Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Stara pierdoła znowu nadaje.

Gość gość
Duda chyba nie byl jeszcze wtedy prezydentem,ale nie chce mi sie tego sprawdzac zatem okej uznajmy,ze byl,taki profesionalista i nie podejrzewa,ze cos co jest w internecie,moze byc falszywka-Shatyn -litosci smiech.gif ,ty sobie mozesz wierzycw co chcesz,ja widze to zupelnie inaczej,jako parszywa prowokacje,ktora rodzina Dudow slusznie otoczyla milczeniem,bo sie znizac do takich kreatur to uwlaczajacexxxCzyli jest tak jak napisałem.Co do Lisa można miec wątpliwości czy wiedział czy nie itp, itd..Ale co do autora juz takich wątpliwości nie ma. Działa z cała premedytacją na szkodę... I już...

Gość gość
"ryzy i msciwy" podlug pana Prezydenta Kwasniewskiego,wyprodukowal mnostwo tego typu klamstw do NaroduxxWg mnie, ale może się mylę, nigdy nie powiedział czegoś co jest niewykonalne jak to co mówił Jarosław K.

Gość gość
To całkiem możliwe... Całkiem.Ale.O ściganiu decyduje osoba skłądająca wniosek do prokuratury czy na policję.I dopiero wtedy prokuratura może np odstapić od ścigania.Tutaj nic takiego się nie wydarzyło.

Gość gość
Rozumiem ale Kwaśniewski nie mówił o obietnicach Tuska...Mówił "ryży i mściwy"..

Gość gość
a po co Dudzie bylo wtedy i Dudownie wizerunkowo umorzenie,skoro w to,co zrobil Lis sa zamieszani cisi panowiexxWłasnie po to aby wykazać, że prokuratura chroni autora z takiego czy innego powodu.I już pisałem. Albo - albo.Albo Dudowie olali tę sprawe i Lisa i autora albo robia larum ale też w obydwóch przypadkach.Inaczej sugeruje to, że nie oburzają się na autora fałszywki i go chronią nie chcąc złożyć doniesienia.

Gość gość
Fronda...xW nocy z niedzieli na poniedziałek (27 na 28 września) na niebie zobaczymy krwawy Superksiężyc. Niektórzy twierdzą, że to wypełnienie się proroctwa zapisanego w Biblii.x "Słońce zmieni się w ciemność, a księżyc w krew, gdy przyjdzie dzień Pański, dzień wielki i straszny” (Ks. Joela 3,4). Podobny fragment można znaleźć w Ewangelii św. Łukasza. "Będą znaki na słońcu, księżycu i gwiazdach, a na ziemi trwoga narodów bezradnych wobec szumu morza i jego nawałnicy” (Łk 21, 25).xNiektórzy przywódcy religijni twierdzą, że "Krwawy Księżyc” jest znakiem zwiastującym powrót Jezusa na Ziemię.xPo godz. 2.11 rozpocznie się zaćmienie olbrzymiej tarczy Księżyca w pełni. Kulminacja zaćmienia nastąpi o godz. 4.48.xMy katolicy zawsze jesteśmy gotowi na ponowne przyjście Jezusa Chrystusa, więc możemy spać spokojnie!xx:D:D:D:D:D

Gość gość
Czasem tak... Podobnie z narodzinami Jezusa i kometą...

Gość gość
No... Prokuratorem Generalnym jest Seremet z nadania L.Kaczyńskiego...

Gość gość
Ale jak już pisałem, chodzi o zgłoszenie przestępstwa przez Dudów... Jakoś tego nie było.

Gość gość
Może ma. Nie wiem... Pisałaś o nadaniu partyjnym to ci podałem przykład. I tyle.

Gość gość
Powtórzę...Ale jak już pisałem, chodzi o zgłoszenie przestępstwa przez Dudów... Jakoś tego nie było.

Gość gość
otulona_snem dziś i nie bedzie,bo jak pisalam wczesniej po co sie,z kims takim jak LIS,maja ci ludzie sie liczyc? albo spotykac w sadach?-oni sa niczym i tak ich nalezy traktowac-jako nicxxJeśli tak to po co był ten raban z Lisem?Albo - albo.

Gość gość
Ale do czego ten tekst?

Gość gość
jak c***isalam,zawsze trzeba reagowac na niesprawiedliwosc,ktora jest skierowana w twoja stronexxRacja. Ale dotyczy to bardziej autora fałszywki niż Lisa.

Gość gość
Ale teraz ja... Niestety musze zaraz znikac bo na 9pm jestem umówiony.

Gość gość
"W związku z nieprawdziwymi i naruszającymi dobre imię Ryszarda Petru wypowiedziami Leszka Millera i Janusza Palikota podczas konferencji prasowej 26 września 2015 roku, KW Nowoczesna Ryszarda Petru składa pozew w trybie art. 111 KW" - podkreślił Komitet Wyborczy Nowoczesna Ryszarda Petru, w przekazanym mediom oświadczeniu.xxI po co im to było?Znikam...

Gość Myrevin
Słowa ambasadora wywołały burzę. W sobotę szef polskiej dyplomacji Grzegorz Schetyna poinformował, że ambasador zostanie w poniedziałek wezwany do MSZ.m} o Ale poco tego typa wzywać? Dać 24 godziny na opuszcznie Polski i już.

Gość gość
Jeśli obraz nie był własnością sprzedającego to sprzedaż jest w świetle prawa NIE WAŻNA -obraz jest de facto nadal własnościa Muzeum Narodowego - i tylko ta instytucja miała prawo wystawić go na sprzedaż zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie dzieł sztuki i zabytków.W tym przypadku sprzedający jest PASEREM ,lub ZŁODZIEJEM i PASEREM jednocześnie.Oczywiście obecny kupujący zgodnie z prawem nie jest właścicielem obrazu i decyzją prokuratury obraz może być odebrany i zatrzymany jako dowód w sprawie .Wygląda na to że sprawa jest tak oczywista i kradzież tak zuchwała i bezczelna że sprawca będzie ujawniony i otrzyma sprawiedliwy wyrok.Jest to sytuacja podobna jak usiłowanie "sprzedaży" skradzionego samochodu lub sprzedaży jakiejkolwiek rzeczy gdy sprzedający nie ma do niej tytułu własności(np cudzej nieruchomości).W tym przypadku jednak podejrzewam że jeśli obraz wystawiono za 12 tys zł paser nie zdawał sobie sprawy że obraz ten na aukcji osiągnąłby dużo wyższą cenę.Dokumenty potwierdzające własność zabytkowego obrazu oczywiście musiały być tutaj sfałszowane.

Gość gość
Ale jak gospodarz Pałacu mógł nie zauważyć braku 2 obrazów i rzeźby ?

Gość Narodowiec
Buraka bula mogę osobiście chłostać na oczach ludzi i zamknąć do kicia to moje marzenie. :classic_cool:

Gość gość
Rempex sprzedał kradziony obraz za 12 tysięcy lub niewiele więcej podstawionej osobie znającej rzeczywistą wartość obrazu, więc działał w przestępczej zmowie zaniżając wartość zabytku. Istnieje podejrzenie, że prawdziwą zapłatę sprzedawca otrzymał pod stołem, za zgodą i w zmowie z Rempex. Rempex wystąpił w roli licencjonowanego pasera. Rempex ukrywa nazwisko sprzedawcy przed policją i przed US? Dlaczego nie ujawnił wylicytowanej ceny? Przecież to nie jest tajne,a wręcz powodem do chwały obrazu na całym świecie tylko nie w Rempex. Asystenci kancelarii Michałowskiego to nieuki i złodzieje?Obraz "zniknął" i Pan Prezydent Komorowski nie spostrzegł, że ściana opustoszała??? :D:D:D