Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet powiedział mi że brzydko wygladam ...

Polecane posty

Gość gość
sukienka śliczna. Tez idę w sobote na wesele ale nie mam pieniedzy ani na sukienke ani na fryzjera, wiec ubiore sie w to co mam i sama uczesze, i tak jestem tylko osobą tow, nikt mnie tam nie zna. a ty naprawdę jesteś sliczna, i zęby jakie ladne. Skoro ty wygladasz brzydko to nie wiem kto wyglada ladnie dla twojego chlopaka? chyba jakas gwiazda z po\rnola ze sztucznymi cycami, doopą na wierzchu i nadmuchanymi warami. No to niech sobie takiej poszuka, a ty go kopnij w d... ona pewnie by dla niego slicznie wyglądala: http://www.vegasnews.com/66958/ice-t-and-coco-party-at-pure-nightclub-to-celebrate-2nd-season-of-ice-loves-coco-and-valentines-day.html

Gość gość
O no prawie trafiiłaś w jego gust lubi blondynki :D Dziękuuuje

No dobra, jestem gejem, więc dla mnie nie jesteś ucieleśnieniem pożądania, ale wyglądałaś ładnie i z pewną klasą, zaś sukienka przecież była krótka... Twój facet zachował się niestosownie.

Gość gość
być może przeszkadzała mu fryzura bo miałam loki a zawsze mam proste

Gość gość
patrze na fote i widze super laske, kobieto tobie tylko asertywnosci brak :P powiedz temu frajerowi, zeby umyl lustro i sie nim przejrzal :D

Gość gość
a jesteście juz zareczeni? w koncu 4 lata razem. zreszta dla mnie to dziwne że on sie bawil z inną dziewczyną, ja bym po takiej akcji zakonczyla związek.

Gość gość
Pieknie wygladalas. Jestes bardzo atrykcyjna i niczego Ci nie brakuje. Olej frajera.

Gość gość
nie, nie jesteśmy zaręczeni on zawsze twierdzi że nie dorósł do tego jeszcze nawet razem nie mieszkamy. Kiedys jak pisał z inną dziewczyną i złapałam go na tym to zerwałam z nim po 3 miesiącach przyszedł z podkulonym ogonem i obiecywał jak on się nie zmieni jak mnie kocha i ze chce ze mną zamieszkać nawet mieszkania już zaczeliśmy szukać i pózniej wszystko ucichło. Jestem mega naiwniaczką. Jednak po wczorajszych słowach wiem, że z nim nie bede.

Gość gość
Dziękuje :)

Ja też trzymam kciuki! :) Zasługujesz na szacunek, na miłość, na kogoś kto będzie dla Ciebie dobry :)

Gość gość
Dam Ci dobrą radę, naprawdę kopnij w d... tego frajera, marnujesz się przy nim. Taka ładna dziewczyna siedzi z takim bele g*wnem. Jeszcze bym zrozumiała jakbyś była gruba i brzydka, ale tak? 4 lata związku i on się oświadczyć nie chce, takiej ładnej dziewczynie? inny by już dawno za tobą z pierścionkiem latał, bo naprawdę jesteś atrakcyjna. Z perspektywy moich 30 lat proszę Cię o to, zakończ związek z tym idiotą. Gdzieś tam czeka ktoś kto Cię doceni, bo aż żal patrzec jak taka ładna dziewczyna się marnuje z takim śmieciem.

Gość gość
dziękuj***ardzo takie słowa były mi dzisiaj potrzebne aby nie popaść w fale kompleksów

Gość gość
Na pewno dam znać jak poszło

Gość gość
powiedz temu burakowi, ze ma 3 mce na pierscionek a potem wymienisz go na nowszy model :D :P

Gość gość
Taka fajna laska a taki burak!!!! Jemu o to chodziło byś czuła się gorsza i zrozumiała ze miał prawo zażywać inną bo ty wygladslas źle! Co za burak! Koplabym w duuuupe buraka

Gość gość
Jestes naprawde fajna laska. Olej frajera.

Gość gość
Jeszcze bym zrozumiała jakbyś była gruba i brzydka, ale tak? 4 lata związku i on się oświadczyć nie chce, takiej ładnej dziewczynie? inny by już dawno za tobą z pierścionkiem latał, bo naprawdę jesteś atrakcyjna. Żeby ktoś z pierścionkiem latał trzeba mieć coś więcej niż ladna buzie....

Gość gość
wow Super wyglądasz. Mowi Ci to inny facet.

Gość gośćwyczuciepiekna
a ja myślę że on dobrze wie że jesteś atrakcyjna :-) i że nie o to mu chodziło ,nie o ciebie,tylko 1.włosy sztuczne nie ma w nich naturalności a masz bardzo piękne i można było zrobić piękną fryzurę bardziej lekką naturalną 2.kiecka jest hmm mało atrakcyjna ,taka szara spłaszczająca a on wolałby kuszącą :-) no i tyle ,po prostu masz możliwość wyglądać 10 razy lepiej i on to wiedział !!dlatego uznał że jest średnio jak na jego piękną laskę .ok?

Gość gość
kiedyś na sylwka chciałam mieć fajną fryzurkę ,pokazałam na zdjęciu czego chcę,już w trakcie byłam zaniepokojona co ta lalka wyczynia na mojej głowie:-) ale efekt końcowy ,k***a co to ma być :-) po powrocie od razu reanimacja mojej głowy ,też powinnaś wprowadzić korektę tej fryzurki

Wyglądałaś ślicznie. Idealny strój jak i fryzura na wesele. Nie rozumiem zachowania twojego faceta, tym bardziej, że bawił się z inną kobietą, ja po prostu nie lubię kobieciarzy i nigdy bym nawet z takim w związku nie była. Kobieciarze to zakompleksieni chłopcy ciągle szukający uwagi u innych kobiet, w życiu bym się z takim nie związała, a już próbował mnie poderwać taki typ :)

Gość gość
Na zdjeciu piekna dziewczyna! I mowi to kobieta. Facet to burak, probuje cie uzaleznic psychicznie od siebie. Moja matka tak miala. Po ok 10 latach z moim ojcem juz szczerze wierzyła i miala wbite do glowy, ze jest nic nie warta, brzydka. Jak inni mowili, ze ladna (bo obiektywnie byla bardzo atrakcyjna, skoda, ze urody nie mam po niej), to mowila, ze nieprawdA, csly swiat sie myli i tylko ojcoec ma racje, ze jest brzydka. Do tego glupia i wszytko co najgorsze. Z tego co wiem od rodziny, mama byla pełna zycia, podrozowala po swiecie (no tylko po zsrr ale to byl kawalek swiata wtedy) bawila sie i byla dusza towarzystwa. Ja jako jej dziecko znam ja jako zdolowana, wiecznie placzaca, wrak czlowieka. Takze mysle ze facet autorki moze byc podobnym zjebem jak moj ojciec. Ja np. Nie utrzymuje z nim kontaktu, nisczyl psychicznie nie tylko ja, ale i mnie, ale ona dalej z nim jest...