Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tvp info, przełączcie wreszcie mówi się prawdę o uchodźcach

Polecane posty

Gość gość
Ja tez się boje i każdy normalny świadomy człowiek się boi a zwłaszcza kobiety. Tylko lewusy i prostaki nie przejmuja się zagrożeniem. A dla brzydkich kobiet, feministek i lesbijek to uchodźcy g****iciele sq nawet nadzieja

Gość gość
No lepiej promować LGBT ,i muslimow :o

Gość gość
gość dziś mnie czasem denerwuje tvp info bo co chwila jakiegoś księdza na kazaniu tam pokazują i wgl kościół promują x Wiem:), wtedy nie ma rady przełączam choćby na polsat news, poza tym wszędzie kłamią tak samo, zaskoczył mnie ten program w końcu ktoś miał odwagę powiedzieć prawdę, choć i tak z próbą przemycenia propagandy przez niektórych z zaproszonych gości.

Gość gość
nie zwracać uwagi na klechów nie jestem wierzący ale głosuję na PiS , nie ma co się denerwować bo tego oczekują PO wskie psy te wszystkie nazwy typu katoland itede wieszanie psów na PiS to propaganda PO wskich zdrajców mająca za zadanie skłócać Polaków i odsuwać ich od PiS !

Gość gość
Dokładnie powinniśmy zjednoczyć się, by odsunąć zdrajców od koryta i uchronić się od imigrantów. http://www.wiocha.pl/1274511,Ghaze-Abdulloh-z-Syrii-mieszka-w-Polsce-i

Gość gość
Ja jestem poganka,nie drażni mnie kościół, jak leci w TV coś o nim to poprostu przełanczam:) bo to nie moja bajka. X Bardzo dobrze powiedziane,musimy się zjednoczyć bo podzielony naród jest słaby,według ich odwiecznego :"dziel i rządz" , tak wiele razy udało nam się! Po śmierc***apieża,po smolensku co prawda przez chwilę,ale jednak,powodzie, solidarnie wspierany WOŚP ,potrafimy !

Gość gość
a pewnie że potrafimy :) nie ma co zwracać uwagi na PO wskich hejterów :)

Gość gość
PRZEŁĄCZAM *oczywiście :o

Gość gość
Darmowy transport, obiad i czterogodzinne warsztaty na temat uchodźców – tak instytucja podległa resortowi Teresy Piotrowskiej będzie próbowała urabiać dziennikarzy. Sądząc po programie warsztatów, chodzi o to, aby przedstawiciele mediów informowali o nielegalnych imigrantach zgodnie z linią rządu i unijnych instytucji.Najwyraźniej rząd nie jest zbytnio zadowolony z przekazu medialnego dotyczącego uchodźców. Postanowiono więc pokazać dziennikarzom, co mają na ten temat pisać i mówić.Na swoich stronach internetowych Ministerstwo Spraw Wewnętrznych, Urząd do Spraw Cudzoziemców i Polskie Forum Migracyjne zachęcają dziennikarzy do udziału w warsztatach na temat imigrantów. Warsztaty odbędą się w przyszły wtorek, w ośrodku dla uchodźców Dębak pod Warszawą.Już po samym programie widać, że zamiar organizatorów jest jasny – nakierować media na właściwy tor. Tematy warsztatów to: „Ja, muzułmanka” – spotkanie z uchodźczynią, „Moje życie w Polsce” – poznaj historie uchodźców oraz „Fakty i mity” – eksperci o uchodźcach.Wśród propozycji jest też warsztat o tym, jak to jest być uchodźcą, możliwość nagrywania ekspertów i zadawania pytań, a także rozmowy z uchodźcami.Ciekawostką jest, że choć informacja na temat warsztatów ukazała się dopiero w czwartek, 24 września, to organizatorzy już piszą o dużym zainteresowaniu. Zastrzegają więc sobie prawo do rejestrowania uczestników zgodnie z kolejnością potwierdzonych zgłoszeń oraz tworzenia list rezerwowych.Teraz wystarczy obserwować, jaki przekaz na temat uchodźców będą od najbliższej środy serwowali dziennikarze, którzy wezmą udział w warsztatach.

Gość gość
gość dziś Piękna inicjatywa: Poprzyj działania Węgrów, zrób niewiele - wyślij kartkę pocztową z podziękowaniami z obronę naszego stylu życia, naszych wartości i granic. adres do wysyłki: Rendőrség Röszke Felszabadulás u. 64 6758 Węgry treść po angielsku i po węgiersku poniżej: Thank you for defending my lifestyle, my values and our borders. Dziękuję za obronę mojego stylu życia, moich wartości i naszych granic. Po węgiersku. Köszönjük a mi életvitelünk védelmét, a mi szegélyünk (határ) és a ti határotok megvédését! x Popieram gościa z innego tematu, dołączcie się do inicjatywy. Niech Węgrzy wiedzą,że naród polski solidaryzuje się z nimi. A Polski rząd działa wbrew nam.

Gość gość
Podbijamy, wysyłamy :)

Gość gość
Gdyby tak chociaż 1000 Polaków wysłało kartkę z tą treścią, może ktoś na Węgrzech nagłośniłby to w mediach, narobilibyśmy wstydu Kopaczowej i donaldinio.

Gość gość
hej, ten adres jest aktualny? wzielam sie za pisanie, sprawdzam to miasto itd., myslalam ze piszemy do Orbana, a piszemy do policji. wie ktos cos dokladnie?

Gość gość
spoko, sprawdzilam na fb, ok :) wysylam!

Gość gość
Tak to jest adres posterunku,to ci policjanci tak dzielnie bronią granicy mimo ,że zachodnie media pokazują ich jako bezwzględnych i bezdusznych funkcjonariuszy. Warto im podziękować. Dziękujemy poprostu konkretnym ludziom.

Gość gość
Polacy piszą posty do Orbana na jego profilu na FB.

Gość gość
podbijac, w narodzie sila, nie w politykach sprzedawczykach