Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla nas facetów nie ma czegoś takiego jak obniżanie wymagań

Polecane posty

Gość gość

Albo kobieta nam się podoba i chcemy się z nią seksić, albo nam się nie podoba i nawet kijem przez szmatę jej nie dotkniemy. Śmieszą mnie kobiety, które odpisują tu różnym facetom, żeby obniżyli wymagania. Przecież facet, który leci na szczupłe nigdy nie polubi grubych. Bo to tak jakby heteroseksualnego faceta zmuszać do poślubienia geja.

Gość gość
No to bądźcie sami albo z mamusią całe życie :) Grube zapuszczone paszczury a wymagają panienki rodem z playboya :)

Gość gość
No i dlatego niektorzy cale zycie sa sami

Gość gość
zapuszczony to chyba jest twój ojciec

Gość gość
No wlasnie spójrzcie sami najpierw w lustro i oceńcie realnie swoje mozliwosci. Ładne mogą wam sie podobać, nikt wam nie broni ale to nie znaczy ze im sie spodobacie bo ładne dziewczyny mierzą wyżej, co wy im macie do zaoferowania?? . Nie musicie sie zmuszać do brzydkich , można byc samemu prawda? :)

Gość gość
A jak wam sie nie podoba, to gadacie nia mimo wszystko jak z kolezanka czy nie zaprzatacie sobie glowy w ogole?

Gość dość ładna ale nie w typie
A niech siedzą sami z Renią Grabowską, skoro zachciewa im się Dżołan Krup, Natalek Siwiec czy tam innych sex bomb. Przypuszczam że zamysł wypowiedzi jest taki: mierzymy tylko w super lachony, extra liga od 8/10 w górę. Przyznam jednak szczerze, że uważam to za lepsze niż wyrachowane branie sobie kobiety, która niezbyt się podoba ze szczytnymi celami temu przyświecającymi pt. "żeby było co ru/chać, żeby to się z innymi nie puszczało i nie uciekło". Ja już jako ta która nie wygląda niczym modelka z wybiegu tudzież okładki świerszczyka, wolę być sama do usłanego zgonu niż trwać w jakimś chorym układzie z jakimś roszczeniowym przyjemniaczkiem, który jest ze mną bo nic lepszego się nie trafiło. Jak nie umieją docenić zwykłej ładnej ale nieidealnej kobiety, to trudno. Ze skóry z tego powodu nie wyjdę. Nie to nie. Ja zresztą też nie chciałabym kogoś kto mi się nie podoba - uważam to za uczciwe, jednak ja w przeciwieństwie do wielu panów nie wymagam extra ciacha który non stop by szczerzył zęby prężył muskuły i wyglądał jak jakiś goguś-celebryta z instagrama.

Gość dość ładna ale nie w typie
A niech siedzą sami z Renią Grabowską, skoro zachciewa im się Dżołan Krup, Natalek Siwiec czy tam innych sex bomb. Przypuszczam że zamysł wypowiedzi jest taki: mierzymy tylko w super lachony, extra liga od 8/10 w górę. Przyznam jednak szczerze, że uważam to za lepsze niż wyrachowane branie sobie kobiety, która niezbyt się podoba ze szczytnymi celami temu przyświecającymi pt. "żeby było co ru/chać, żeby to się z innymi nie puszczało i nie uciekło". Ja już jako ta która nie wygląda niczym modelka z wybiegu tudzież okładki świerszczyka, wolę być sama do usłanego zgonu niż trwać w jakimś chorym układzie z jakimś roszczeniowym przyjemniaczkiem, który jest ze mną bo nic lepszego się nie trafiło. Jak nie umieją docenić zwykłej ładnej ale nieidealnej kobiety, to trudno. Ze skóry z tego powodu nie wyjdę. Nie to nie. Ja zresztą też nie chciałabym kogoś kto mi się nie podoba - uważam to za uczciwe, jednak ja w przeciwieństwie do wielu panów nie wymagam extra ciacha który non stop by szczerzył zęby prężył muskuły i wyglądał jak jakiś goguś-celebryta z instagrama.