Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Często chodzę do toalety oddawać mocz kiedyś tak nie miałam. U

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś często nie chodziłam a teraz tak. Chodzę dość częsty. Ale najczęściej wieczorem jak kładę się spać to jak pójdę się załatwić to za jakieś 10min mniej więcej musze znów iść bo bardzo się chce. Nie pije napojów gazowanych. Teraz upałów nie ma to mało wody pije więcej herbaty tak z 4 na dzień i nie wiem dlaczego tak mam. Możecie mi powiedzieć.?

Gość gość
czy to może mieć związek z seksem analnym? napiszcie, pomóżcie ...

Gość gość
Zbyt agresywnie łechtaczką kręcisz, rób to delikatniej a szczanko wroci do normy:-P

Gość gość
Do Gość wczoraj 6:00 na h/uj się podszywasz ja dodałam temat a ktoś sie kur/wa podszywa bezczelny ten ktoś jest. Ludzie potrafią tacy być poj/eba/ni. Jeszcze takie coś pisze ze czy to może mieć związek z seksem analnym to szczyt wszystkiego. Ktoś pisze za mnie!!!! Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!!

Gość gość
Gość 6:12 czy ty ku/rwa normalny jesteś.? Podejrzewam ze ty napisałeś powyżej!!!!! I nie mam wątpliwości!!!!

możliwości jest wiele - mnie przychodzą do głowy dwie . Jedna to że masz jakiś problem z układem moczowym , druga to podejrzenie cukrzycy . przy początkach cukrzycy jest tak ,ze organizm wypłukuje nadmiar insuliny z organizmu poprzez częste oddawanie moczu . Najprościej jednak bloby pójść do lekarza .

Gość gość
Jakiego? no kiedyś tak nie mialam.

na początek do ogólnego - da ci skierowanie na podstawowe badania a później z dowiesz sie co dalej .

Gość gość
Dlaczego używasz wulgarnych słów? Powinnaś pić dużo zwłaszcza herbat ziołłowych jak skrzyp,miętę,rumianek itp....Wtedy wypłuczesz bakterie z dróg moczowych.

Gość gość
Bo się zdenerwowalam bo się ktoś podszywal a tak się nie robi. Właśnie pije ziołowa raz dziennie na noc a tak owocowe bo lubię i zwykła.

Gość gość
Ogólnego może do przechodni tam gdzie jestem zapisana. Ale jak to nic takiego to będzie mi głupio . najczęściej chodzę właśnie o tej porze zanim spać nie idę i w ciągu dnia chodzę co jakieś pol godz. Godzinę

Gość gość
Byłam jakieś 15-20min temu i znów mi się chce.