Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej kobiety szukaja porzadni dojrzali mezczyzni ?

Polecane posty

Gość gość
wpisz w przegladarke to jest wszędzie fibonacci sequence twin souls

Gość matematyka wyzsza
To Wródźcie może jutro tutaj po robocie, miłego dnia dla wszystkich ;-) Może się okazać, że niektóre terminy w swoim życiu, urodziny lub nawet dzień w którym się spotkaliście (tego się NIGDY nie wie !!!!!!), będzie idealnie pasować do Fibonacciego lub numeru 11: 11 Po podłączeniu z podwójnym płomieniem lub bratnia dusza, może się okazać, że są praktycznie na lustrzane odbicie siebie i że możesz nawet uruchomić z niego / niej z powodu rzeczy, które widzisz w sobie z odbiciem jego / jej

Gość gość
lubię Cię

Gość gość
Jakie to szczescie, ze ja tak nie wydziwiam i po prostu kocham

Gość gość
opisałaś mojego faceta :) Nie lubi tatuaży u kobiet, lubi długie włosy, lubi gdy kobieta jest zadbana, mówi że woli naturalnośc, ale wiem, że makijaz tez mu się podoba bo zdradził nawet dokładnie jaki:) Lubi kobiecość, przywiązuje wagę do wyglądu, ale nie jest to główny powód dla którego byłby z jkakąś kobietą. Ważne jest dla nego to że może z nią porozmawiać o wszystkim, może wspólnie odkrywać intymny świat beż większych zahamowań ze strony kobiety, może z nią dzielić pasje, czerpac radość z podobnych rozrywek jak i również ze zwykłęgo gotowania czy sprzatania :)Nie lubi marudy, zrzędzenia, trucia, zawracania głowy, lubi gdy kobieta ma też swój swiat a nie wiesza się na jego ramieniu jęcząc i domagając się uwagi . Szuka w kobiecie bratniej duszy, istoty z którą połączy się nie tylko ciałem ale również dusza i umysłem :)

Gość gość
A moj partner lubi rockowy wygląd kobiet, lubi też patrzeć jak maluję, lubi ze mną rozmawiać i uwielbia droczyć się jak dzieciak. Każdy jest inny.

Gość gość
gość z dziś , jakie macie znaki zodiaku :)

Gość gość
Ja szukam naturalnej kobiety. Dojrzałej jak wino.

Gość gość
więc każdy szuka innej. Mój narzeczony nie szukał delikatnej i kobiecej.

Gość gość
ryba? (19.02 – 20. 03), bardziej delikatnych i kobiecych nie ma

Gość gość
Jasne, delikatne. Chyba w wykańczaniu ludzi.

Gość gość
czemu w wykańczaniu? :D

Gość gość
cóż nie można mieć wszystkiego, każdy wie na co się pisze

Gość gość
nie bardzo wiem o co ci teraz chodzi

Gość gość
to znaczy chyba że niektóre kobiety są szczególnie niebezpieczne dla facetów oraz jednocześnie atrakcyjne. Jeżeli ktoś się na to decyduje bierze cały pakiet, bez dzielenia na raty

Gość gość
Mój jest idealnym mężczyzna. Tak, zasługuje na to miano MĘŻCZYZNA :-)

Gość gość
Niebezpieczna. Nigdy nie będzie atrakcyjna. Ale faceci też uczą się na błędach i więcej takich nie wybierają. Zresztą co to znaczy kobieta niebezpieczna, raczej to że znów jej nie wyszło. Facet zawsze wyjdzie po takim doświadczeniu mądrzejszy.

Gość gość
A jaka to jest kobieta niebezpieczna?

Gość gość
Zapominacie, że relacje damsko-męskie to dwie zupełnie inne planety. Na przykładzie tych "bliźniaczych dusz" najlepiej to widać. Na poziomie ludzkim to żeńska połowa często stwierdza, że jej druga połowa nie uznają ją za bliźniaczej duszy, bo nie otwarcie deklarują i uznają tę sytuację. Kobieca połówka czeka długo, aby usłyszeć, że ich mężczyzna zna prawdę o nich, że są bliźniacze dusze. Kobieta chce usłyszeć właśnie słowa "bliźniacze dusze" pochodzi z jego ust.. co jak wiemy nie jest łatwe do przyznania. Jeżeli do tego nie dojdzie, ciężko będzie jej emocjonalnie się odnaleźć w drugiej połówce i taki związek nie ma raczej szans. Facetom jeszcze ciężej jest pozwolić kobietom żeby "odnajdywały siebie" w drugim partnerze.. stąd wiele niebezpieczeństw także w "normalnych, zwykłych związkach".

Gość gość
Dziwne, ja nigdy takigo cyrku nie doswiadczylam i relacja w moim zwiazku jest taka jakas nauralna

Gość gość
do czasu nie łódź się , po jakimś czasie przestanie Ci to wystarczać. Coś jak kultowa scena w filmie 4 weselach i pogrzeb. Niektórych ta scena ciągle prześladuje, co jeżeli trafisz na tę połówek właśnie wtedy? Czyli gdy wyszło, że Pan młody woli jednak inną tuż przed ślubem

Gość gość
Nie da się wkleić linków weź w cudzysłów do google będziesz miała dyskusję na ten temat Ta amerykanka niby była taka święta a miała 32 partnerów. Dla mnie ona dużo straciła na tym. Pomyślałem o niej jak o świętej a jednak kurtyzanie. Ta Fionia była bliższa Charlesowi. Była taka subtelna inna niż wszystkie kobiety. Ukrywała swoje uczucie do tego człowieka ale w końcu mu się przyznała. Ona powinna być jego wybranką.

Gość gość
ryba? (19.02 – 20. 03), bardziej delikatnych i kobiecych nie ma x tez tak uwazam moj ex,jednak ma mnie za potwora :P

Gość gość
wy nie widzicie problemu w tym, że chore związki są dla was normalne? Nie, nie łudzę się. Po prostu nie utrudniam sobie zycia na siłę.

Gość gość
to nie jest utrudnianie.. wręcz przeciwnie, godzenie się na spłycanie relacji nie jest uczciwe i prawie nie ma szans w dłuższym okresie. Z drugiej strony wyobrażacie sobie, że ktoś może Wam przedstawiać tak skomplikowane relacje? efekt, pewnie każdy od tego ucieka, niczego nie rozwiązując, czytaj krajowy standard..

Gość gość
ja nie spłycam relacji tylko ich nie komplikuje. Mojego mężczyznę widzę jako drugiego człowieka, nie marsjaninia. Nie mam odgórnecho schematu na to jak ma wyglądać związek, po prostu robimy tak żeby nam było dobrze.

Gość gość
miłość jest piękna :-)

Gość gość
ale też ciężko to nazwać rozwojem? co będzie jeżeli którejś z Was będzie go potrzebować (z różnych życiowych powodów)? czy dasz wtedy radę, czy może się ktoś wycofa? Statek sprawdza się na pełnym rejsie, a nie w bezpiecznym porcie:-)

Gość gość
czyli dla Ciebie nie ma rozwoju jak nie ma dramatu rodem z brazylyjskiej telenoweli? Oboje się zmieniamy i rozwijamy, ale dalej nie mamy wątpliwej przyjemności traktować siebie nawzajem jak aktorów odgrywających jakieś dziwne role...czy mówiąc bardziej dosłownie - po prostu jak idiotów.