Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzna nie chce zamieszkać ze swoją partnerką?

Polecane posty

Gość przerost tresci nad forma
dla ciebie frustratko moge byc i porzucona zona :D niech wprowadzi sie do niego sila zwiaze i trzyma w piwnicy, odizooluje od calego swiata to jedyna recepta aby byl tylko jej :D

Gość gość
Wystarczy, że trochę zwolni tempo bo sytuacja jest jeszcze trudna. Niech się dowie kiedy się rozwodzi, a do tego czasu przyjaźń i coś więcej wystarczy jeśli nie jest pewna. Czasem nie da się wszystkiego na raz ogarnąć. Więcej spokoju i opanowania.

Gość gość
ej przerost a Ty tutaj?:-) co się wcinasz w sprawy żon i kochanic?:-)

to uczuciowy zony sa na rozwodnicy i cos tam jeszcze tam nie wlaze bo zdesperowani starcy siedza :D niech sie durna nauczy temat zakladac gdzie trzeba to ja beda pocieszac i knuc intrygi jak ma rodzine zakopac i byc tylko z nia :D

Gość gość
a to uczuciowy ,nie zauważyłam :-) a to nie wiedziałam że taki uczuciowy jesteś

Gość gość
To facet ? Żałosne.

nie wiem czy jestem, ale tu zdarzaja sie normalni a co za tym idzie i normalne tematy, reszta to dno. ciaza rozwodnicy i erotyczny to dno dna.

Gość gość
Ty chyba z jakiegoś zakonu jesteś.

Gość gość
racja na uczuciowym jest najlepiej

no z zakonu latajacego potwora spaghetti :D chcesz dolaczyc ? twoj lubi nie musi miec rozwodu nic sie nie przejmuj bo cos mi sie wydaje ze ty sie tego rozwodu nigdy nie doczekasz :D

Gość gość
jak przerost z zakonu,zakonnicy mają swoje fora :-)

forum radia maryja chwilowo nie dziala dlatego jestem tu, poza tym tu jest tak milo :D to co jakas koronke do matki boskiej odmowimy w intencji rychlej smierci rodziny twojego niedoszlego faceta :D ? jak bedzie mial tylko ciebie to cie moze wreszcie przygarnie do czasu az nie znajdzie innej :D

Gość gość
Myjesz się?

tak, bardzo lubie dotyk deszczu :D masz jeszcze jakies pytania bo za chwile spadam a takim jak ty nieczęsto trafia sie okazja pogadania z kims rozgarnietym wiec korzystaj poki mozesz :D ?

Gość gość
już go tak nie podrywaj,idę ,jestem zaniepokojona moją ekscytującą randką nie zdążę odchudzić ud w tydzień ,najwyżej zgaszę światło

Gość gość
Okazja pogadania z kimś rozgarniętym? Chyba nie masz siebie na myśli. Ja chce trzymać faceta w piwnicy. Ty sama w piwnicy siedzisz stąd tyle złości i agresji w Tobie. Współczuje Ci....

Gość gość
Nazywanie kogos partnerem po kilku miesiacach znajomosci,zwlaszcza w sytuacji na tzw.zakrecie to jakis niewypal. Kobiety,ogarnijcie sie czasem a nie pchacie sie komus na sile.

Gość gość
Owszem może za szybko zaangażowałam się w ten związek ale ja tego człowieka nie zgwałciłam on sam łaził za mną ze swoimi obietnicami bez pokrycia. Wypowiedzi niektórych z Was bardzo mi pomogły bo choć są ostre to wartościowe. ale część z Was nadaje się do miejsca odosobnienia np. Pani " przerost formy nad treścią", która leczy swoje kompleksy obrażając ludzi na forum. Być może ktoś tą Panią skrzywdził ale to nie powód żeby obrażać ludzi.... Ps. z zakonu nie jestem. Po prostu szanuje innych ludzi.... nawet tak jadowitych jak Pani " przerost formy nad treścią" Miłego dnia wszystkim ;)

Gość gość
To,ze on za Toba lazil nie swiadczy,ze jest Twoim partnerem!!seksu mu sie chcialo,po prostu,kobieto. Zaden rozsadny czlowiek nie pcha sie w nowe gdy stare nie zamkniete,rozumiesz?Zeby z kims na powaznie zyc to trzeba miec otwarta glowe i serce a tu dopiero tamto ledwo sie zamyka a ty moze juz suknie biala widzisz i huczne wesele,co?

Gość gość
Sama piszesz,ze jego slowa to obietnice bez pokrycia. Chcesz mieszkac z kims kogo malo znasz a w tle jest zona i reszta?

Gość gość
Jejku,dobrze czytam?4.miesiace sie znacie?!dwoje dzieci,wciaz zona w poblizu?b.czeste ich kontakty? Naprawde wierzysz temu komus?Ty wiesz ze nie masz szans a jestes pewnie do bzykanka? Uciekaj z tego trojkata dziewczyno poki czas.

Gość gość
O i to rozumiem uciekaj póki czas.... liczyłam że jego zapewnienia o tym że to mnie kocha a nie żonę są prawdziwe, stąd moje zaślepienie nim. Nareszcie konstruktywna opinia. Dzięki Ci wielkie gościu... Do tej pory większość postów pochodziło od osób które udzielają się na forum tylko po to żeby się pokłócić i wyładować na kimś

może p;iszę z miejsca odosobnienia skąd wiesz :D ważne że nie wiszę na facecie który ma rodzinę a ciebie w nosie.,a co za tym idzie ja nie mam problemu tylko ty.

Gość gość
Ja nie mam problemu bo ten facet jeszcze dziś będzie ze mną a to że Ty jesteś w miejscu odosobnienia to widać.,,,, Szkoda że kaftan bezpieczeństwa uwalnia Ci ręce i pozwala pisać te bzdury które piszesz. zakompleksiona żoneczko męża który Cię już nie chce.. Ja jestem seksy blondi a Ty na kilometr śmierdzisz kotletem mielonym. Żal mi Cię

Gość gość
sexi blondi :D :D :D czy tylko ja mam wrażenie, że temat jest autorstwa nudzącego się gimba?