Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto idealny sposób na wszystkie kobiety, które wybrały drani i teraz narzekają.

Polecane posty

Gość gość

albo mają problem. Wiem, że będzie ciężko to zrealizować, kiedy taka ładna przyjaciółka, czy bliska znajoma przyjdzie do was drodzy koledzy się wypłakiwać i robić z was husteczkę, ale najlepsze co można zrobić to w ogóle nie pomagać w takich sytuacjach. Jak potrzebuje pomocy, zostaje sama z dzieckiem, jej bad boy ześwirował, groził jej, pobił, zdradził itd. to zatrzaśnijcie drzwi przed nosem, nie pomagajcie, nie przygarniajcie. Miejcie na tyle honoru i obudźcie w sobie gorycz wywołaną faktem, że jesteście tylko człowiekiem drugiej kategorii, że jesteście dla niej nieatrakcyjni, że woli jakiegoś półgłówka, który jest przy was debilem, ale dla niej jest ideałem, a wy przy nim to zero. Podejmijcie męską decyzje, zaciśnijcie zęby i wyrzućcie ją za drzwi( nawet jeśli ma dziecko). Szanujcie siebie, bo ona was nie szanuje. Róbcie tak zawsze.

Gość gość
No pewnie że tak. Nie spier/dala.

Gość gość
I to jest prawidłowe podejście.

Gość gość
ehe jasne i tak wpuscicie taka debilke, bo myslicie k*****m, a owe debilki potem wroca do swoich debili bo one mysla cipka

Gość gość
widze, ze z braku argumentow pzrenioslśs sie na inny topik:), "Husteczka":)

Gość gość
ja potrafię powstrzymać chuć i olać taką.

Gość gość
a nie lepiej najpierw wyruhać taką lafiryndę, a dopiero później kopnąć w dooopę?

Gość gość
nie, bo jeszcze pomyśli, że ma jakieś znaczenie, musi odczuć, że po bad boyu już nikt jej nie zechce.

Gość gość
tylko totalny zakompleksieniec mógł założyć taki temat :D cooo, skacze ci gul, frustraciku, bo ciebie żadna nie chce? poza tym co ma bycie bad boyem do intelektu? nie ośmieszaj się :O można być bad boyem z bardzo wysokim intelektem i wiedzą, i tak samo można być "dobrym" facetem, ale głupim i tępym

Gość gość
''Husteczka"" oraz ''nie prawda'' Inteligent, rzeczywiście.

Gość gość
A ja tam się zgadzam, może są błędy, jednak meritum celnie ujęte. Po co się obarczać jakąś k*rwą?

Gość gość
od razu widać, że autor zazdrości męskości tym "bad boyom" ;)