Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie radzić ze stanami lękowymi?

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzić ze stanami lękowymi? Mam wrażenie osaczenia przez codzienne problemy i nie wiem jak się tego g... pozbyć

Gość lanta
Osaczenie to nie koniecznie nerwica lekowa. Napisz nieco dokladniej co ci dolega.

Gość gość
Tez ciekawa jestem - u psychologa nie byłaś?

Gość Utopijna1980
Mój wujek jak zaczął miec stany lękowe, to po latach wyszło że ma schizofrenię. Może jednak faktycznie lepiej, żebyś się z tym udała do lekarza, albo psychologa - w stolicy masz p. Łukasiewicz z http://mind-spa.waw.pl/ - jest bardzo dobra jeśli chodzi o pomoc i hm dyskretna. Coś z tym musisz zrobić, bo stany lękowe nie są normalne

Gość gość
ja zawsze mam jak wypiję. wtedy wydaje mi się że mam wzięcie u wszystkich kobiet i wydzwaniam do nich a one mnie klną

Gość gość
mówię sobie, że nikogo nie interesuje mój stan lękowy i wyjdę na idiotkę, więc zaciskam zęby i ciągnę dalej...a jak jestem sama to po prostu leżę w łóżku

Gość gość
tylko dobry psychoterapeuta i psychiatra. da się z tego wyleczyć tylko w ten sposób

Gość gość
Idź do psychiatry

Gość gość
Wejdź http://mimj.pl/ Odsłuchaj msze Ojca Daniela, oraz szczególnie modlitwę o uwolnienie i uzdrowienie. Może wyda Ci się to śmieszne i nierealne, ale co Ci szkodzi ? Ja cierpiałem na nerwicę przez 3 lata około, wmawiałem sobie choroby, czułem lęk przed czymś, bałem się ludzi - po namowie znajomej postanowiłem włączyć to, podczas modlitwy o uwolnienie i uzdrowienie miałem łzy w oczach, lecz nie czułem smutku, one pojawiły się same Od tamtego dnia jest ze mną o wiele lepiej, nie da się opisać jaka ulga mnie zastała :) Jestem wierzący, ale nie praktykujący dodam.