Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego młodzi faceci szukają kobiet na portalach typu sponsoraszukam

Polecane posty

Gość gość

mam znajomego, który jest w moim odczuciu lekko dziwny: prowadzi własną firmę, świetnie sobie radzi, jest bogaty przystojny, zadbany, wysportowany, wykształcony, kulturalny etc. a poznaje dziewczyny na portalach typu sponsoraszukam.pl nie chodzi do agencji i nie zamawia takich kobiet ale płaci za seks poznanej na takim portalu dziewczynie. Ma ogromne powodzenie u kobiet i mógłby mieć to za darmo ale woli takie. Fakt te laski , które tak poznaje są z wyglądu mega z******te ale czy to normalne, że on nie chodzi na randki tylko non stop seks? Ma 31 lat i przeleciał już blisko 200 kobiet, czy ktoś taki nadaje się do poważnego związku? jak sądzicie?

Gość gość
seks za pieniądze jest lepszy i przede wszystkim bez zobowiązan, mozesz uprawiac anal, oral, gwalcenie w usta, pissing, rimming, wszystko na co masz ochote, w tzw ''związku'' są same problemy, nie bo glowa mnie boli, nie bo nie, nie bo to obrzydliwe, nie dziwie sie ze faceci wola laski za pieniadze, ja jestem kobietą i nie lubie seksu, ze mną taki facet nie mialby zycia, szukam spokojnego impotenta

Gość gość
bo takie laski są bardziej świadome swojej seksualności i mu nie marudzą. może z nimi robić co tylko chce. widocznie nie potrzebuje stałego związku.

Gość gość
Widocznie nie ma takiego powodzenia jak twierdzisz ze ma.

Gość gość
bo seks za kasę jest nieziemski. wiadomo woli się peprz...ć niż angażować i takiej też szuka kobiety/kobiet

Gość gość
Swoja droga na takich portalach jest kogo wiecej kobiet czy facetow?

Gość gość
bo facetów kreca laski dobre w lozku

Gość gość
autorko nie nadaje się do związku Twój kolega mimo że ma pieniądze etc nie chciałabym być z facetem który bierze wszystko co się rusza,a na kobietę która lubi te wszystkie rzeczy bez pieniędzy trzeba po prostu trafić Panowie-ja w sumie lubię te wszystkie "formy s/e/x/u" ale na portalu tego typu się nie ogłaszam;-) a dlaczego szukają myślę że to dlatego że jak masz pieniądze prościej jest zapłacić bo zapominasz jak to jest fajnie dostać coś takiego za darmo...

Gość gość
e tam po prostu nie chce nam się robić podchodów i o was "starać" bez sensu a co jeśli my zainwestujemy w was kasę a nie będzie seksu? Łatwiej szybciej taniej i PEWNIEJ iść na qrwy :)

Gość gość
Bo są łatwiejsze od tych kobiet co sie tam ne ogłaszają, ale tylko troche łatwiejsze.

Gość gość
Bo One wymagają od nas traktowania je jak d***** a my im to dajemy na własne życzenie.

Gość gość
18:12 racja to zwykła chłodna logiczna kalkulacja

Gość gość
Ja przelecialem dzięki temu portalowi z 50 panienek a pozniej się ozenilem. Ale chyba znowu zacznę.

Gość gość
Nie chwal się ze swoich podbojów.

Gość gość
kobieta - egoistyczna, sadystyczna osobowość oprawiająca sie w miłość i wszelkie wartości, która ośmiesza seksualność przeciwnej płci, celem wykorzystywania jej, by odnosić pełną satysfakcje z bycia pożądaną, seksu fizycznego i korzyści. Żyje by posiąsdz jak najwięcej, oprawiając swoją socjopatyczną, egoistyczną, narcystyczną postawe w idee miłości, w kórej strona męska jest tylko instrumentem służącym jej celom.

Gość gość
My młodzi szukamy na portalach tego typu bo nie szukamy na stałe

a co to poważny związek w tych czasach. co ty kurvo za dużo się seriali naoglądałaś czy żyjesz w serialu. to już nie te czasy ze praca za 2 koła i rodzisz dzieci, teraz to jest kurestwo i jeszcze raz kurestwo, miernota. dlatego allah chce się was wszystkich pozbyć. muzułmanie mają i was zniszczą. niewierni bezbożnicy. traktujecie się nawzajem jak środek, nie jako wartość. dlatego niedługo będzie EUROPE GET NUKE. idealne podłoże pod grzyby atomowe