Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość

Szmaragdy..mysli I łez diamenty Kryształy wzruszeń Z drogą nie tędy Gdzie pośrod świerkow I lisci złotych Barwny się w niebo Unosi motyl Gdzie miłosć mieszka Ta nieskalana Gdzie bajka Fraszka Piosnka Lub banał Gdzie wszystko śpiewa I wszystko błyszczy Gdzie sen się spełna Zanim się wyśni Gdzie wszystko lekko Brzmi i spokojnie Tam niechaj szczesciem Obdarza hojnie Ciebie o miły Ciebie jednego Ukochanego Miłowanego I niech prowadzi I zawsze strzeże Bog moj kochany W którego wierzę.

Gość gość
bardzo piękne 🌼 masz tu mała

Gość gość
wrzuć jeszcze coś :classic_cool:

Gość gość
Dziękuję za kwiatka.

Gość gość
To było jak światła błysk Jak ósmy cud świata gdzie szósty zmysł Z jawą i snem się nagle splata Wplatając słowa w pajęcze nici babiego lata Gdzie strumień płynie zawsze tak samo A wietrzyk wieje W jedną tylko stronę Gdzie w dłonie kryjesz strapione czoło Gdzie pragnę tulić zmęczone skronie Tam niechaj leci ma mysl wieczorna W milionach słow tych stale pokorna. Przesyłam stale ciepłe życzenia dodając szczere Do zobaczenia.:-)

Gość gość
Czym jest czas wobec wiecznosci Czym jest pomyłka wobec miłosci Czym jest brak dotyku wobec tęsknoty To zakochani wiedzą tylko o tym Czym jest dla oczu widok najmilszy I czym dla uszu szept w ciemnej ciszy Tym dla niemego kartka papieru Gdzie w niepewnosci poległo wielu Gdy się w skorupce zamyka serce bo cierpieć bardziej po prostu nie chce. Więc nie zamykaj uszu i serca Tym czystsze mysli im miłość bielsza Choć już.... nie pierwsza a jednak bledsza.

Gość gość
robię wątek na czerwono, będe tu zaglądała bo miło jest no... :)

Gość gość
Dziękuję..raz jeszcze.

Gość gość
Ty i Ja Z tej samej gliny Ulepieni Nie skruszy serca jak głaz twardego człowieka złego Cóż go zmieni..? Nawet przykładem być to zbyt mało i siły tracić nadaremnie Bo z takim cudów nie dokonasz predzej coś zniszczy niż uklęknie.

Gość gość
Przeznaczenie dało mi znać o sobie Spojrz jak ja pięknie kocham się w Tobie.

Gość gość
częstochowskie rymy. żenada!!!!! :P

Gość gość
Odstąp o magii i wszelkich Złych praktyk Tylko Bog się liczy Tylko On miłosci jest warty. Nie pisz mi o wrozbach bo to mnie odrzuca i brzydzi Jedynie ten co w Boga wierzy Jedynie ten nie ma się czego wstydzić!

Gość gość
Moja Bogini Najdroższa Najlepsza Czymże zawinił By nie móc Być przy Tobie Ani chwili Tęsknię Kocham Cię Pragnę W mych marzeniach Jak w imadle Czy będzie mi dane Znów Cię zobaczyć Zatopić się w Twych oczach Poczuć Twój zapach Zatonąć w Twej w duszy Doświadczyć bicia Twego serca Nakarmić się Twym dotykiem Dreszczem się wypełnić Kocham Cię Na wieki

Gość gość
Chcesz mnie zobaczyć więc odstąp od magii I nadaj swemu życiu czystosci powagi Bądz jak biała karta niczym nieskalany a moze się wypełnią Boskie na nas plany. Kochaj mnie z ufnoscią I nie wierz w kalumnie Wypatruj mnie zawsze Jak tylko Ty umiesz Wartosć Twoją poznałam i nie chcę Cię ranić Czuję że wolą Pana jest nasze serca scalić.

Gość gość
A wtedy Cie przytulę Tak mocno jak tylko umiem I spojrzę w oczy Twoje I może zrozumiem I może wybaczę że Ciebie uwiodła że z Tobą dłonie złaczyła tak jak ja nie mogłam I powiem wreszcie wszystko To co w sercu skrywam I w oczach Twoich zatnę Znów będę szczęśliwa I tak w siebie wtuleni trwać bedziemy w ciszy Aż jedno drugiego serca cichy takt usłyszy I połączy w jedno I wybrzmi melodia Taka najpiękniejsza innym niepodobna.

Gość gość
W niczym zawinić nie mogłeś bo nie zawiniłeś Co mogłeś uczyniłeś Wystarczy że byłeś Wystarczy że Jesteś że tęsknisz że kochasz Nie katuj się wyrzutami sumienia bo nadal Cię Kocham bo kocham na zawsze jak i Ty pokochałeś Tak mało a tak wiele od siebie mi dałeś Nie czyń ze mnie boginii bom tytułu nie godna ludzką postać noszę i Tobie podobnam. Dotyk dłoni Twojej nie sposób zapomnieć roszkoszą zmysłów było gdy stałeś obok mnie. Przeto nie myśl miły że Ciebie odrzucam gdy co dzień i co noc sie moje serce z rozumem wykłóca. Pragnę widzieć Ciebie teraz ..zaraz..zawsze

Gość gość
Lecz wiesz sam doskonale że to nie jest łatwe...

Gość gość
I wybacz moje słowa Taka jestem po prostu Czasem milczę skrycie Czasem prosto z mostu mowię i nie żałuję i kocham stale od nowa Chcę byś choć we śnie mnie objął Już jestem gotowa

Gość gość
tylko nie : bom, przeto etc. nienawidzę jak we współczesnej poetyce zawiera się przestarzałe słowa. to tak jak parować węża z jeżem. jak widzę taką manierę od razu robię PLONK

Gość gość
I stanął księżyc Naprzeciw słońca I była z nimi Miłosć gorąca I były gwiazdy Burza i deszcze I płatki śniegu były tam też.

Gość gość
..i deszcz...

Gość gość
pierdu pierdu nastu i płyną więki na niczym

Gość gość
Podły wredny i wulgarny gosciu zejdz z tematu bo nikt cie tu nie prosił.

Gość gość
Wsłuchaj się w mojego serca bicie Pamyśl jak bardzo kocham Cię Skrycie Pomyśl że tęsknię i że łzy ronię I nie myśl sobie że to już koniec.

Gość gość
To z Twego serca, z głębi duszy Czy podsluchane u ludzi Mowiacych pieknym slowem

Gość gość
Nie myślę, wiem Nie słucham, widzę Czuje Ciebie pogrążoną w miłości zagubiona pośród cieni Gorącą, steskniona, piękną

Gość gość
megalomania

Gość gość
Wolnym wolno Kim jesteś, krolem pozoru?

Gość gość
Więc..widzisz I wiesz Czy kochasz i czujesz Czy tylko mi w duchu z tęsknoty Współczujesz.

Gość gość
ładnie się starasz:)