń i lekarze znają się na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2018 Sprawdź http://dentalwhite.pl wg. mnie jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2018 Stomapol! Mnie tam ostatnio bardzo pomogli przy bólu zęba. Okazało się, że w poprzednim, gdzie byłam tydzień temu gabinecie go nie doleczyli, a w Stomapolu bardzo mi pomogli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2018 Ja od dawna chodzę do centrum stomatologicznego www.ortodentis.pl, które znajduje się w Łomiankach pod Warszawą. Pracują tam świetni specjaliści a samo centrum ma bardzo szeroki zakres usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Ja mam wykupiony pakiet medyczny w Lux Med dla całej rodziny i w jego ramach mam opiekę stomatologiczną. Takie pakiety to fajna sprawa, bo dostaje się do lekarza specjalisty czy stomatologa bez kolejek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Nie trzeba zaraz po wielkich przychodni stomatologicznych, by mieć dobrze zęby wyleczone. Moja rodzina leczy się u dr Bilskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2018 Na Saskiej Kępie znajduje się gabinet stomatologiczny www.dent-saska.pl Świadczą tam profesjonalne usługi stomatologiczne. Sama tam chodzę. Wyleczyli moje zęby, które nie były w najlepszym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helio33 Napisano Kwiecień 20, 2018 Pod Warszawą w Radzyminie w CM Panorama mają bardzo dobrą poradnię stomatologiczną, z dzieciakami jeżdżę w ramach NFZ a sama prywatnie ale naprawdę warto. Mną zajmuje się dr Michalska ale słyszałam, że każda jedna jest równie dobra i sympatyczna. Leczenie bez bólu, w sensownych pieniądzach i z krótkim czasem oczekiwania i w dniu wizyty bez kolejek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 ale do Radzymina masz daleko i c0 z tego, że dzieciaki na NFZ leczysz jak tyle co leczenie prywatne wydasz na paliwo? My chodzimy leczyć zęby do Stomapolu na Tarchominie. Nigdzie dalej się stamtąd nie ruszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Polecam bardzo klinikę Dent SM http://www.dentsm.pl/, mają bardzo dobrych lekarzy, uratowali mi tam dwa zęby, które rzekomo były do usunięcia, a po leczeniu kanałowym pod mikroskopem mają się świetnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2018 a ja polecma stomatologa Bilskiego. Stara się ludzi przyjmować szybko, choć nie jest łatwo się do niego dostać. Leczyłem u niego kanałowo zęba i muszę przyznać, że naprawdę delikatny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2018 dobry dentysta to podstawa, nie ma co ukrywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiral Napisano Maj 15, 2018 zdecydowanie! ja na przykład lubię uczęszczać do mojego dentysty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krynia222 Napisano Maj 15, 2018 nie tylko stomatolog, ale i ortodonta się liczy. specjalista uratował mój uśmiech :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2018 Bardzo dobre Centrum Stomatologii znajduje się w Łomiankach pod Warszawą. Polecam wam zapoznać się z ofertą www.ortodentis.pl Tam leczyłam swoje zęby, które są teraz w świetnym stanie. Warto się do nich udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 a ja polecam Stomapol na Tarchominie. Podaję ich stronę http://stomapol.eu/ . mają bogatą róznorodność usług! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach