Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa2684

PROSZE O POMOC NIE DLA SIEBIE DLA DZIECI

Polecane posty

Gość gość
Ewa, jesteś?

Gość gość
A jednak mowi ja jezdzilam co wakacje do chmielnika. A do radnego czy radnej swoja droga tez sie wybierz na rozmowe u nas w kazdy poniedzialek ma dyzur radna w mopsie. Sprawdz w necie kiedy i od ktorej i idz bo naprawde mozesz duzo zyskac.

Gość Ewa2684
ja już straciłam nadzieje ,u nas to pomagają ale tym co mają problem z alkoholem. Zaświecił się promyk nadziei na leprze życie dla moich dzieci ,ale tak samo szybko zgasł .Odezwał się do mnie program NASZ NOWY DOM chcieli wyremontować nasz dom ,ale okazało się ze nie mogą bo dom nie jest na własność mój , tylko mam współwłasność.Po pożarze moja mama zanim zmarła trochę odbudowała a ja nie jestem wstanie sama tego skończyć, w sumie to jest przeróbka ze stajni i stodoły .Jest niesamowita wilgoć i grzyb a na dodatek dzieci chorują ,a najbardziej 6 letni syn jest na inhalatorze ma podejrzenie astmy oskrzelowej ,bo co trochę ma obturacyjne zapalenie puc .Nie mam nikogo i żadnej rodziny .

Gość gość
Ale to wlasnie o to chodzi zebys poszla do kogos z rady gminy a nie do mopsu. Radna czy radny po rozmowie sam/a interweniuje wtedy w mopsie i nikt juz ci laski nie robi wtedy bo musza sie wywiazac z naleznej pomocy. Nie odpuszczaj walcz o siebie i o dzieci. A w kazdym mopsie ma dyzur raz w tygodniu radny czy radna.

Gość Ewa2684
mam sąsiadkę która mi pomagała bardzo jak była w przykościelnym caritasie .a teraz już nie pomagają bo zbierają na syrie i uchodźców .Aco do radnego to oni nie mają funduszy ,a mieszkania jakie oferują to warunki takie jak moje tylko ze tyle gorsze ze w opuszczonych szkołach ,na wsiach gdzie są eksmitowani alkoholicy .Ja mieszkałam tyle lat z alkoholikiem na jednym podwórku ze juz nie chce dość się wycierpieliśmy ,wiec wole się jakoś przemordować niż Dzieci miały by znów patrzeć na alkoholików.

Gość gość
A co z ojcem Twoich dzieci?

Gość gość
Widze ze nie bardzo rozumiesz co my c***iszemy. To moze tak: Radni reprezentuja gmine a mops podlega pod gmine wiec jesli opiszesz radnemu swoja sytuacje to on wyegzekwuje w mopsie nalezna ci pomoc.

Gość Ewa2684
zostaliśmy sami i bez niego jest cholernie ciężko od maja już go nie ma z nami :(

Gość Ewa2684
burmistrz i radni znają sytuacje ale rozkładają ręce , najchętniej to bym zebrała dzieci i sie wyprowadziła stąd ale wiem ze nie dam rady wynająć mieszkania

Gość Ewa2684
dobrze rozumie co mi piszecie ,ale ile można sie poniżać chodziłam i mówiłam ale co zawsze słyszałam :wie pani ile jest takich rodzin my nie mamy funduszy .

Gość gość
Kurwa mac! dziewczyno poczytaj troche w necie na temat pomocy z mops i jaki wplyw na ow pomoc majs radni rady gminy. Przeciez nie mozna byc az tak ciemnym i z uporem maniaka twierdzic ze mops pomaga tylko pijakom i ze radni nie maja funduszy na pomoc! Pewnie ze radni nie maja funduszy ale do k***y nedzy chyba kilka osob c***isalo ze radny ma ogromny wplyw na to zeby mops ci pomogl. Ja p*****le poszperajze troche w necie i poczytaj jak to dziala bo innej lepszej drogi nie znajdziesz w zyciu, chyba ze wolisz takie zycie jakie masz. Sory ale w****ilem sie juz na takie puste gadanie.

Gość Ewa2684
no ok mops da mi ceówkę 100 zł na żywność .bo twierdzą ze nie mają funduszy i proszę cię nie wyklinaj na mnie ,bo chodziłam .A w remoncie mi na pewno nie pomogą bo mówią że gmina jest biedna

Gość Ewa2684
jest mi ciężko chodzić nogi mi się uginają same 5 lat nie chodziłam w ogóle mam Zespół Guillaina-Barrégo STRZAŁKOWY ZANIKI MIĘŚNI /POLINEUROPATIE/ i na dodatek nie mam możliwości rehabilitacji bo niestety nie mogę sobie pozwolić na położenie się na oddział ,nie miał by się kto dziećmi zająć .Tyle co sama ćwiczę w domu

Gość Ewa2684
dla mnie to jest w ogóle chore co oni wyprawiają tam ręka rękę myje

Gość Ewa2684
pazipęk dziś nie potrafisz mi k***a odpisac szmato p********a? re ja nikogo nie obrażam więc proszę mnie nie wyzywać

Gość Ewa2684
Dobranoc spokojnej nocy i kolorowych snów życzę

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku. Według danych z 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców.

Gość gość
A co ten Namysłów ma do tematu

Gość gość WRR
KTOŚ PRAWDĘ NAPISAŁ Uważaj z MOPS-em, bo panie tam pracujące są prędkie w składaniu wniosków o odbieranie samotnym matkom ich dzieci. Odbierają właśnie z powodu... biedy. Kurfa, jak to jest, dla POLSKIEJ samotnej matki nie ma kasy i lepiej jej zabrać dziecko, ale dla pie........ych smoluchów arabusów muslimskich jest po 2.5 tyś na łeb i zakwaterowanie!!!

Gość MinaP
Ewa wyslij mi maila na: marzenapf@yahoo.co.uk pomoge Ci. Pozdrawiam

Gość Ewa2684
MinaP dziś Z całego serca dziękujemy na chęć pomocy

Gość Ewa2684
Nie proszę o pieniądze ani o przelew ,prosze o pomoc MATERIALNĄ nie chcę nikogo oszukać ani wyłudzić pieniędzy ,za najdrobniejszą pomoc będę wdzięczna z całego serca .

Gość pazipęk
Mogę dzisiaj wieczorem zadzwonic do Ciebie?

Gość gość
szkoda mi twoich dzieci, ze skazalas je na taka biede i glod... masakra, masz mega roszczeniowa postawe, ze gmina i ludzie dadza... normalni ludzie zarabiaja na dom i jego remont... trzeba bylo sie nie p******ic i rozmazac jak krolik ja sie nie ma do tego warunkow...

Gość Ewa2684
gość dziś szkoda mi twoich dzieci, ze skazalas je na taka biede i glod... masakra, masz mega roszczeniowa postawe, ze gmina i ludzie dadza... normalni ludzie zarabiaja na dom i jego remont... trzeba bylo sie nie p******ic i rozmazac jak krolik ja sie nie ma do tego warunkow... Zgłoś RE ŻYCZĘ CI JAK NAJLEPIEJ!!! OBY CIĘ NIGDY NIE SPOTKAŁA TAKA TRAGEDIA JAK NAS .ALE CHCIAŁABYM ŻEBYŚ PRZEŻYŁ CHOĆ TROCHĘ TEGO CO MY TO WTEDY BYŚ SIĘ ZASTANOWIŁ ZANIM COŚ NAPISZESZ

Gość gość
pierdlony poslki narod, dla muslimow to im szkoda zasilkow, a w uk to do kolejki po zasilek pierwsi, p********a banda hipokrytow

Gość gość
nie chcę cię oceniać, nawet nie mam takiego prawa, ale ktoś wyżej ma trochę racji w tym co napisał, każdy człowiek pracuje na to by utrzymać swoją rodzinę i zapewnić jej godne warunki, a nie prosi państwo i innych ludzi o pomoc i ma jeszcze pretensje ,że ktoś nie chce pomóc twoim dzieciom,albo że pomoc jest za mała,a to jest rola matki i ojca,żeby utrzymać rodzinę i dzieci, bardzo mi szkoda twoich dzieci bo to ty i ich ojciec zgotowaliście im taki los, ja nie mam dzieci mimo,że jestem już po 30tce,a wiesz dlaczego? Bo zarabiam mało, mój partner rownież, mieszkamy w kawalerce, ledwo wiążemy koniec z końcem, czasami musimy pożyczać bo mamy kredyt, zwyczajnie nie stać mnie na dziecko, mogłabym urodzić ,ale nie chce skazywać dziecka na życie w niedostatku, nie chcę by odstawało od innych dzieci, było z tego powodu poniżane, a ja bym musiała chodzić po MOPSACH prosić o jedzenie , ty jesteś w gorszej sytuacji niż ja ,a mimo to urodziłaś troje dzieci, nie rozumiem tego