Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni biją kobiety, a kobiety mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
gość dziś najlepiej zwalic na mezczyzn co ?? wy to lubicie to u was powszechne . Kiedys każdy inaczej funkcjonował my też nie mielismy praw wyborczych, A wgl jak wy mogliscie miec jak wy jestescie upośledzone czym sie róznicie od takich osob?? niczym . Tak trudno sie samej utrzymac, wy nic nie pomagacie na tym swiecie mówiac nam że my wam nie pozwalam, tsa , a jakos modeling kosmetologia to jest przez was zawalona . wiec potraficie tylko udajecie. i jak mamy was szanowac głupie istoty

Gość gość
Tak jak zawsze gdy meżczyzni mówią prawde kobiety uciekają, a za chwile będzie ten temat usunięty. co innego jak by faceci nie odpowiedzieli na niewygodne głupie pytania kobiet. Załosne kobiety :D

Gość gość
Dokładnie, kobiety nam nic nie pomagają, zadajcie sobie jedne pytanie, co kobiety przynieśli na ten świat co kobiety wymysliły nic. Tylko potrafią kłamac nawet przyznac sie nie potrafią i jak z takim czyms gadać

Gość gość
23:16 "Dlaczego kobiety to feministki dlaczego nie chcą utrzymywac meżów dlaczego najczesciej zdradzają , dlaczego plotkują i oszukuja dlaczego nie chca isc do wojska" Feminizm, to wolność wyboru, a nie bunt przeciw myciu podłóg; Niektóre utrzymują pewnie, są przecież związki, gdzie to facet wychowuje dzieci; Najpierw poproszę badania, na poparcie tezy o częstotliwości zdrad, w stosunku do mężczyzn; Też mogę zapytać, dlaczego faceci oszukują; Niektóre idą do wojska, nie konkretnie walczyć, chociaż coś mi się kiedyś i o walczących kobietach obiło o uszy, nie tylko gotujących/leczących na wojnie. "dlaczego chca tyle samo kasy za mniej godzin i za lżejsza prace" A wiesz, dlaczego mają mniej kasy, za tyle samo godzin i te same prace? Bo częściej to idzie w tą stronę... Ponieważ dla pracodawcy kobieta jest odpadem, który tylko dlatego, że ma macicę, zaraz będzie rodzić i latać na zwolnienia. Dla przykładu: dyrektorka w mojej byłej szkole jest w takim wieku, że nie urodzi, ale zarabia mniej, niż mężczyzna-dyrektor. "dlaczego kobieta nie chce podpisywac intercyzy,dlaczego kobieta nie obroni meżczyzny gdy mu grozi niebezpieczeństwo" Nie generalizuj, ja np. gdybym miała mieć męża, to nawet zmusiłabym go do podpisania stosownego dokumentu. Może dlatego, że jest słabsza fizycznie? Chociaż myślę, że znając podstawy sztuk walki/ samoobrony mogłaby spróbować, ewentualnie posłużyć się czymś, np. kastetem. "dlaczego kobiety nie pracują w kopalniach na budowach, dlaczego nic nie wnosicie do zwiazku tylko wynoscicie?" Nie pracują pewnie dlatego, że średnio nadają się do tego fizycznie. Nic nie wnosimy do związku? A jak jaśnie panu zachce się dziecka, a kobiecie niekoniecznie, ale zajdzie w tą ciążę i będzie się opiekować, to nic takiego, tak? No racja, bo facet spuści z krzyża i ma w d***e. Poza tym, co takiego wynosimy z tego związku? "dlaczego nie walczycie o nasze prawa tak jak my o wasze, dlaczego nie potraficie pojąć że alimenty to okradanie przez panstwo waszych meżów razem z wami i państwo wam zafundowało złe warunki życiowe" Jakie nasze prawa masz na myśli? Może nie wiesz, ale ruchy kobiece mimo mylącej nazwy walczą też np. o swobodny dostęp do tacierzyńskiego, oraz ściągalności alimentów od kobiet. Alimenty na dziecko to też kradzież, czy nie? Poza tym prawo chroni osoby, których sytuacja materialna po rozwodzie uległa znacznemu pogorszeniu. Rozwiedziony małżonek, który znajduje się w niedostatku, może domagać się dostarczenia środków utrzymania od byłego małżonka. Teraz UWAGA, UWAGA do najczęstszych przyczyn niedostatku możemy zaliczyć: niemożność podjęcia pracy zarobkowej wskutek konieczności zajmowania się utrzymaniem i wychowaniem dzieci, brak kwalifikacji zawodowych do wykonywania odpowiedniej do wieku, stanu zdrowia i posiadanych umiejętności pracy. Czy muszę wyjaśniać związek przyczynowo skutkowy w sytuacji, kiedy kobieta zajmuje się dziećmi i domem?

Gość gość
23:23 przeczysz sam sobie. W końcu do niczego się nie nadajemy, czy potrafimy, ale nam się nie chce?

Gość gość
23:46 No nie wiem, nie wiem... Maria Winkelmann odkryła kometę, Émilie du Châtelet odkryła zasadę zachowania energii oraz wzór powstawania energii kinetycznej. Maria Gaetana Agnesi matematyk, autorka prac o rachunku całkowym i różniczkowym, Mary Wortley Montagu zaobserwowała sposób rozprzestrzeniania się ospy prawdziwej Caroline Herschel odkryła 8 komet Taką panią, jak Maria Skłodowska-Curie znasz? Emmy Noether przyczyniła się do rozwoju programu erlangeńskiego w geometrii. Fizycy do dziś powołują się na jej wyniki jako na twierdzenie Noether. Inge Lehmann, pierwsza zasugerowała, że wewnątrz ciekłego jądra ziemi znajduje się twarde jądro wewnętrzne Ida Tacke Noddack odkryła w 1925 pierwiastek ren, a Marguerite Perey w 1939 odkryła frans. Jocelyn Bell Burnell odkryła istnienie PSR 1919+21 (pierwszego znanego pulsara), Badania Barbary McClintock w latach 40. i 50. nad genetyką kukurydzy wykazały transpozycję genetyczną. etc. etc.

Gość gość
gość dziś hahha smieszysz mnie, zaraz powiesz ze Regine papier toaletowy wymyśliły, precierż to sa drobnostki

Gość gość
dziś Jakie drobnostki?? jak by nie było Reginy to czym bys dupsko podcierał, pokrzywami ?

Gość gość
Ewie Kopacz za emigrantów

Gość gość
Przepraszam, nie imigrantów tylko islamistów

Gość gość
Bo trzeba, bo są głupie!!! trzeba katować mocno a nie bić szmaty j****e :D

Gość gośćbobo
W niektórych wypowiedziach waszych więcej filozofi niż praktycznych porad .Jestem facetem mam żonę i jakoś nie miałem szczęścia pobić jej ,wiadomo ze są kłótnie tego nie da się uniknąć ,mam tez to szczęście ze nie znam smaku alkoholu ,znam zapach i to wystarczy ,wino piwo dla mnie to obrzydły napój . Nie w tym rzecz ze nie pije lecz dla mnie bicie kobiety to ujma na moim honorze .Bylem świadkiem bicia kobiety na przystanku tramwajowym ,facet podpity tłukł ja bo nie kupiła biletu w kiosku,rozciął jej wargę mocno krew tryskała ,wtrąciłeś się i poprosiłem by jejniebil ,on z łapami do mnie ,dostał w mordę i zasnął ( zemdlał ) .Efekt końcowy oskarżył mnie o pobicie i wybicie zębów ,mimo iż narobił mi kłopotów postąpił bym ponownie tak samo . Sędzia na rozprawie pochwalił moja postawę on to słyszał ,może coś pomogło ,tego nie wiem. Kobiety bite przez tych niby facetów ,uciekajcie za pierwszym razem jak podniesie rękę ,nawet do domu pomocy lecz nie zostawać z takim typem .