Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Iwonqa Wszystkie wyniki mam w normie Ale w tedy w lutym byłam bardzo chora chwycilam zapalenie oskrzeli i lekarze podejrzewają że choroba poszła na płód :( u nas był 16.02 okropnym dniem:( Staraliśmy się krótko bo w 3 cyklu się udało...teraz dopiero od maja zaczęliśmy próbować Ale mnie dobijania nerwy jestem straszny nerwus i pewnie dlatego mój organizm odrzuca ciaze:( ALE JAK TU NIE MYŚLEĆ!!!????

Patrycja1109 wiem co czujesz bo ja mam dokładnie tak samo. Bardzo często dopadają mnie złe myśli, tracę nadzieję i boję się ze nigdy już się nie uda. Ale wiem, że takie myślenie powoduje blokadę. Na początku naszych starań nie radziłam sobie z tym, minął 3,4,5 cykl i wciąż nie wychodziło, płakałam, myślałam o tym bez przerwy, dobijałam samą siebie i było jeszcze gorzej bo żyłam w nieustannym stresie. Aż pewnego razu pomyślałam, że nie można tak żyć, a takie nastawienie tylko mi szkodzi. Postanowiłam zadbać o siebie, o dietę, piłam zioła, ćwiczyłam, unikałam alkoholu i słodyczy, zaczęłam zajmować się rzeczami na które zawsze brakowało czasu i robiłam wszystko by żyć ale lepiej. Przestałam się przejmować drobiazgami, starałam się żyć bardziej wartościowo, czas i tak minął. Tylko ze te zmiany zaowocowały i pojawiły się na teście wymarzone II kreseczki. Nie powiem, że jest to łatwe, że i ja nie mam chwil zwątpienia i żalu o to dlaczego musi być tak trudno. Ale za każdym razem tłumaczę sobie, że ja nie mam na to wpływu więc po co mam myśleć dlaczego tak jest. Mogę jedynie pomyśleć nad tym co zrobić by było lepiej i działać.

kochane najwazniejsze nie poddawac si trzeba mocno wierzyc ze sie uda ja za was trzymam kciuki a co do wczoraj kolacyjka sie udała;)))) maz bardzo sie ucieszył ale wie ze trzeba poczekac az do wiyty czy wszystko jest ok a corci mowie ze wkrotce bedzie miec braciszka lub siostrzyczke ale jak bede po wizycie to wtedy jej powiem ze brzusiu jest dzidzia bo ona bedzie prezywac calycharakter mamusi ;))))) trzyamjcie sie cieplutko kochane

Gość gość321
Witajcie Dziewczyny:-)Milego dnia ,choc pogoda okropna..A kiedy do ginka idziesz justynko1986?wyobrazam sobie,ze kolacyjka byla w super atmosferze:-)pozdrawiam serdecznie.

dziekuje gosc 321 mysle koło 10 pazdziernika zeby było ok 5 tygodnia najlepiej to juz moze bedziec widac fasolinke u nas tez pogoda zimna ale za to cieplutko w domku zycze wam udanego i wesołego wekendziku dziewczyny piszcie jak tam kiedy kto testuje lub kiedy staranka gosc 321 ty juz jestes po starankach czy moze jeszcze dzialasz zycze udnych staran buziaki

Gość Mirti
Witajcie ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny wyszedł, prawdop @ to poniedziałek lub wtorek chyba podobnie jak Gracjana macie do polecenia jakies dobre testy ciążowe jutro zrobię raz jeszcze

Gość kuleczka32
Witajcie. U mnie dziś 39 dc i dalej nic. Jeśli do pon nic się nie pojawi to umówię się do lekarza. Objawów dalej brak (żadnych) ani na @ ani na ciążę. Sama nie wiem co o tym myśleć, pierwszy raz mam taką sytuację. PS mąż wyjechał gdzieś daleko na kawalerskie, a ja sama z synkiem w domu, nawet napić się nie mogę - ech.

mirti musisz poczekac do poniedzialku czasami testy nie wykryja moze byc małe stezenie tego czynnika co wykrywa ciaze w moczu test trzymam kciukasy

kuleczka dziwna sprawa 39 dzien to juz dlugo masz racje idz do lekarza mam nadzieje ze to ciaza trzymam kciuki kochana jak tam dziewczyny wam mija sobota ja juz upieklam placka sałatka zrobiona teraz odpoczywac i czekac na meza z pracy;)

Gość kuleczka32
Dzięki za te kciuki. Coś zaczął mi się pojawiać taki biały śluz :p nie wiem czego to oznaka - na dwoje babka wróżyła :)

Gość gość321
Justynka1986 to Ty około 10października do ginka a ja jeśli nie przyjdzie @ ,to bym zatestowała..., bo jeszcze nie miałam okazji.. Wczoraj były staranka ,ale teraz przerwa, mąż coś przeziębiony :(( nie chce go męczyć, poza tym jeśli miało by się udać to powinno,bo w tym cyklu często staranka były ...;) , póki co czuję się normalnie... a dziś troszkę winka się napiłam...bo mama robiła i głupio mi było odmówić...

Gość gość321
Mirti ja jeszcze nie testowałam niestety :(( , więc nie doradzę jakie testy są najlepsze...:(pozdrawiam

Gość gość321
Tak kuleczka może to jednak ciąża będzie??? również3mam mocno kciuki, by się udało!!!! Justynka jakie ciasto robiłaś ? :) ja jadłam babkę rumową od mamy i trochę winka od mamy jak jużpisałam , mam nadzieję że nie zaszkodzi w razie czego ...domowej roboty porzeczkowe PYCHA!!!! Fajnie tak czekać na męża z obiadkiem i placuszkiem b.miło :))Pozdrawiam serdecznie buziaki!!!

Gość gość321
Justynka1986 a jak się czujesz??? Miłego wieczorku Diewczyny, buziaki!!!!

Gość gość321
Dziewczyny a ja kurcze nie wiem taki mam trochę nadal śluz ciągnący minimalnie,a już jest na pewno po owulce... to może byćjakiś znak?? Poza tym normalnie nic nie boliczuję się ok Justynka 1986 miałaś coś takiego??? Pozdrawiam

gosc 321 wlasnie wracamy z grzybkow ja mam sluz ciagnacy tylko w owulacje potem az do 2 dni przed okresem such ale teraz od dnia kiedy miala @ byc czyli od 4 dni mam duzo biale go plynnego sluzu zalezy ktorym to twoj dzien cyklu moze masz dzien szczytu sluzu owulacje go czuje sie dobrze o dzien piersi tylko bola nie mam milosci no maz zadowolony bardzo buzki kochane trzymam kciuki gosc 321 dzialaj dzis

Gość gość321
Dziękuję Justynka1986 :) za odp :* ,ale dziś mąż chory... więc dam mu spokój myślę że jeśli miało się udać., to chyba tyle wystarczyło.Dziękuję Kochana za rady i kciuki :*** Super,że na grzybkach byliście , mam nadzieję że coś było?? ale najfajniej pospacerować sobie po lasku :) Pozdrawiam 3maj się cieplutko!!!!

Gość gość321
Miłego wieczorku Dziewczyny do Jutra pozdrawiam :)Papa

dzieki gosc321 ja tez wam zycze miłego wieczorku i pozytywnego tesciku a kiedy masz normalnie dostac ile ci zostalo@ bo normalnie 10 przed zaczynaja sie juz niepłodne trzymam kcuki mocno za wszytskie dziewczyny odzywajcie sie papap

Gość Nikita1244
Gość 321 ja 4 dni po wspolzyciu zaczelam krwawić i to bardzo intensywnie przez 3 tygodnie wiec pilam na imprezach, oojjjj duuuzo, popalalam bo bylam pewna ze nie mogę byc w ciąży przy tak długim i intensywnym krwawieniu. Podpaska i tampon w godzinę przeciekaly byly takie dni. Przez te 3tyg zasypialam na stojąco, później odrzucali mnie od alko na weselu ale w zyciu bym nie pomyślała ze jestem w ciazy. 2 tyg po krwawieniu ktos zapytal czy jestem w ciąży bo inaczej wygląda i to sklonilo mnie do zrobienia testu - 2 kreski ale pokazaly sie dopiero po kilku godzinach. Do tego ta druga mega blada. Myślałam ze wadliwy test albo ja głupia ze pl czasie odczytuje wynik a to juz 5tc byl..... Córcia ma juz rok i jak widzę alkohol w dużych ilosciach wtedy nic nie zaszkodzil.tak wiec na pewno nic się nie stało ze posmakowalas :-)

Gość Nikita1244
Jestem przekonana ze doświadczycie tego cudu dziewczyny. To tylko kwestia czasu.

Gość anianiani
gość321 Ja też tak gdzieś 8/9 mam @ dostać, więc jak nie dostanę wcześniej, to test zrobię. Nie planowaliśmy teraz, a wczoraj jeszcze poprawiliśmy :P

Gość kuleczka32
justynjaa1986 mierzylam temp wczoraj dwa razy i dziś i wychodziło mi 36,8/36,9. Piersi mnie nie bolą tylko mam wrażliwe sutki.

Gość gość321
Nikita1244 dziekuje,mam nadzieje ze tak jak piszesz alkohol nie zaszkodzi gdyby cos..Justynko1986 jak pisalam wczesniej moj okres 8lub 9by wypadal października

Gość gość321
Anianiani my tez wczoraj poprawilismy:-D!ale dzis przerwa ,bo maz przeziebiony,ale ten tydzien byl b.intensywny staranka prawie codziennie,wiec mam nadzieje,ze sie udalo..milej nocki:-)dla Was:-)

Iwonqa Dałaś mi do myślenia! Przecież zawsZe źle być nie może.Jakie Pilas te zioła?Też zamierzała już kiedyś jakies kupiłam Ale nie wiedziałam co... a tak wgl to gratulacje:*

iwonka gratulacje 2 kreseczek kiedy robilas tescik jak sie czujesz witam dziewczyny jak niedzielny poranek wam mija buziaki dajcie znac jak tam u mnie narazie ok