Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona swoja siostrą

Moja siostra to głupia gimbuska ktora mysli ze wie wszystko najlepiej

Polecane posty

Gość Zniesmaczona swoja siostrą

Ma 13 lat, a ja 18.Odkąd poszła do gimnazjum w ogóle nie idzie się z nią dogadać, ciągle do każdego warczy, wiecznie mnie wyzywa. To teraz taka moda? Przed chiwlą weszłam do niej do pokoju, bo żeby wyjśc ze swojego, muszę przejsc przez niej, no i patrzę że robi sobie jakies glupie zdjecia z palcem w ustach. No to jej mowie co ty w ogole robisz? A ona do mnie " wyjdz stad,debilko"...No to wyszłam, ale już mam dość tego jej zachowania, nie można nic zrobić, bo wszystko jej przeszkadza, a jak wyzywa to tylko mnie i potem wszystko jest na mnie bo ja sie jej odszczekne i matka to uslyszy ioczywiscie ja jestem winna..Dodam ze onaciagle siedzi tylko na tym swoim fejsbuku i komentuje tylko zdjecia tych swoich rownie glupich kolezenek jakie to one nie sa sliczne... Jak na nią wpłynąć?

Gość gość
Tak to jest z tymi gimanzjami..

Gość gość
Nie pamjeta wol jak cieleciem byl. Najlepiej daj jej spokoj i naucz sie pukac

Gość gość
No przepraszam, ale ja w jej wieku sie nie zachowywalam tak i pisalam juz ze musze przechodzic przez jej pokoj... '-,-

Gość gość
Pukać do pokoju przechodniego :D haha? Ciesz się, że siostra ma tylko 13 lat, takie zachowanie jest teraz modne i typowe, dziewczynki wywalają biusty do zdjęcia i czekają na lajki i komcie, że są piękne, zjawiskowe, dech zapierają, a te oczy, a te włosy, a te usta! Gorzej jakby miała 17, bo widzę że dziewczyny w wieku 16-20 lat też tak robią, a to trochę szkoda, bo wtedy powinny mieć rozum, a 13 to jeszcze dzieciak. Tak czy siak wytłumacz jej dlaczego gardzisz taką postawą, a nie tylko rzucasz "co ty robisz" itp., chociaż pewnie młoda i tak nie zechce słuchać.

Gość gość
Przyprowadź jakiegoś bardzo przystojnego kolegę, który mimochodem rzuci, że te dziewczyny ciągle wrzucające swoje fotki są niedojrzałe i on woli takie skromne, co nie robią dziubków przed ekranem ^^

Gość gość
To, ze to jest pokoj przechodni nie znaczy, ze mozesz jej po prostu tam wchodzic bez uprzedzenia. Poza tym ona nie robi nic zlego, to tylko zwykle zdjecia. W jej wieku pewnie.robilad rownie glupie, niewinne rzeczy wiec daj jej spokoj

Gość gość
Niewinne rzeczy, młoda pewnie wywala biust i dodaje do tego mądry cytat o patrzeniu przed siebie bądź też z cyklu romantycznych - o patrzeniu w oczy :D Poza tym takie skupianie się na swoim wyglądzie, głaskanie swego ego poprzez pochwały od koleżanek czyni człowieka niemoralnym hehe

Gość gość
Kupcie jej parawan.

Gość gość
gość dziś To, ze to jest pokoj przechodni nie znaczy, ze mozesz jej po prostu tam wchodzic bez uprzedzenia. Poza tym ona nie robi nic zlego, to tylko zwykle zdjecia. W jej wieku pewnie.robilad rownie glupie, niewinne rzeczy wiec daj jej spokoj xxxx hahaha już widzę autorkę, która siedzi w swoim pokoju, dostaje ataku sraczki i chce wyjść do kibelka, puka do pokoju siostry, a ta się drze "nie ma wchodzenia, właśnie się przebieram :D

Gość gość
no cóz, jak autorka nie panuje nad dupa to niech sra pod siebie - sprowadzajac odpowiedz do twojego poziomu. I tak, nie ma wchodzenia, bo moze sie przebierac. Moze powinny zamienic sie pokojami?

Gość gość
Niech się i tak młodsza cieszy, że nie mają pokoju razem, bo starsze rodzeństwo jest od terroryzowania, a tak to terror tylko w momencie przechodzenia przez pokój.

Gość gość
jestem starsza siostra i nigdy nie bylam taka suka dla mlodej

Gość gość
gość dziś no cóz, jak autorka nie panuje nad d**a to niech sra pod siebie - sprowadzajac odpowiedz do twojego poziomu. I tak, nie ma wchodzenia, bo moze sie przebierac. Moze powinny zamienic sie pokojami? xxxx Tak, bo młoda dostosuje się do starszej :P Tak samo jak starsza do młodszej A Ty widze nie panujesz nad mózgiem. Gdy masz sraczkę to gdyby nawet w pokoju jej siostry stał nagi Ronaldo to pewnie by nie zauważyła tylko leciała jak opętana do kibla za potrzebą :D