Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoplafiryndy

Lafiryndy, które się puszczają przynoszą hańbę nam kobietą!

Polecane posty

Gość stoplafiryndy

Niestety to, co ostatnimi czasy obserwuje przyprawia mnie o mdłości. Dziewczyny w przedziale wiekowym 18-25 nagminnie puszczają się z przypadkowymi facetami. Więc kobietki, jeśli wasz partner/mąż/kochanek jest przystojny, rozgarnięty, a co gorsza ma trochę grosza to miejcie się na baczności. To juz nie te czasy, kiedy facet musiał na rzęsach stawać i za dziewczyną z kwiatami latać. Teraz pójdzie na pierwszą, lepszą imprezę i ma bzykanko na pstryknięcie palcem i tym idiotką nie przeszkadza czy zajęty czy żonaty. Niestety, ale przyszło nam tylko liczyc na wierność mężczyzn, bo teraz to kobiety same się narzucają i już inicjatywa zdrady nie wychodzi od samego faceta. Więc na prawdę apel do wszystkich lafirynd: Zacznijcie się u diabła szanować, przestańcie obciągać za drinka i łasić się do facetów, bo przynosicie tylko wstyd porządnym kobietą i psujecie nam opinię. Nie pozdrawiam!!

Gość gość
Ugryź się w doopę stara ruro

Gość stoplafiryndy
Nie jestem stara, mam 24 lata... a jednak przeraża mnie to co wyprawiają dzisiejsze "wyzwolone" dziewczyny !

Gość gość
"nam kobietą" :-(

Gość gość
ty analfabetko ! :D:D:D pisze sie kobietom , a nie kobieta ,koncówki sie kłaniają :Dhaa oslica