Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa2684

PROSZE O POMOC NIE DLA SIEBIE DLA DZIECI

Polecane posty

Gość Katarinaaaa
Ewa mieszkasz w Busko Zdroj?

Gość Katarinaaaa
Ewa napisalam Ci maila.

Gość Ewa2684
Katarinaaaa Dziękujemy z całego serduszka za zrobienie nam zakupów do domu ,nawet nie wiedziałam ze takie coś istnieje W dniu 2015-09-26 23:39:01 użytkownik dodomku.pl napisał: Zamówienie nr 476766 Data złożenia: 2015-09-26 23:39 Forma płatności: Przelew Prognozowana data dostarczenia zamówienia: 2015-09-29 jeśli płatność za zamówienie wpłynie do dnia 2015-09-27 do godziny 16:00.

Gość Ewa2684
MinaP Dziękujemy z całego serduszka za wysłanie paczki ,napisze jak dojdzie.

Gość gość
jest mi ciężko chodzić nogi mi się uginają same 5 lat nie chodziłam w ogóle mam Zespół Guillaina-Barrégo STRZAŁKOWY ZANIKI MIĘŚNI /POLINEUROPATIE/ i na dodatek nie mam możliwości rehabilitacji bo niestety nie mogę sobie pozwolić na położenie się na oddział ,nie miał by się kto dziećmi zająć .Tyle co sama ćwiczę w domu Wie pani co choruje pani przez pięć lat mnie chodzi ale nie przeszkadza to pani w urodzeniu dwójki małych dzieci 3i6 lat.Może należało wtedy myśleć??? Ma pani jakieś świadczenia?Dzieci po ojcu powinny mieć rentę.... Nie neguje tego że należy ani pomóc ale do cholery gdzie pani odpowiedzialność była??

Gość Ewa2684
Wie pani co choruje pani przez pięć lat mnie chodzi ale nie przeszkadza to pani w urodzeniu dwójki małych dzieci 3i6 lat.Może należało wtedy myśleć??? Ma pani jakieś świadczenia?Dzieci po ojcu powinny mieć rentę.... Nie neguje tego że należy ani pomóc ale do cholery gdzie pani odpowiedzialność była?? re :Jak bym wiedziała że się przewrócę to bym sobie siadła , nie jestem jasnowidzem zęby wiedzieć co będzie za rok czy dwa .

Gość gość
Coś mi tu nie gra... Ale widzę że naiwni sie znaleźli i paczki wysłali ...

Gość Mikiczacza
Do gość 19.42 Proszę napisz do mnie jop24@onet.pl Tobie mogę pomoc :-)

Gość Ewa2684
ja napisałam nie mam nic do ukrycia i można nas poznać ,a przede wszystkim nie chce nikogo naciągnąć .a zanim mnie ktoś oceni niech mnie pozna i nasze dzieci nale nikomu nie życzę przeżyć takiego piekła jak my przeżyliśmy .ale widzę że najlepiej zmierzyć wszystkich jedną miarą .

Gość gość
Kto panią mierzy jedną miarą??Sorry ale chorzy ludzie nie decydują się na kolejną dwójkę maluchów taka prawda. Pani choroba jest chorobą którą można leczyć i można z nią wrócić do zdrowia i pracować.A pani myśli że pani jedna tyle przeszła???Choruję bardzo poważnie pewnie poważniej niż pani ale należy z tyłkiem dbać wcześniej by pracować i mieć świadczenia niestety.Gdzie dzieci mają rentę po ojcu,gdzie pani świadczenia??

Gość staruszek świat
To nie grzech prosic o pomoc, czasem życie obraca się z tym złym kierunku. A pomocy udzielaja Ci którzy moga i którzy chca. Czy naiwni? Może czasem tak ale w co obrociłby sie świat bez zaufania i wiary w ludzi. Kobieta ma troje małych dzieci i juz nie ma co myslec co by było gdyby tylko trzeba je nakarmić i ubrać. Posłac do szkoły, wychowac. Na jakich ludzi ich wychowa? Moze na dobrych moze na złych... Bogaci, ktorzy nie potrzebuja pomocy tez wychowuja swoje dzieci na dobre i na zle. Ewa ja Ci życzę zebys je dobrze wychowała, żeby kiedyś pomogły komuś innemu. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość Ewa2684
staruszek świat re Dziękuje za dobre słowa i wsparcie,Aż łzy poleciały jak przeczytałam twój komentarz . Dziękuje

Gość gość
popuściłaś szpary sukwo o teraz kombinuj

Gość gość
Już wietrzą podstęp, zawistne sępice.:O

Gość gość
Kto wietrzy podstęp? Padły proste pytania dzieci powinny mieć świadczenie po ojcu A Pani z tytułu choroby. Jeżeli nie ma odpowiedzi na tak proste pytania wniosek sam się nasuwa.

Gość gość
wniosek nasuwa sie taki że ta baba popuszcza szpary na prawo i lewo

Gość Ewa2684
Tak mam rentę socjalną i fundusze na dzieci czyli rodzinne mam dać zaświadczenie o dochodzie? nie ma problemu .Powiedziałam nie chce nikogo naciągnąć , nie proszę o pieniądze ani przelew .proszę o niepotrzebne rzeczy komuś a nam się przydadzą,a jesli ktoś jest w stanie pomóc np: Żywność ,chemia ,czy artykuły szkolne to będziemy wdzięczni.

Gość gość
A gdzie świadczenie po ojcu dzieci???

Gość Ewa2684
Jeśli nie ma lat przepracowanych to się renta nie należy jedynie z mops 170zł

Gość gość
Ewa, czemu nie odbierasz?

Gość Ewa2684
nikt do mnie nie dzwonil

Gość gość
A to Ty dzwoniłaś koło 18?

Gość Ewa2684
nie ja do nikogo nie dzwonie

Gość gość
Jak się nie płaci składek i nie pracuje na biało to się nie ma. To proste należy niestety myśleć. Poza tym mówi Pani o szlachetnej paczce w 2013 roku to oznacza że znacznie wcześniej była bieda. Wie Pani mam w sobie coś takiego ze pomogę osobie która popadła w biedę której nie mogła przewidzieć. Pani jest chora od dawna dzieci rodziła będąc świadoma tego Do tego facet bez stałej pracy na umowie i ma Pani co ma.

Gość Ewa2684
Jeśli ktoś będzie chciał nam pomóc to nas pozna i nam pomoże ,a nie oceni nas z góry a co do sz,p to nam pomogli bo po pożarze nie mieliśmy nic wszystko było zniszczone .I dziękuje za ocenę .Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze

Gość Ewa2684
Dobranoc spokojnej nocy życze

Gość gość
Pani sobie dopowiada ze ktoś ocenia z góry. Ale takie są realia i teraz to Pani musi mops odwiedzać. To ze ktoś panią pozna to nie zawsze oznacza że powie pani prawdę co myśli w oczy. Mops daje tyle ile ma niejedna rodzina chociaż te 100zł celowki by chciała. Dlaczego ci którzy odpowiedzialnie mają dzieci pracowali latami na świadczenia nawet tej stowki w razie choroby nie dostaną??? Latami tylko wpłacają kasę by nie myślący korzystali...

Gość gość
Ewa2684 dziś do roboty leniu i ty i twoj chlop a nie siedziec i zebrac,sa prezerwatywy do zapobiegania ciazy, ciekawe czy te twoje dzieci maja tego samego TATUSIA-chyba nie ,kazdy bekart z innym facetem?jak sie jest chorym ,nikt nie mysli o dawaniu d`=)(u=)(/py tak jak ty.

Gość gość
Nikt nikogo siłą nie zmusi do udzielenia pomocy , a jak ktoś nie chce pomagać to niech przynajmniej nie ubliża .Nie znając sytuacji .