Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
dziś już Cię pożegnam lecz wiesz dobrze o tym że każdy Twój uśmiech to dla mnie pieszczoty

Gość gość
czy ja Cię szukałem? jeszcze pytasz o to? za to by być blisko oddałbym wszystko

Gość gość
Powiedz skąd mam to wiedzieć? Mogę się tylko domyślać Twoja dłoń i Twój uśmiech były mi jak spokojna przystań. Dobranoc..śpij dobrze Niech Cie mysl moja kołysze Ja też już będę zasypiać Zapadam się w ciszę.

Gość gość
Wszystko?? I ja bym wszystko oddała Powinieneś to wiedzieć Chciałam Ci to wyspiewać wykrzyczeć Chciałam to powiedzieć. Ta tęsknota nie ma końca

Gość gość
Za jedną chwilę z Tobą ..oddała bym wszystko.Śpij dobrze.Przepraszam ..zniszczyłam tyle szans...:-(

Gość gość
serce mi się kroi gdy przepraszasz za błędy nie swoje nie ma w tym Twojej winy to nie myśmy ten świat tak ułożyli

Gość gość
Masz rację ale wtedy Ten jeden raz Mogłam się zatrzymać Mogłam olać spoznienie do pracy Najwyżej bym ją straciła Zyskałabym wtedy miłosć Zyskałabym chwile z Tobą Tego nie mozna kupić za Żadne pieniądze Mogłam wtedy uwierzyć Uwierzyć że Jesteś obok Stałeś tam po drigiej stronie drogi Myślałam że mam omamy Moze wszystko potoczyło by się inaczej moze poczułbyś się Kochany.

Gość gość
...moze spędzilibyśmy wtedy razem ten jeden jedyny dzień zupełnie sami tak jak nigdy nie mogliśmy. Może wyznalibyśmy szczerze wszystkie swoje uczucia To co tak oboje pragnęliśmy usłyszeć I smutki odrzucić.

Gość gość
Tak bardzo tego pragnę aby spędzić ten jeden jedyny dzien razem z Tobą.

Gość gość
razem tylko we dwoje to jest też marzenie moje

Gość gość
ten jeden dzień to byłoby święto które na długo bym zapamiętał

Gość gość
Miałam nadzieję że tak napiszesz Teraz to juz nie tylko moje czy Twoje marzenie ale nasze wspólne. Spojrz ile już przetrwaliśmy To jest niesamowite że nawet czas nad tym uczuciem nie ma żadnej władzy. Swięto najwieksze ze wszystkich świat jeden dzien z Tobą choć nie ukrywam ze gdybym mogła poprosic złotą rybkę o trzy życzenia to były by nimi 1.nasze zdrowie 2.nasza wolnosć 3.nasz zwiazek taki do grobowej deski. Teraz jednak szczesliwa bym była gdybym choc na chwilkę mogła spedzic z Tobą choć jeden dzień. Tylko my Ty i Ja. Czy to sie nam uda Nie wiem.

Gość gość
..i też zapamiętała bym na długo tak jak pamiętam kazdą chwilę spędzoną w Twoim towarzystwie. Tak bym chciała teraz usłyszeć Cię Zobaczyć Dotknąć Twoich dłoni Pogładzić po policzku I powiedzieć -Głowa do góry.

Gość gość
piszemy sobie w te smutne dni i tylko szkoda że to nie my gdy się spotkamy miniemy się tak jak gdyby między nami nie było nic mógłbym zaczekać aż zjawisz się lecz mam już dość obojętności tej tak więc odchodzę nim przyjdziesz tam nim serce pęknie któregoś z nas

Gość gość
nie odchodź za daleko

Gość gość
Jakiej obojętnosci o czym Ty mowisz? Nagle zmieniłeś kurs Bo napisałam że marzyłam O tym by być z Tobą na zawsze. Nie chcę być Twoją przelotną Zabawką Nie mam ochoty na jakiś romans. Albo Ty albo żaden inny. Wolę być sama. Przykro mi że tak piszesz. Chciałam z Tobą porozmawiać ale Ty nawet nie spojrzałeś na mnie przeszedłeś tak bezwiednie z drwiącym uśmieszkiem jak gdybyś chciał sprawdzić czy jeszcze za Tobą wariuję. Przykre to. Masz rację ..niedługo pęknie mi serce. Nie wyobrazeam sobie zycia nie mając Cię przed oczyma. Ty wiesz że długo tak nie wytrzymam. On ma inną Ja mam go dosyć Ty masz ją. Chrzanić to wszystko. Mam dość.

Gość gość
Jakiej obojętnosci o czym Ty mowisz? Nagle zmieniłeś kurs Bo napisałam że marzyłam O tym by być z Tobą na zawsze. Nie chcę być Twoją przelotną Zabawką Nie mam ochoty na jakiś romans. Albo Ty albo żaden inny. Wolę być sama. Przykro mi że tak piszesz. Chciałam z Tobą porozmawiać ale Ty nawet nie spojrzałeś na mnie przeszedłeś tak bezwiednie z drwiącym uśmieszkiem jak gdybyś chciał sprawdzić czy jeszcze za Tobą wariuję. Przykre to. Masz rację ..niedługo pęknie mi serce. Nie wyobrazeam sobie zycia nie mając Cię przed oczyma. Ty wiesz że długo tak nie wytrzymam. On ma inną Ja mam go dosyć Ty masz ją. Chrzanić to wszystko. Mam dość. Nie odchodz PROSZĘ..

Gość gość
A może pora bym zniknęła...i juz nigdy więcej się nie pojawiła ani tam ani tutaj.. Tego chcesz?

Gość gość
tak, tego chcę

Gość gość
Nie wierzę.. Nie wierzę że potrafiłbyś tak po prostu o mnie zapomnieć no ja nie potrafię i nie zapomnę nigdy. Jesli teraz serio tu Jesteś to mi to idowodnij Opisz kiedy i w jakich okolicznosciach widzielismy sie ostatnio a najlepiej w jakich kolorach miałam bluzkę.

Gość gość
14.01.Też tego pragnę...bardzo.

Gość gość
Marzenia czym są powrozem którym dusze są spętane czy też łódką dryfującą tam gdzie słońce nigdy nie zajdzie nade mną trzymającą Cię za dłoń ostatnią moją więź z tym światem z życiem...

Gość gość
widziałem Cię dzisiaj me serce zamarło znów byłaś na wyciągnięcie ręki stanęłaś obok lecz przyszłaś nie do mnie kiedy koniec tej udręki

Gość gość
17.22.to nie jest moje.autorka.

Gość gość
Nie widziałeś mnie ,bo nigdzie dziś nie wychodziłam z domu.autorka.

Gość gość
Dzis mam dzień wolny od pracy .autorka.

Gość gość
czy coś jeszcze tutaj jest Twoje autorka?

Gość gość
Tak.14.43.

Gość gość
Oraz.14.50 .15.55.

Gość gość
16.04...16.16..16 .27.autorka