Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa2684

PROSZE O POMOC NIE DLA SIEBIE DLA DZIECI

Polecane posty

Gość Ewa2684
Szkoda ze nie którym nie znając sytuacji tak łatwo przychodzi ocenianie , ale widzę ze lepiej oceniać i mierzyć wszystkich jedną miarą.

Gość gość
Ewa odpisz mi na tym forum kafeteria prosze cie o to!!!!!!!!

Gość Ewa2684
pazipęk dziś ewa odpisz mi na tym forum kafeteria prosze cie o to!!!!!!!! re nie będę odpisywać komuś kto mnie wyzywa i obraża ,ja nikogo nie obrażam .

Gość gość
tutaj czesto pisza osoby,ktore maja pretensje do calego swiata,ze im dzieciom sie nie pomaga.Jestes zdrowa,to jedz do roboty za granice.Sory ale mysli sie wczesniej zanim sie chce urodzic,czy bedziesz w stanie je utrzymac.Tylko ze zazwyczaj najpierw sie plodzi,a potem mysli, ze jakos to bedzie.W zyciu trzeba przewidywac i nie liczyc tylko na chlopa,bo gdy odchodzi wtedy wlasnie zaczyna sie dramat tych dzieci.Wy jako rodzice jestescie za nie odpowiedzialne i do was nalezy zrobienie wszystkiego,by na nie zarobic

Gość gość
Ewa, kiedy Cie niby wyzwałem?? pokaż mi gdzie!! :( Chyba, że to Ty założyłaś tamten temat o facetach, bo tylko tam dzisiaj wyzywałem, ale jesli to Ty, to po co ten temat zalozylas? Odpisz mi w koncu!!!!!!!!

Gość gość
to nie PazipĘk cię wyzywał, tylko jego podszyw PazipĄk

Gość Ewa2684
Ewa2684 wczoraj pazipęk dziś nie potrafisz mi k***a odpisac szmato p********a? re ja nikogo nie obrażam więc proszę mnie nie wyzywać PROSZĘ JESZCZE COS

Gość gość
Ale gdzie Ty masz ten post, no gdzie??!!:(

Gość gość
Gość18:40, ale tego podszywa też na tym temacie nie ma :(

Gość Ewa2684
ZGŁOSIŁAM I ZOSTAŁ USUNIĘTY

Gość gość
Przestan, bo to nie jest zabawne. Moge zadzwonic?

Gość gość
Też mam dziecko bo zaliczyłam wpadke z nieodpowiednim facetem. Jest ciężko,korzystam z mopsu który daje mi 100-150 zł ale na litość nie przyszło mi do głowy gzić sie i robić kolejne dzieci bo nie chce skazywać nas na gorszą biede niż tą w której tkwimy. Są tabletki antykoncepcyjne za 7 zł które starczają na 3 miesiące. Nie wierze że kogoś może być nie stać. Nie mam nikogo ale jakoś po trochu odkładałam kase na materiały budowlane i co jakiś czas coś robie.Do castoramy jeżdże z wózkiem żeby przewieźć cokolwiek bo nie mam auta ani takich znajomych. Sama położyłam płytki,gładź,znosiłam gruz z 3 piętra itp chociaż nie potrafiłam,ale na internecie zawsze można podejrzeć. Jedynie jeszcze żeby praca była to by było dobrze. Kobieto jesteś jakaś strasznie niezaradna. Weź sie w garść a będzie dobrze.Na facetów nie ma co liczyć

Gość gość
Ale naprawdę nie masz żadnej rodziny , jakbym była w takiej sytuacji jak Ty to tylko za granice poszukać pracy , przeprowadzić się , opcja z nianią . Zapieprzałabym od świtu do nocy żeby te długi pospłacać . Pomogłabym Ci ale nie mam nawet jak na razie , mam dziecko 1,5 roku teraz bez pracy zostałam .

Gość Ewa2684
jak bym dała rade pracować to bym poszła do pracy ,ale z moją chorobą nie znajdę pracy

Gość gość
a na co chorujesz?

Gość gość
Niech Pani napisze na maila abbyplmalpabuziaczek.pl

Gość gość
Ewa zadzwoń do tego pazipęka.

Gość Ewa2684
jest mi ciężko chodzić nogi mi się uginają same 5 lat nie chodziłam w ogóle mam Zespół Guillaina-Barrégo STRZAŁKOWY ZANIKI MIĘŚNI /POLINEUROPATIE/

Gość Ewa2684
gość dziś Ewa zadzwoń do tego pazipęka. RE ja jego numeru nie mam a po co mam dzwonić do niego bo nie rozumie

Gość gość
Wyzywacie ją a przecież pisała na co choruje. A choroby nikt z was nie przewidzi. Tacy przezorni wszyscy , ale jak was czego nie życzę rak dopadnietez tacy bedziecie hurra do przodu ? Pewnych rzeczy się nie przewidzi.jak ona chodzić nie może to jedyna praca przy necie to call center, ale nie każdy lubi ozukiwać innych wciskając chłam.

Gość Ewa2684
RE to nie jest meil gość dziś Niech Pani napisze na maila abbyplmalpabuziaczek.pl

Gość gość
Moge!!!!!!!!!????? Jak po co????!!!!!!!! Chce CI też pomóc!! Prosze CIE O TO!!!!!!"!!!!!!!!

Gość Ewa2684
Ja bym nie mogła oszukiwać i nabierać ludzi .to nie jest w porządku tak się nie robi .Dość jest oszustów na tym świecie

Gość gość
Wczoraj zalozylam osobny temat o pomoc dla ewy ktora mialaby polegac na wykorzystaniu znajomosci ktore by sie przyczynily do ruszenia d**y urzedasow z mopsu w jej miejscowosci i tych zasranych radnych nieudolnych co patrza w swoja kieszen bo nie umieja i nie wiedza nawet jak trzeba pomoc takiej osobie. Nawet tv moznaby zainteresowac brakiem pomocy ze strony gminy. Nikt niestety nic konkretnego nie zaproponowal.

Gość Ewa2684
muj numer jest na pierwszej stronie ,tylko jak ktoś chce zadzwonić tylko po to by mnie zwyzywać to dziękuje.

Gość Ewa2684
ja chodziłam ale z nimi normalnie sie nie da rozmawiać ,a walczyć z nimi już nie mam sił

Gość Ewa2684
jedynie z pcpr współpracuje i tam są jacyś normalni urzędnicy ,oni by pomogli ale mają związane ręce,Mogli by z projektu łamanie barier dofinansować remont,ale i tu jest problem musi byc własność budynku ,a ja mam współwłasność całej działki i mimo ze są 2 budynki na działce ,To wujek Alkoholik nie wyraził zgody na remont mojego budynku

Gość Katarinaaaa
Czy ktos Ci pomogl Ewa? Czy na pisaniu sie skonczylo?. Bede zbierac ubrania/zabawki po corce dla Twojej, a sa w dobrym stanie, bo kupuje jej zazwyczaj nowe i jak bede w Polsce, to zadzwonie i wysle ci je paczka. Ma 6 lat,to beda dla corki na wyrost. Jesli chcesz, moge ten sposob pomoc i slodycze tez moge poslac, i swoje ubrania dla Ciebie w rozmiarze M. A jezdzi do Was Tesco Online? albo jakis sklep internetowy, ktory dowiezie Wam zakupy? Moglabym zrobic zakupy online i podac Wasz adres.

Gość Ewa2684
Katarinaaaa RE będę wdzięczna za pomoc ,dla mnie liczy się nawet najmniejsza pomoc .Nie mamy nic takiego co piszesz z tym tesco nawet nie słyszałam o niczym takim,a jeśli chodzi o pomoc to tylko MinaP napisała mi na meila ze wysłała paczkę kurierem i tylko ona. będziemy wdzięczni za wszystko i na pewno nam posłuży dziękujemy z całego serca

Gość Ewa2684
Katarinaaaa ewa2684@interia.pl podaje meila proszę o wiadomość to napisze adres i jeszcze raz dziękuje