Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej kobiety szukaja porzadni dojrzali mezczyzni ?

Polecane posty

Gość przerost tresci nad forma
niewazne dlaczego , nie chce mi sie pisac tyle .

Gość gość
jesteś męska płeć przerost?jeśli tak to już znam odpowiedz bez Twojego długiego wyjaśniania

Gość gość
O muzie pewnie napisał facet, który nie poznał jeszcze wielu kobiet. I tej całej bajki, cudów i magii. Jeszcze zejdzie na ziemię.

Gość gość
nie musisz pisać, wystarczy dać link:-) https://www.youtube.com/watch?v=TwIecNYHHQo odpowiedź w 1;45 min, jeżeli chodzi o faceta to powinno być: "Teraz sam dziwi się jak tak mógł przespać życia pół Co takiego było w niej że nic nie chciał więcej?" dla tych wszystkich dziewczyn niedowiarków, że warto na prawdę dobrze szukać:-)

Gość gość
mój mówi tak samo jak ten natchniony,szukałam go baaardzo długo,przeciętny umysł chłopa jak i przeciętnej baby mam w poważaniu,znam was na wylot

tak facetem, wiem że pisała kobieta nie nie kieruje się własnymi spostrzeżeniami bo wiem że ludzie są różni, ale tok myślenia kobiet jest nieco inny niż męzczyzn.

Gość gość
doświadczenie robi swoje https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7b/f8/33/7bf83337bff94d664504d5e2a36db1b7.jpg jak chcesz, to możesz później coś dopisać pod tym tematem, jutro sprawdzę.. szkoda, że nie wiesz co potrafią robić kobiety z facetami przez te lata, ale wystarczy nawet przypadkowo trafić na tę właściwą i to już nie ma żadnego znaczenia takie pocieszenie, dla niedowiarków co szukają w internecie, to czego nie chcą w rzeczywistości znaleźć.

mój mówi tak samo jak ten natchniony,>>tobie moze tak mowi wcale bym sie nie zdziwil, ale nie napisalby tego anonimowo na forum :D inteligentny wie co chcesz uslyszec :D ale ja bym sie nie cieszyl ze on tak mysli :D kobiety lubia jak im sie mowi ze sa najpiekniejsze, natchnieniem itd. skoro lubia to im to faceci mowi a one wniebowziete. facet mysli prosto i nawet gdyby myslal tak to nie napisalby teog w ten sposob bo mozna prosciej to ujac bez odwolania sie do muz :D tak to ujmuja poecie zazwycjz poeci-geje albo nieszczesliwie zakochani.

Gość gość
ale Ty nie znasz wszystkich facetów,a na pewno przed Tobą żaden się nie otwiera ,nawet jak jest prawiczkiem to opowiada o podbojach ,niee? taki jest wasz światek obślizły i obmierzły:-) napuszonych pawi na pokaz

Gość gość
tak trafiłeś ja wolę poetów niż prostych chłopów co robić :-)

i jeszcze tak ogolnie zanim zasne porzadni i nieporzadni szukaja TAKICH SAMYCH w sensie cech aczkolwiek dla jednego dana osoba taka jest a dla drugiego nie.

Gość gość
poza tym każdy ma swoją wrażliwość ,jeden napisze muza a inny dupa dla każdego coś miłego prawda?

Gość gość
szukają podobnych do siebie i lepiej nie mieszać światów bo jeden nie zrozumie drugiego

Gość gość
podstawowy błąd to zaufać kobiecie! uczciwy facet nie powinien się otwierać przed żadną, jeżeli to robi to ma wiadome zamiary jakby to wyglądało, jeżeli by wszystko powiedział dziewczynie np. na pierwszej lub którejś z kolejnych randek? Jeżeli chce coś wyrazić na prawdę to albo piszę w internecie anonimowo, albo coś układa lub pisze inne teksty, które i tak wszyscy olewają ;-) Nie ma nic gorszego, nic dziewczyna która myśli że ma tego faceta już w garści. Sytuacja nie do uratowania

Gość gość
w garści...i tyle o waszej miłości ślepcyyyyyyyyyy

Gość gość
miłość to wieczna wolność wyboru wieczna tęsknota, w garści to można co najwyżej zdechnąć jak motylek

Gość matematykkk
prawdopodobieństwo trafienia idealnej drugiej połówki według elementarnego wzoru np. fibonacciego wynosi jakieś 0.05 % do tego szansę, że się zorientujesz i dobrze to rozegrasz, czyli raczej trzeba się zadowalać czym jest i nie wybrzydzać :-)

a na pewno przed Tobą żaden się nie otwiera>>>taa na pewno przed tobą sie otwiera :D tak wszystkich nie znam ale znam tendencje wiadomo ze trafi sie jakas lajza-uzalacz co bedzie biadolil kobiecie bo wstyd by mu bylo biadolic facetom ale w wiekszosci to ja bym powiedzial ze faceci jednak bardziej szczerzy sa w gronie facetow dopiero jak sie pojawi kobieta to sie pusza jak pawie i popisuja, facet wie kiedy inny sie zgrywa czy zartuje jak go zna, a kobieta lapie sie na rozne frazesy bo mysli ze tylko jej te bzdury rodem z cierpien wertera gada. troche juz zyje na tym swiecie znam niektore osoby z 10 lat i widze jak sztucznie potrafia sie zahcowywac przy kobietach a one w siodmym niebie jaki to ich hero super a gdyby widziala 10% tego co ja to by s*******a gdzie pieprz rosnie :D

Gość gość
ja trafiłam idealną połówkę, jednak mieszka na odleglym koncu kraju, dwa różne światy i jakie są szanse, nawet wtedy, taki los

co ma ciag fibonacciecho z tym wspolnego ? algorytm na milosc stworzyl ktos inny jesli o to ci chodzi poza tym nie obejmuje on najwazniejszego czyli intuicji.

Gość gość
no ja tak z ciekawości chciałam chwilkę pogadać z jednym z was ,już się odzwyczaiłam od tego,tak tak ja wiem wszystko co chcesz mi powiedzieć ,znam wszystkie schematy zachowań ,znam kokoszki i samczyków nawet lepiej niż Ty ,miałeś iść spać

Gość gość
a to trzeba dodać prawo przyciągania do intuicji :-) a na matematyka nie krzycz cała materia to wzory co innego świat myśli

Gość gość
z "algorytmem na milosc ", to może nie ma nic wspólnego, ale z tzw. bliźniaczymi duszami, kto wie? ;-) 11:11 is a code of twin flames, mirrored aspects of the 2; numbers of Fibonacci sequence

Gość gość
a tak bliźniacze dusze ,totalny odlot ,emocje 1000% u obu stron tak samo

pokaz caly algorytm bo ciag fibonacciego to jest kazdy nastepny wyraz suma dwoch poprzednich i nijak nie mam pojecia co to ma do rzeczy.

Gość gość
tak pokaż mu ,bo jest senny,ja już dobranoc

Gość gość
jest to ciąg który ma tylko jeden początek, ale nigdy się nie kończy. Pasuje do wielu wariantów, bo żeby podstawić do niego liczby liczy się prawdopodobieństwo np. dodawania lub odejmowania. Do tego dochodzą jeszcze liczby takie jak: 11, 10, 0, 1, 7, 8, 22 Więc np. nie sposób obliczyć cyfr tej połówki znając np. swoją datę urodzenia lub coś innego. Cała zabawa polega na tym, że się o tym dowiesz jak będzie już za późno..

Gość gość
przerost tresci nad forma musisz być baaardzo zawiedziona, jak nie wierzysz nawet w matematykę (to naukowe stwierdzenia, zobacz na wikipedii lub wypowiedzi naukowców)

ciag nieskonczony ma to do siebie ze sie nie konczy :D pieprzysz jakies ezoteryczne farmazony i podpierasz sie ciagiem ktory nawet nie wiesz jak wyglada :O to co napisales to nie jest ciag fibonaccziego.

(to naukowe stwierdzenia, zobacz na wikipedii lub wypowiedzi naukowców) >>co kobnkretnie mam zoabczyc prosilem o link juz pol godziny temu ciag fib. wiem jak wyglada to standardowy ciag czesto wykorzystywany np. w testach na inteligencje moge ci taki napisac jak chccesz masz przyklad 2,4,6,10,16,26..... ale co on ma do rzeczy to nie wiem.