Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
Interesuje Cię coś bardziej odważnego czy bardziej duchowego?Mogę pisać tak i tak choć w tym pierwszym wypadku nie mam zbyt wielkiego doświadczenia.;-)

Gość gość
dzis mysli me w warkocze splatasz co mi dac mozesz? co zabrac? jak bedziesz smakowala o poranku w ogrodzie posrod zapachu jasminu czys zdolna zatracic sie dla mnie na dzis i na zawsze?

Gość gość
Polećmy razem na wyżyny Wzbijmy się w niebo jak dzikie ptaki Niech wiatr unosi nas w stronę krainy w której już nigdy nie będzie płaczu. Zwinmy tęsknoty w mały tobołek Dajmy im odejsc w zapomnienie a potem cieszmy sobą swe oczy tak by nas nigdy nie sięgło zwątpienie.

Gość gość
I zeby, zwyklej radosci nam nie zabraklo bysmy w tym dnia ferworze nie zapomnieli o sobie chce patrzec na twe dlonie gotowe na zaszczyte, gotowe na swiata pogarde co Ty masz w sobie, co Cie od innych dzieli Tys piekna , one jakby niewidoczne

Gość gość
Na dziś i na zawsze Twoją chcę być Chcę z Tobą spłonąć U boku Twego śnić.

Gość gość
Chyba nigdy nie dorównam Tobie w rymach których piękna nawet wyrazić nie potrafię ..moje serce Tylko Ciebie wypatruje choć złamane ledwie wisi na agrafce.

Gość gość
chcesz spalic nasz Rzym zbudowac bestiarium nowe zloty palac, a my w nim prawda to to czy sen kto dal nam marzenie ? kto zabral pokoj sercom? kto zna nas lepiej niz my sami?

Gość gość
Na dziś na jutro i na zawsze Twoją być pragnę. Zabrać Ci niczego nie chcę i nie potrafię . Umiłowałam Twoje oczy chcesz zrobię wszystko tylko pozwól mi znowu w nich utonąć jak dawniej.

Gość gość
Nie pragnę niczego burzyć ani palić tylko się Twojej woli przypodobać Ty Jesteś władcą wiesz jak masz panować by to co z marzeń powstało nigdy nie upadło.

Gość gość
me oczy Toba zamglone ciszysz mnie swym potokim wezbranym zalewasz, pozwalasz sie kapac w jego toni tu milosc, tu nie ma rozsadku

Gość gość
Nasz Rzym ukochany..umiłowany z wielką troską w swoje myśli wciąż oplatam ,na arenie stale nowy pojedynek gladiatorów zbroja i brunatna szata. Panuj sprawiedliwie tak jak zawsze ja Ci będę muzą jesli zechcesz.

Gość gość
Chcesz to puszczę swoje rządze w Twe objęcia w zatraceniu się uniosę prawie w niebo Ofiarując Tobie każdą swoją chwilę choćby skrzydła moje miałby spalić ogień.

Gość gość
Twoje rymy o mój miły są z najwyższej półki a ja coż ja mogę?czuję blokadę nie umiem wyrazić nawet w połowie tego co czuję.

Gość gość
gdybym byl idiota czy tez bys mnie kochala gdybym zgubil litosc, milosierdzie zyl tylko dla sprawy zadawal trudne pytania szukal prawdy nie znajac jej wcale i gdybym Cie kochal jak dziecko matke swoja

Gość gość
Kochała by Cię..coż za pytanie oczywiscie że tak.

Gość gość
Wpleć swoje palce w moje włosy Pozwól uczałować mysliciela czoło Bo ja Twój intelekt czule pokochałam I choć pragnę Ci dorównać to już nie mam siły. Zamknij oczy i pozwól oprzeć na ramieniu swoją głowę bym szepnąć mogła w uszko te dwa ważne słowa a potem spytaj milczącymi ustami na mojej szyi bym mogła szeptać to samo od nowa.

Gość gość
to tylko pomiedzy nami zabawa kilka drgniec misni niezaplanowanych Dobrej Nocy Nieznajomo

Gość gość
00.15.Ok.przeczytałam raz jescze nie nie kochałabym Cię taką miłoscią namiętną i gorącą tylko zupełnie inną.

Gość gość
Ty tego nie wiesz a ja bym chcial byc prawdziwie kochany wzbudzac emocje, kruszyc granice przekraczac progi bom ciekaw jak to jest jak to jest byc kochanym jak to jest czuc pewnosc bycia akceptowanym bezwarunkowo i na zawsze

Gość gość
Nie traktuję tego jak zabawę tylko wena jakoś się ulotniła... Też chcę patrzeć na Twe zatroskane dłonie i z Twoimi móc choć raz spleść swoje palce. Gotowa jestem na pogardę w imię miłosci wszystko zniosę Żyć pełnią życia nie jest łatwo Tylko mnie nie zostawiaj dzisiaj..bardzo proszę.

Gość gość
sprobuje zapytac Cie w tych slowach czego sie lekasz namietnosci, coz w niej zlego boisz sie zaplonac, byc goraca spogladac w niebo w zachwycie dziel Jego pytam raz jeszcze dlaczego?

Gość gość
Chcesz bym kochała Cię jak głupca Chcesz bym kochała Cie jak matka? Akceptuję Cię pod każdym względem Tylko wyrazić te uczucia nie jest łatwo. Zadajesz mi arcy trudne zadanie ale to dobrze bo one odkrywają zakamarki duszy Ja chcę dla Ciebie swoją duszę też odsłonić by ten mur co dzieli wszystkie ramy skruszył.Mogę zrobić co tylko zechcesz.Kocham Cię bez granic.

Gość gość
A jeśli odpowiem że uczuć Twych wzajemnosci ciągle nie dowierzam? Jesli odwagę znajdę żeby spłonąć a potem Ty mnie strzepniesz jak jakiś proch z kołnierza i przyjdzie mi w męczarniach srogich wtedy konać? Tego się boję tego że przekroczę tę granicę a Ty nasyciwszy się mną do woli pokażesz swe oblicze.

Gość gość
potega slowa, teraz ja ja poznal

Gość gość
W Twoim świecie jest cudownie i bezpiecznie,tak spokojnie można odetchnąć pełną piersią przed chwileczką przeczytałam Twój komentarz i z wrażenia aż mam skórkę gęsią. Czy ja śnię?Lejesz miód na moje serce. Chcę...więcej..Kocham Cię bezinteresownie za wszystko i ponad wszystko i mimo wszystko.Akceptuję i potrzebuję..chcesz się przekonać?

Gość gość
potega slowa, teraz jam ja poznal

Gość gość
I cóż rzec możesz o owej potędze?

Gość gość
Nie chcę być tylko chwilką romansem czy nikłym epizodem Jesli taki masz wobec mnie zamiar to puszczam Cię przodem Wolna droga tylko pamiętaj że kocham i że z tęsknoty usycham nie jem nie sypiam szlocham.

Gość gość
I uwierz że wzbudzasz we mnie ogromne emocje Od początku kocham Cię bezwarunkowo I Bezgranic za kazde dobre słowo za usmiech i za nic. Tak po prostu kocham do szaleństwa wszystkie Twoje zalety ktorych wiecej niż wad Chcę z Tobą być dziś i jutro i zawsze tak długo jak długo istnieć będzie Świat. I jeden dzień dłużej.Dobranoc.

Gość gość
:-)&;-)