Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

może ktoś mi to przetłumaczyć z angielskiego na polski?

Polecane posty

Gość gość

In a continuation of the story line from the 2010 film, Jennifer returns working for a Crisis Hotline, where a serial killer is using the hotline to target rapists. Jennifer's dark past sends detectives in her direction, but is she the killer they are looking for? tłumacz google nie do końca spełnia swoją funkcję a ja jestem człowiekiem starszej daty i w szkole miałem rosyjski więc jakby ktoś to przetłumaczył to byłbym bardzo wdzięczny.

Gość gość
pomożecie ???

Gość gość
Za długie.

Gość gość
pomóżcie,błagam !!!

Gość gość
ludziska co jest z Wami ?

Gość gość
A do czego ci to potrzebne? Googletlumacz nie sprawdza się? Przecież wystarczy że sobie prztłumaczysz słówka w translatorze i bedziesz wiedzial o co chodzi. To nie jest trudny tekścik

Gość gość
W dalszym ciągu historii film z roku 2010 Jennifer wraca do pracy w Crisis Hotline gdzie seryjny morderca używa linję (firmy) aby namierzyć gwałcicieli. Ciemno przeszłosc Jennifer posyła detektywów w jej kierunku ale czy ona jest mordercą której szukają? Mniej więcej tak.

Gość gość
Bardzo dziękuję !!!!!

Gość gość
W kontynuacji histori z filmu z 2010 roku, Jennifer powraca pracując na telefonie zaufania, gdzie seryjny morderca używa tej lini do namierzania gwałcicieli. Mroczna przeszlosc Jennifer sprowadza detektywow w jej kierunku, ale czy to ona jest mordercą ktorego szukaja?