Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet powiedział mi że brzydko wygladam ...

Polecane posty

Gość gość

Byslismy na weselu bylam u fryzjera u kosmetyczki. Mój facet na poprawinach bawił sie ciągle z inna dziewczyna. Gdy wróciliśmy to powiedzial mi ze no przykro ale brzydko wygladalas. Zrobiło mi sie strasznie przykro... On zawsze chciałby żebym ubiera i malowala sie tak jak on by tego chcial ( typu czerwona szminka jakies mini ) ja się nie czuje w takim przebraniu. Ale jak on to powiedzial ze to co on wybierze jest ladnie a to co ja to już nie. Po tym dniu mam takie kompleksy ze szkoda mówić. No to tylko tyle chciałam gdzies sie wygadać

Gość gość
Jestem z nim w związku od 4 lat i pierwszy raz cos takiego usłyszałam

Gość gość
A jak byłaś ubrana, uczesana? Swoją drogą nie powinien Ci mówić tego w taki sposób PO fakcie. Wychodziliście przecież razem, nie mógł przed powiedzieć coś w stylu "Hmm, może lepiej byłoby Ci w rozpuszczonych włosach, ta fryzura mi się nie podoba"? Niby to samo, ale inaczej brzmi. Burak trochę z niego... A ty się nie martw, jeśli Tobie się podobało i dobrze się czułaś, to olej buraka i baw się z innym następnym razem, o ile do następnego będziesz dalej z tym samym, bo ja bym nie była:)

Gość gość
prowo :D

Gość gość
to 4 lata za dlugo , olej bburaka .

Gość gość
Miałam rozpuszczone włosy i loki zrobione skukienke rozkloszowana lekko. Ogl znajomi od męskie strony mówili same komplementy. Z moim facetem miałam problem w tym ze zawsze pisal z jakimiś kobietkami i nawet to nie zabolalo jak wczorajsze słowa. Na dzień dzisiejszy z nim nie rozmawiam

Gość gość
a on jak wygląda? on jest przystojny? jakby mi tak facet powiedział to bym chyba zakończyła związek. Tyle pieniędzy wydałaś, fryzjer, kosmetyczna, a burak ci mówi, że brzydko wyglądasz. U mnie jest tak że na szczęście mój facet jest brzydszy ode mnie więc jakby mi coś powiedział to ja do niego "a spójrz na siebie" :P

Gość gość
gdyby mi coś takiego powiedział to długo by piczki nie oglądał, pomyśl nad tym

Gość gość
ile ty masz lat? kim on jest, by tobą rozporządzać? z tej mąki chleba nie będzie...

Gość gość
Nie jest brzydki ale pięknością tez nie świeci. Tez mu tak powiedziałam ze tyle czasu i pieniędzy dalam w to żeby ladnie wyglądać. A on powiedzial ze wygladal bardzo elegancko bo koszule dwie godziny prasowal itp ze sie starał. A ja to juz nie chyba w mini mogłam iść rozpłakałam sie po prostu i wyszłam

Gość gość
a możesz dać jakieś zdjęcie, twarz możesz zamazać?

Gość gość
A jak je tutaj dodac ?

Dziewczyno, facet zostawia dziewczynę bawi sie z laseczkami, potem jako wytłumaczenie swego zachowania mówi jej że ta źle wygląda ... no sorry ale po co jesteś z tym kretynem?

Gość gość
wchodzisz na zapodaj.net, wgrywasz zdjęcie, potem dajesz linka tutaj

Gość gość
twój facet ma prostacki gust... czerwone usta na slub, zenua

Gość Taki_jeden_964
a możesz dać jakieś zdjęcie, twarz możesz zamazać? xxxx a po ci zdjęcie jak twarz zamażesz. :)

Gość gość
Czasami sie zastanawiam a gdy próbuje od niego odejść to zawsze sa obiecanki i rozczarowanie

Jesteś piękna, znajdź sobie mężczyznę który będzie cię kochał i szanował, ale żeby takiego znaleźć musisz zakończyć aktualny związek.

Gość gość
bardzo ladna jestes i szczupla, naprawdę laska, nie rozumiem twojego faceta

Gość gość
a on jeszcze brzydziej ... nie lubię mężczyzn

Gość gość
Cycki masz małe, ale spodziewałam się jakiejś raszpli

Gość gość
ja tez sie spodziewalam jakiejs grubej krowy, a tutaj prosze, naprawdę niezla laska, niczego ci nie brakuje, spokojnie bys sobie faceta znalazla, ktory by cie kochal i szanowal

Gość gość
On zawsze lubił bajerować kobiety. No a więc niech sobie szuka teraz księżniczki. Dziekuję wszystkim chociaż zawsze lżej na duszy

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej, jesteś ładna i wyglądałas przecież ślicznie. Co za pacan. Mini i czerwonych ust niech szuka pod latarnią :/

Gość gość
Też mu tak powiedziałam że dla niego nie bede z siebie robić ku **

Gość gość
Nie no bez przesady nie wygladalas zle.. Moze ta sukienka to nie na slub ale jest ok

Gość gość
Bardzo Ładnie wyglądasz! Strój idealny na wesele. Olej prostaka.

Gość gość
Tą skukienke to akurat on wybierał mimo tego i tak wyszło zle. zrobisz tak zle inaczej tez zle ...