Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoli2000

Ile miałyście lat dziewczyny gdy same doprowadziłyście sie do pierwszego orgamu

Polecane posty

Gość karoli2000

Jestem dziewczyną i coraz częściej mysle o masturbacji, mam 15 lat i nie wiem właśnie czy coś nie tak ze mną czy to normalne, troche czytałam o masturbacji i o orgazmie ale jeszcze tego nie robiłam, cały czas mnie kusi żeby tam sie pomacać ale jakos, no nie wiem jak to opisać, może sie troche boję no i mam dopiero 15 lat, wiec nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak ze już o tym myśle. Nigdy tez jeszcze o tym z nikim nie gadałam i nie wiem czy dziewczyny w moim wieku juz to robią.

Gość gość
Pierwsza masturbacja była po utracie cnoty.

Gość karoli2000
Czyli ile lat miałaś, bo ja jeszcze o stosunku z chlopakiem nie myśle ale o masturbacji czesto. Czytałam że najlepiej jest poznać swoje ciało przed pierwszym stosunkiem, najlepiej właśnie przez masturbacje.

Gość gość
0/10 dziewica 15 letnia? prowo!

Gość gość
Ja jako małe dziecko ale nie wiedziałam że to orgazm ... Ale wiedziałam że robie coś złego

Gość gość
smialo podotykaj sie. dziewczyny w Twoim wieku pewnie juz to robia :P

Gość gość
Ja właśnie miałam 15 lat jak pierwszy raza doprowadziłam się do orgazmu strumieniem z prysznica ;)

Gość gość
Po 30 stce..

Gość nikka_
Nie wiem ile ale w twoim wieku na pewno już to robiłam. Nie wiem, czym się martwisz. "Za wcześnie" to znaczy co? W ciążę przecież od tego nie zajdziesz. ;)

Gość gość
14 lat tez prysznicem

Gość gość
Szukajcie a znajdziecie! A konkretnie tutaj: hashnaked.com :) najlepsze laski, najlepsi faceci :) brak reklam i spamu - a przy tym wszystko jest całkowicie za darmo!

Gość gość
Szukajcie a znajdziecie! A konkretnie tutaj: hashnaked.com :) najlepsze laski, najlepsi faceci :) brak reklam i spamu - a przy tym wszystko jest całkowicie za darmo!

Gość gość
Nikt nie zaczął w przedszkolu?

Gość gość
ja miałam jakieś 6-7 lat. Pamiętam jak jeszcze nie wiedziałam co to jest a robiłam to bo było przyjemnie. Ocierałam się o kanapę.

Gość Ciotka Karoli
Jak widzisz karolinko - robią. Na forum o2 i na tym też jest dużo o sposobach i pierwszych przeżyciach. Ty już możesz nawet eksperymentować z "prawdziwym" seksem, bez narażania partnera na spotkanie z prokuratorem, ale na razie zacznij sama, od "robótek ręcznych" Życzę ci... dużo radości życia, Karoli