Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
Nie pożegnałeś się nocą ,bałam się że coś się stało.Nie ,nie pracuję nocą.

Gość gość
Wiesz chyba zbyt mocno dałam się ponieść tej namiętnosci..tutaj.Z reguły taka nie jestem.Już sobie wyobrażam co Ty sobie o mnie teraz myślisz.

Gość gość
Ja już dawno nie myślę Moze pojdziemy razem na łyżwy? Tak, za godzinkę?

Gość gość
Byłoby supcio :-)tylko mogłoby to być jutro?też np o tej porze?

Gość gość
..a jeśli nie to oczywiscie zgadzam sie na dziś tylko gdzie sie spotkamy ?od razu na lodowisku czy gdzieś po drodze?

Gość gość
Marzę o tym by móc wreszcie spędzić z Tobą trochę czasu albo chociaż przez chwilę Cię zobaczyć.

Gość gość
dzis bylem bardzo niegrzeczny, poszedlem sam nawet nie zaczekalem na Twoja odpowiedz na pocieszenie moge napisac ze kara za to mne nie ominela

Gość gość
Jaka kara?nie rozumiem.Chyba pózno przeczytałam Twoją propozycję.Szkoda że nawet tutaj tak się mijamy.:-(Codziennie w okolicy południa jestem już po pracy.Może jakaś kawa.?Mam nadzieję że nie przejąłeś mojej natury i nie masz cykora.;-)

Gość gość
Sorki nie było mnie wczesniej..musiałam wyskoczyć po zakupy a sklep do 21.

Gość gość
miliony slow nas laczy miliony dzieli lubie Cie taka jaka tu jestes x ja coz, pisac, marzyc tylko moge ma milosc odrzucona, nie uszczesliwi nikogo nim sama zahartowac sie powtornie nie zdola piszmy slowa smiejmy sie, cieszmy sie soba w slowach tworzmy ogrody nowe pelne kolorow kwiecia pedzmy w szalenstwie pod wiatr i z wiatrem jakbysmy na tym swiecie byli sami milion slow dla mnie od Ciebie milion slow ode mnie dla Ciebie

Gość gość
Przepiękne..nigdy Cię nie odrzuciłam.Lubiłam Cię tam..lubię Cię w ogrodzie..i Twoim świecie..lubię Cię tutaj. Ale czy lubię?mało powiedziane ,już dawno powinieneś to wiedzieć co naprawdę czuję.Jaka kara Cię spotkała,powiedz?

Gość gość
I...wiesz zabawne bo jakieś 3-4lata temu miałam sen w którym siedzieliśmy w kawiarni i padły podobne słowa o tym co nas połączyło.Do dziś to pamiętam.

Gość gość
kara stala sie rowniez nagroda po drodze potkalem ........ przegadalismy kilka godzin, lodowisko w miedzyczasie zostalo zamkniete i tak oto wrocilem do domu z suchymi lyzwami w plecaku, nie widzac nawet lodu.. ot i co

Gość gość
Oj. no to kiepsko .Ja chodzę na to nie kryte ,bo to ktore jest 23 km.ode mnie kryte .to już rok temu było zamknięte.Kogo spotkałeś?

Gość gość
dziewczyno nie wiem, czy dobrze Twoj charakter pojmuje te nasze slowa, to tylko slowa? to nasz wiurtualny swiat, gdzie wszystko jest wzniosle i proste, niezweryfikowane przez zycie gubie sie, nie wiem czy nieswiadomie nie przekroczylem granic

Gość gość
Nie wiem czy to Ty ,nigdy nie mówiłeś do mnie "dziewczyno"Nie nie przekroczyłeś granic..precież sam dobrze o tym wiesz.

Gość gość
Jesteś szpiegiem który ciągnie mnie za język by się dowiedzieć czy między nami do czegoś doszło?nie nie doszło!przyjaznimy się całą paczką.To nie ty!to nie z Tobą tu pisałam wczesniej.Oddawaj mojego motylka!

Gość gość
tak, to dobrze bo mialem watpliwosc ot przewrazliwiony chyba jestem nie chce byc zle zrozumiany czyli nic sie nie zmienilo , jestesmy tu, gdzie bylismy na poczatku naszego pisania piszemy dla wlasnej przyjemnosci i zabawy

Gość gość
On by nie zadawał takich dziwnych pytań!Co z nim zrobiłeś ?przyznaj sie!Ja ci dam zaraz karę ale to taką że się nie pozbierasz za to że nam przeszkadzasz.!spędzać czas całą gromadką tak jak chcemy.Nie masz prawa tego robić..podszywie!

Gość gość
improwizujmy kto zaczyna ?

Gość gość
22.43.dobrze?dla kogo dobrze?nigdy nie zechcę nikogo innego tylko motylka!.Chocbys jak nam starał się przeszkadzac to i tak nic nie wskorasz bo ja swiata poza nim nie widzę i tak juz zostanie do śmierci...zapamiętaj to sobie podszywie!

Gość gość
Ja nie piszę dla żadnej przyjemnosci ani zabawy!.Ja wyrażam prawdziwe uczucia.!Komuś takiemu jak ty podszywie trudno to pojąc prawda? On by nie przegadał kilku godzin przyznaj sie co z nim zrobiłeś?

Gość gość
Dobranoc Czasami milosc trwa, czasami juz tylko rani

Gość gość
Nienawidze cie Tadeusz ty gnido!czekam tutaj na motylka .Przyznaj sie co z nim zrobiłeś !

Gość gość
Zaraz do niego zadzwonię..albo wyślę esemesa.

Gość gość
Zrobilem jej dziecko.

Gość gość
I co ma znaczyć improwizujemy?Co miwlibyśmy improwozować?pisemy o uczuciach to nie jest udawane!

Gość gość
23.02chyba wyraziłam się jasno!bede tu pisać tylko z motylem!

Gość gość
I nikt mnie nie zmusi do bycia z kimś z kim nie chcę być!Kocham tylko motylka i chocby mnie mieli za to w psychiatryku zamknąć tak jak to (ichTK. )metody czy nawet zabić to ja się nie ugnę nigdy!Wole umrzec niz byc na sile z TKczyMK.tylko dlatego ze jego tatulek przyjal sobie taki cel.Po moim trupie.Sama decyduję z kim chcę być.!

Gość gość
I co zero komentarza?dziwne!